Custumize 2.1 werkt niet

Custumize 2.1 werkt niet discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb Custumize 2.1 ge´nstalleerd op mijn iPhone 3g 16GB FW2.1 maar als ik nu een theme wilt toepassen lijkt het of het lukt. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 September 2008, 17:30
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard Custumize 2.1 werkt niet

Hoi,

Ik heb Custumize 2.1 ge´nstalleerd op mijn iPhone 3g 16GB FW2.1 maar als ik nu een theme wilt toepassen lijkt het of het lukt. Dan start me springboard weer op. Maar dan is er niks gewijzigd. Hij geeft aan dat er geen verbinding is met Internet terwijl alles gewoon werkt, Safari ect.

Iemand weet wat er aan de hand kan zijn?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2008, 18:39
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Customize werkt nog niet helemaal goed op Firmware 2.x.x. Hopelijk komt er snel een update, waar ik zelf ook al een tijdje op zit te wachten .

Off-topic
Zou je je profiel dan ook kunnen aanpassen, naar het juiste apparaat en firmware.

__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 21 September 2008, 20:03
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 113
Standaard

ja me 2 :S?
  #4  
Oud 8 October 2008, 12:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 22
Standaard

nog steeds geen werkende customize op 2.1? zelfde probleem nl
  #5  
Oud 8 October 2008, 12:06
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yzicgirl Bekijk bericht
nog steeds geen werkende customize op 2.1? zelfde probleem nl
Werkt nog steeds niet op Firmware 2.1, het is wachten op een goeie update.
  #6  
Oud 8 October 2008, 13:35
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 22
Standaard

oke bedankt
ook niets anders wat hetzelfde werkt als customize wat het wel doet op 2.1?
  #7  
Oud 8 October 2008, 13:45
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 113
Standaard

nee gewoon alles veranderen via winSCP
of wachten op de update
  #8  
Oud 11 October 2008, 13:14
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DarkQIphone Bekijk bericht
nee gewoon alles veranderen via winSCP
of wachten op de update
Wat bedoel je met alles veranderen?
Ik heb de volgende commando's uitgevoerd maar op allen geen resultaat:
- chmod -R 755 /Applications/Customize.app
- chmod +s /Applications/Customize.app/Customize
- chmod +xs /Applications/Customize.app/Customize

Zowel geprobeerd in WinSCP als in Putty.
Graag zou ik willen weten hoe ik hem dus wel draaiend kan krijgen.

Alvast bedankt.

Laatst gewijzigd door chris52; 11 October 2008 om 13:17.
  #9  
Oud 11 October 2008, 13:36
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

bedoelt word (volgens mijn) dat je thema's/icoontjes ed via winscp upload
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #10  
Oud 13 October 2008, 10:48
» iPhone NL 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 7
Standaard

bij mij kan ik hem niet opstarten krag die kip te zien dan gaat hij weer weg al paar keer verwijdert en opnieuw geinstaleert mar ... FW 2.1
  #11  
Oud 13 October 2008, 21:38
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 108
Standaard

jah klopt heb ik ook zal ergens bug zijn prob
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
3G sim unlock tabel, wat werkt wel en wat werkt niet? iSP Unlock 394 8 December 2009 20:31
Custumize en Winterboard StefV Jailbreak apps en thema's 12 14 October 2008 23:00
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:34.