PDAnet: WiFi als accesspoint

PDAnet: WiFi als accesspoint discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat kan je hier nu precies mee? heb er veel over gelezen maar snap er niet veel van, is dit hetzelfde als myWi?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #101  
Oud 20 October 2010, 16:34
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 186
Standaard PDAnet

Wat kan je hier nu precies mee? heb er veel over gelezen maar snap er niet veel van, is dit hetzelfde als myWi?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #102  
Oud 20 October 2010, 17:29
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Ja, dit doet hetzelfde als MyWi.
  #103  
Oud 20 October 2010, 19:26
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 186
Standaard

Ik kon met me PC niet op dat netwerk en met me andere ipod ook niet.. hoe kan dit?
  #104  
Oud 20 October 2010, 19:41
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Zet hem op channel 11
  #105  
Oud 20 October 2010, 19:41
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 186
Standaard

oke doe ik even, je hoort zo van me of die het doet
  #106  
Oud 20 October 2010, 19:49
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 186
Standaard

Niet gelukt, heb hem met me ipod op channel 11 gezet netwerk naam ''Locked'' en verders niks aangevinkt of wat?

Hoe kan het dat die niet werkt?

ik zie hem wel staan op me pc en op de andere ipod maar kan niet verbinden...
  #107  
Oud 20 October 2010, 21:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard

pdanet is toch niet via Wi-Fi? alleen kabel?
  #108  
Oud 20 October 2010, 22:39
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Kabel en Wi-Fi.
Misschien kan je alle channels af gaan, kijken wat of je ipod hem wel vindt.
  #109  
Oud 20 October 2010, 23:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 145
Standaard

kabel en Wi-Fi??

Is het geen usb en bluetooth?
  #110  
Oud 20 October 2010, 23:44
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Met kabel bedoel ik dus usb kabel.

Citaat:
The latest version turns your iPhone (any version) into a true Wi-Fi HotSpot so that you can connect from your computer (MAC or PC) or iPads. This allows your laptop to go online wirelessly through the 2G/3G/4G network on the iPhone. It also supports USB tethering for both Mac and Windows users
PdaNet -- Use your iPhone as a Wireless Router for your PC/Mac
  #111  
Oud 1 November 2010, 20:14
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2010
Berichten: 4
Standaard

ik heb hier 2 vragen over:

ik gebruk dus een ipod touch PDANet USB tether , als ik dan connect op mijn computer is die verdinging via PDA modem dus , maar 2,4mbps , erg langzaam kan daar haast niks mee doen is dat normaal? , en ik kan via deze USB tether ook niet via mijn ipod op het internet hoort dat ook zo?
  #112  
Oud 22 November 2010, 11:00
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 65
Standaard PDAnet en Hotmail

hallo allemaal

ik gebruik vaker PDAnet op mijn laptop maar dan kan ik geen gebruik maken van mijn hotmail of msn.

hoe kan ik dit verhelpen ik denk dat er een firewall is ofzo

alvast bedankt
  #113  
Oud 22 November 2010, 20:06
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2010
Berichten: 309
Standaard

Raar, bij mij werkt MSN wel gewoon.
Misschien ligt het aan de instellingen van je laptop?
Als Thuisnetwerk instellen? (Als je Windows 7 hebt.)
  #114  
Oud 22 November 2010, 20:15
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

// Diverse topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
PDANet na update 4.18 Canrith Jailbreak apps en thema's 1 24 January 2011 18:20
PDAnet en hotmail dongilles Jailbreak apps en thema's 0 1 December 2010 14:06
welk accesspoint voor Ipad? aeng iPad algemeen 2 27 August 2010 20:08
iPhone 3GS als Accesspoint TheJoker Archief 1 27 August 2009 20:57
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22 January 2009 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:23.