Nummers van je SIM-Kaart op je iPhone zetten met SIMport

Nummers van je SIM-Kaart op je iPhone zetten met SIMport discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) ok, misschien een beetje laat maar voor diegenen die niet al hun nummers moeilijk met de computer hebben moeten syncen en toch nog hun nummers ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 November 2007, 16:26
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard Nummers van je SIM-Kaart op je iPhone zetten met SIMport

ok, misschien een beetje laat maar voor diegenen die niet al hun nummers moeilijk met de computer hebben moeten syncen en toch nog hun nummers van hun SIMkaart in hun iPhone willen zetten is er nu eindelijk een app, SIMport
ik heb de app bijgesloten, het is allemaal heel simpel:
  1. Download attached SIMport.app.zip en unzip
  2. het mapje in /Applications zetten met winscp/fugu, alles in het mapje ff chmodden naar 0755
  3. Reboot je iPhone en klaar! je hebt nu SIMport op je foon
hier is verder wat meer info op hackint0sh
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip SIMport.app.zip‎ (39,5 KB, 2879x gelezen)
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.

Laatst gewijzigd door sjowol; 11 November 2007 om 16:27. Reden: oops moet je wel attachen he?!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 November 2007, 20:59
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Belgi, Leuven
Berichten: 54
Stuur een bericht via MSN naar vanessa
Standaard

Super, ik heb ze ondertussen manueel opnieuw ingetikt, maar zeeeeeeeker een geweldige app voor nieuwe iphone bezitters.

Thanks
  #3  
Oud 11 November 2007, 22:22
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Citaat:
ff chmodden naar 0755
Ik wil dit gaan gebruiken maar ik snap dit stukje niet
  #4  
Oud 11 November 2007, 23:23
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 3
Question ff chmodden naar 0755

Ik helaas ook niet.

Verklaar je nader (-;
  #5  
Oud 12 November 2007, 00:13
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Ik weet alleen de methode via winSCP: ga naar een bestand uit deze app, op je iPhone. Klik nu met de rechtermuisknop en kies voor "properties". Je ziet nu een cijfer staan in het scherm, verander dit in 755 (of zet de kruisjes op de juiste plaats) en sla het bestand weer op.
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #6  
Oud 12 November 2007, 00:30
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

ja het kan ook met de commandline maar freeks manier komt het wel op neer. dus bij properties ff 0755 in octal
  #7  
Oud 12 November 2007, 16:33
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

hoi ik kom er niet uit. Als ik op het logo van SIMport druk krijg ik een plaatje van simport vergroot en dan loopt hij vast.

Dit heb ik gedaan:
1. Bestand gedownload
2. Met fugu naar de hoofdmap gesleept.
3. Toen bij map info gekeken en daar stond al 0755
4. Iphone gereboot

Alvast bedankt!
  #8  
Oud 12 November 2007, 20:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stephenvis Bekijk bericht
hoi ik kom er niet uit. Als ik op het logo van SIMport druk krijg ik een plaatje van simport vergroot en dan loopt hij vast.

Dit heb ik gedaan:
1. Bestand gedownload
2. Met fugu naar de hoofdmap gesleept.
3. Toen bij map info gekeken en daar stond al 0755
4. Iphone gereboot

Alvast bedankt!
Ja je moet niet alleen de map maar ook de bestandjes in die map veranderen.

Werkt prima thanks voor de tip. Ik had geen zin om ff nokia software te installeren etc.
  #9  
Oud 12 November 2007, 22:24
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Gaat het over mijn huidige contacten heen? Want ik heb nl. al wat contacten handmatig erin gezet. Ik wil alleen de contacten die er dus nog niet in staan erbij hebben...
  #10  
Oud 12 November 2007, 22:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Nee je kunt aangeven welke nummers hij moet overnemen. Probeer hem gewoon zou ik zeggen werkt super handig
  #11  
Oud 13 November 2007, 12:00
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 86
Standaard

Echt top programmatje! Dankjewel voor de headsup!
  #12  
Oud 13 November 2007, 14:48
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Handig mijn oude mobiel deed dat ook niet en dat is erg iritant xD
  #13  
Oud 13 November 2007, 15:50
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Hij doet het niet bij mij...

Ik krijg een wit scherm te zien, en na een tijdje sluit het weer af
  #14  
Oud 13 November 2007, 21:22
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Misschien overbodig.
Ik heb mijn vorige telefoon gesynchroniseerd met Outlook en nu via Outlook alles weer in de Iphone gezet. Was een fluitje van en cent.
Probeer dat eens.

Paz
  #15  
Oud 13 November 2007, 23:12
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 9
Standaard

vette tool! tnx voor noticing! maatje van me zijn ma heeft 500 nummers op de sim.. dus
  #16  
Oud 14 November 2007, 00:36
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paz Bekijk bericht
Misschien overbodig.
Ik heb mijn vorige telefoon gesynchroniseerd met Outlook en nu via Outlook alles weer in de Iphone gezet. Was een fluitje van en cent.
Probeer dat eens.

Paz
uhm ja.. maar... ik weet niet of je het door hebt hoor maar niet elke telefoon kan met outlook (of uberhaupt met een computer) syncen
dit is dus voor de mensen die dat niet kunnen

en badside: kijk jij ook ff naar de permissies in dat mapje (moet dus octal 0755 zijn)

Laatst gewijzigd door sjowol; 14 November 2007 om 00:41.
  #17  
Oud 14 November 2007, 00:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 18
Standaard

Bedankt werkt als een trein!
Alleen moet ik voor al mijn nummers nog een + gaan zetten, omdat ik voor al mijn nummers +31 heb gezet op mijn oude tel, neemt dit progje de + niet mee over.
  #18  
Oud 16 November 2007, 20:24
freakydionsoir's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 7
Standaard

werkt dit met een iphone 1.0.2 of enkel met de 1.1.1

alvast dank

fds
  #19  
Oud 16 November 2007, 21:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

daar ben ik ook wel benieuwd naar!

Laatst gewijzigd door wicher; 16 November 2007 om 21:41.
  #20  
Oud 16 November 2007, 21:55
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

ik denk op allebei maar probeer het eens zou ik zo zeggen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Nl iphone met belgische sim kaart Rmommens Unlock 0 20 July 2010 17:55
iphone nummers naar sim kaart boefj3 Archief 1 13 June 2010 15:00
Contacten syncen van iphone naar sim kaart ? Data iTunes 0 24 July 2009 19:44
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 22:46
Nummers op SIM kaart hoe bereiken vanessa Archief 2 8 November 2007 01:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:59.