Update Statusmodifier

Update Statusmodifier discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Vandaag een update via Cydia gehad van Statusmodifier. Heb deze dus uitgevoerd en ik zag onmiddelijk de seconden verwijderd en symbool van de batterij terug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 January 2014, 21:42
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard Update Statusmodifier

Vandaag een update via Cydia gehad van Statusmodifier. Heb deze dus uitgevoerd en ik zag onmiddelijk de seconden verwijderd en symbool van de batterij terug staan.

Dus ben ik naar instellingen - Statusmodifier gegaan. Daar stond er niks van uren, minuten of seconden nog aan. Dat heb ik gedaan een respring van men toestel gedaan zonder succes.

Wie kent het probleem en hoe heeft hij het opgelost?
Want normaal zou deze tweak dus de 5s moeten ondersteunen, maar blijkbaar niet :'(.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 January 2014, 22:12
Rjo Rjo is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2013
Berichten: 22
Standaard

Idem.
Zal morgen wel weer een update komen
  #3  
Oud 20 January 2014, 01:28
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Blijkbaar moet je nog libstatusbar installeren en dan lukt het. Althans hier!

Laatst gewijzigd door ivanhoeke; 20 January 2014 om 01:38.
  #4  
Oud 20 January 2014, 22:04
Rjo Rjo is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2013
Berichten: 22
Standaard

Vandaag inderdaad een update binnen gekregen met libstatusbar
  #5  
Oud 20 January 2014, 22:43
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rjo Bekijk bericht
Vandaag inderdaad een update binnen gekregen met libstatusbar
Geen update gezien maar heb libstatusbar nog apart opgezet deze nacht .
  #6  
Oud 11 July 2014, 19:53
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Weer een update gehad en weer problemen!
Ik stel het ram geheugen niet in en toch staat het naast het uur.
  #7  
Oud 11 July 2014, 23:59
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Probeer eens aan te zetten > toepassen > weer uitzetten > toepassen.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #8  
Oud 12 July 2014, 14:57
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Probeer eens aan te zetten > toepassen > weer uitzetten > toepassen.
Helaas werkt niet :'(.

Edit : Probleem opgelost na een update.

Laatst gewijzigd door ivanhoeke; 13 July 2014 om 13:47. Reden: Opgelost
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:33.