error file doesn't exist in Installer 4

error file doesn't exist in Installer 4 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi allemaal, spannend gewacht op installer 4. En nu heb ik hem dan. Staat nog niet echt iets spectaculairs in, maar de dingen die er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 August 2008, 19:47
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard error file doesn't exist in Installer 4

Hi allemaal, spannend gewacht op installer 4. En nu heb ik hem dan. Staat nog niet echt iets spectaculairs in, maar de dingen die er wel al in staan gaan ook niet goed. Ik krijg heel vaak de melding: ERROR. file doesn't exist. Iemand een idee waarom en hoe op te lossen?
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2008, 19:50
jel jel is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb hetzelfde.. Weet niet precies wat het is, maar kreeg de indruk dat het iets te maken had met icoontjes die hij niet kan vinden..;
  #3  
Oud 9 August 2008, 20:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 239
Standaard

dit komt van de bigboss repo af ik snap ook niet waarom.

maar als je die repo niet hebt is de error weg.

zal binnen kort wel opgelost worden.
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #4  
Oud 10 August 2008, 21:07
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard Installer 4 crash

Nog iemand bij wie de installer crasht wanneer die een pakket wil installeren ?
Heb dit dus alleen voor wanneer ik iets wil installeren.
Hier alvast mijn log file.

http://img386.imageshack.us/my.php?i...icture5cy8.png

Laatst gewijzigd door macfreaker; 10 August 2008 om 21:12.
  #5  
Oud 10 August 2008, 21:31
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Dit heeft te maken met de manier waarop de server zijn sources aanbied en kun je weinig aan veranderen vrees ik.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #6  
Oud 10 August 2008, 22:33
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Bij mij gaat de download goed maar krijg bij bijna alle programma's een script error (bijvoorbeeld een CopyPath error).
  #7  
Oud 10 August 2008, 22:39
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Bij mij gaat de download goed maar krijg bij bijna alle programma's een script error (bijvoorbeeld een CopyPath error).
Die krijg je alleen bij de illegale packages die in omloop zijn
De echte sources die er zijn werken wel.
  #8  
Oud 10 August 2008, 22:49
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (BelgiŽ)
Berichten: 156
Standaard

Bij mij geeft hij voortdurend 'file doesn't exist'
__________________
Wanneer leren mensen nu eens dat het een iPhone is en geen Iphone? En dat het jailbroken is en niet gejailbreaked?
  #9  
Oud 10 August 2008, 22:50
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Bij mij werkte hij een stuk frisser nadat ik de BigBoss source verwijderde.
Vandaag heb ik de source opnieuw toegevoegd en zijn er geen problemen meer. Verder zag ik ergens een draadje langskomen (kan hem effe niet vinden) waar een aantal sources langskomen voor cydia en installer. Ik heb ze allemaal geinstalleerd en er staat dan ineens ook een installer versie te downloaden bij installer met gecorrigeerde permissies. Misschien doet die het wel.... Veel succes.
  #10  
Oud 10 August 2008, 23:53
raptile's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 149
Standaard

Ik heb nog geen enkele app succesvol kunnen installeren.
Als ik iets probeer te installeren slaat mn iphone vast en een poos later krijg ik gewoon mn springboard weer te zien
__________________
I love my job! I could sit and watch it all day long
  #11  
Oud 11 August 2008, 00:01
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macron Bekijk bericht
Bij mij werkte hij een stuk frisser nadat ik de BigBoss source verwijderde.
Vandaag heb ik de source opnieuw toegevoegd en zijn er geen problemen meer. Verder zag ik ergens een draadje langskomen (kan hem effe niet vinden) waar een aantal sources langskomen voor cydia en installer. Ik heb ze allemaal geinstalleerd en er staat dan ineens ook een installer versie te downloaden bij installer met gecorrigeerde permissies. Misschien doet die het wel.... Veel succes.
Bedankt macron. Deze heeft het dus ook gedaan bij mij. Crasht niet meer wanneer ik iets wil installeren.
  #12  
Oud 11 August 2008, 02:23
raptile's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 149
Standaard

Werkte ook bij mij Thanks!
  #13  
Oud 11 August 2008, 04:01
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (BelgiŽ)
Berichten: 156
Standaard

Iemand een idee wat die 'file doesn't exist' wil zeggen?
  #14  
Oud 11 August 2008, 04:05
FireFly's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Kerkrade
Berichten: 21
Stuur een bericht via MSN naar FireFly
Standaard

Ook hier "File doesn't exist", zo'n 4 keer achter elkaar telkens.
Ik heb Installer inmiddels verwijderd en wacht wel op oplossingen of een stabielere versie.
  #15  
Oud 11 August 2008, 04:32
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (BelgiŽ)
Berichten: 156
Standaard

Het is hier ook wel zo dat wanneer ik de BigBoss source verwijder, het probleem weg is. Van zodra ik deze terugzet geeft hij de foutmelding weer...
  #16  
Oud 11 August 2008, 08:26
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Ik heb een programmaatje iCommander geinstalleerd (kan via Cydia of via Installer) dit zogt ervoor dat automatisch alle gedownloade programma's de juiste rechten krijgen. Dan BigBoss opnieuw installeren en ..... bij mij loopt'ie nu prima...
  #17  
Oud 11 August 2008, 12:15
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Ik heb het opgelost door die source package eraf te gooien, en de nieuwste erop te zetten, er staan der namelijk 2 nu. Je moet de nieuwste hebben. Toen was ik van die error af.
__________________

  #18  
Oud 11 August 2008, 12:20
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

//samengevoegd
  #19  
Oud 11 August 2008, 12:31
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 10
Standaard

via installer wil ik nu teletekst installeren maar als ik in sources de link zet zie ik nergens de install knop.
  #20  
Oud 12 August 2008, 00:30
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (BelgiŽ)
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gligoth Bekijk bericht
Ik heb het opgelost door die source package eraf te gooien, en de nieuwste erop te zetten
Inderdaad, bij mij werkt het ook zonder problemen sinds vanmorgen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
This doesn't really do anything yet,but it/did/get loaded off the server;p bennyn iPhone algemeen 11 14 October 2009 20:10
Error from debugging: Error launching remote program" security policy error. Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 5 9 May 2009 17:21
Sony Releases New Stupid Piece Of Shit That Doesn't ****ing Work Michael Chat en geruchten 8 1 March 2009 20:34
Installer error 3 Swooshje Jailbreak apps en thema's 3 23 September 2008 18:15
installer: Error: package download failed: can't find host! mijland Jailbreak apps en thema's 62 28 March 2008 17:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:24.