Mac/PC besturen met de iPhone

Mac/PC besturen met de iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb zelf een probleem met mocha vnc. Als ik probeer te connecten krijg ik error. Heb poort 5900 al goegevoegd en extern beheer enz. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 7 April 2009, 18:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 22
Standaard

ik heb zelf een probleem met mocha vnc. Als ik probeer te connecten krijg ik error. Heb poort 5900 al goegevoegd en extern beheer enz. aangevinkt. Heb win vista home premium.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 7 April 2009, 19:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Hey guys,

Thnx for all the help.

Ik heb het voor elkaar gekregen met logmein.
Werkt super. Check it out!
  #43  
Oud 12 May 2009, 13:06
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Ik gebruik Jaadu VNC, werkt echt fantastisch!
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #44  
Oud 14 May 2009, 12:41
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: Obdam
Berichten: 11
Stuur een bericht via MSN naar mightymike
Standaard

ik zelf zou eigenlijk geen logmein gebruiken,..
uit eigen ervaringen en ook uit onderzoeken blijkt dat dit erg onveilig is en dat gegevens snel op straat liggen,.. als je niets te verbergen hebt op je thuis pc-tje is er niets aan de hand!
  #45  
Oud 14 May 2009, 13:33
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Geef eens een link naar zo'n onderzoek dan...
  #46  
Oud 14 May 2009, 13:55
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: Obdam
Berichten: 11
Stuur een bericht via MSN naar mightymike
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DouweM Bekijk bericht
Geef eens een link naar zo'n onderzoek dan...
wow dan ga je nu ineens even heel veel vragen,..
ze hebben bij mij op me werk en school onderzoek er na gedaan

en het feit ligt ook niet ALTIJD bij logmein,.. ook bij de eindgebruiker.

onderzoeken heb ik zo niet bij de hand voor je
  #47  
Oud 14 May 2009, 13:57
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Ok... Want ik gebruik ook LogMeIn, en als het echt onveilig blijkt te zijn houd ik daar direct mee op ;-)
  #48  
Oud 14 May 2009, 14:06
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: Obdam
Berichten: 11
Stuur een bericht via MSN naar mightymike
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DouweM Bekijk bericht
Ok... Want ik gebruik ook LogMeIn, en als het echt onveilig blijkt te zijn houd ik daar direct mee op ;-)
hoofdzakelijk zitten de problemen bij mensen die verouderde versie van java / internet explorer e.d. gebruiken

de verbinding wordt pas secure als er echt daadwerkelijk een verbinding is met de logmein server,..

dat is wat ik toen begrepen heb wat er uit gekomen is
  #49  
Oud 26 May 2009, 15:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Berichten: 14
Standaard

Al weer mensen met nieuwe ervaringen?
Ben nu bezig om RDD lite aan de praat te krijgen.
  #50  
Oud 12 June 2009, 15:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb logmein free geinstalleerd op mn computer. tevens heb ik de besturing van activex naar html gezet. toch kom ik er met mijn iphone nog niet in. na het aanklikken van de computer krijg ik een wit scherm. heeft iemand enig idee waar dit aan ligt? ik heb het idee dat het nog steeds met activex te maken heeft.

gr

Jasper
  #51  
Oud 20 June 2009, 22:51
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Jaadu is beste
  #52  
Oud 9 July 2009, 14:16
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2009
Berichten: 89
Standaard

LogMeIn is inderdaad heel goed.
Maar waar heb je het dan eigenlijk voor nodig als ik vragen mag?
  #53  
Oud 13 July 2009, 22:04
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JSM93 Bekijk bericht
LogMeIn is inderdaad heel goed.
Maar waar heb je het dan eigenlijk voor nodig als ik vragen mag?
Ik weet niet of jij nog naar school gaat, maar het zou wel handig zijn voor mij als ik iets vergeet door te mailen ik dat vanop school nog kan doen

Logmein is trouwens zeer zeker aan te raden! Werkt fantastisch op EDGE/3G
  #54  
Oud 15 July 2009, 09:35
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

+1 LogMeIn.

Perfect...
  #55  
Oud 24 July 2009, 21:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Jaadu werkt geweldig.

Enige wat mist is Wake on Lan. Maar anders: Perfect!
  #56  
Oud 19 August 2009, 16:16
Stefan19's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Papendrecht
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar Stefan19 Stuur een bericht via Skype™ naar Stefan19
Standaard

Als je een mac thuis hebt is "RemoteTap" een perfect programma.
Zeer makkelijk te installeren en werkt perfect.

Deze werkt alleen met mac dus als je windows hebt, dan heb je er niets aan.
  #57  
Oud 30 August 2009, 16:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Locatie: Almere Stad
Berichten: 206
Stuur een bericht via ICQ naar bbgt Stuur een bericht via Instant Messenger naar bbgt Stuur een bericht via MSN naar bbgt Stuur een bericht via Yahoo naar bbgt Stuur een bericht via Skype™ naar bbgt Send a message via twitter to bbgt
Standaard

Ik kan in iTunes niet van RealVNC vinden
__________________
....i.c.m. een Tele2 sim only 1GB en 100 bel/sms
  #58  
Oud 31 August 2009, 18:46
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 19
Standaard Back to my mac

Hallo!

Bestaat er ook "Back to my Mac" voor de iPhone? Oftewel kan ik via het internet met mijn iPhone contact maken met mijn Mac thuis zoals je dat ook met andere mac's kan doen d.m.v. "Back to my Mac"?

Groet,
Pipo
  #59  
Oud 2 September 2009, 12:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2009
Locatie: www.bitbeats.be
Berichten: 10
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Phrsh Stuur een bericht via Skype™ naar Phrsh Send a message via twitter to Phrsh
Standaard

Zo'n programma zoek ik ook voor op de iPhone, zodat ik hem remote kan aan/afzetten. En kijken wat hij aan 't doen is. BV: iets laten downloaden en dan als ik onderweg ben eens zien of het al klaar is met downloaden en hem dan afzetten
__________________
Once you go Mac, you never go back
  #60  
Oud 2 September 2009, 12:57
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

kijk eens bij mocha vnc
__________________
at your service
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vraag over PC en/of mac besturen met Iphone robeminem Archief 5 10 December 2009 22:00
iphone vanaf mac besturen? knijn iPhone algemeen 1 7 December 2008 18:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:28.