PDAnet: WiFi als accesspoint

PDAnet: WiFi als accesspoint discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie heeft dit aan de praat gekregen en hoe ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 September 2008, 11:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 47
Stuur een bericht via MSN naar dikkedonder
Standaard PDAnet: Wi-Fi als accesspoint

Wie heeft dit aan de praat gekregen en hoe ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 September 2008, 12:21
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Misschien wat meer info? Dit is een beetje karig namelijk.
  #3  
Oud 25 September 2008, 21:03
mirsalimov's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 27
Standaard

Het werkt!
Was even 5 min bezig mee en het werkt, ik haal met mijn asus eee pc 1000h ongeveer 220KB en dat is niet verkeerd!
Nu kun je gewoon internet met jou laptop onderweg via Iphone.


Zo moet je netwerk instellen voor windows xp:

Ga naar Start> Instellingen> Configuratiescherm > Netwerkverbindingen
dan zie je draadloze verbinding klik met rechtere muisknop >Eigenschappen > Draadloze Netwerken > Toevoegen

Bij SSID verzin maar wat leuks
Netwerkverificatie: Open
Gegevensversleuteling: Geen

Dit is een computer-naar-computer netwerk: aanvinken

Klik 2x op OK

Dan kom je weer naar Netwerkverbindingen > rechtere muisknoop > Beschikbare draadloze netwerken weergeven.

Dan zie je net aangemakte netwerknaam kies deze en maak verbinding (het kan even duren voor dat je verbinding als het niet gelijk lukt probeer nog eens)

Maak met Iphone verbinding met door jou net gemaakte netwerk.
Open PDANET op jou iphone en als het goed is heb je nu internet via jou Iphone!


P.S. Ik vraag me af of T-mobile dat leuk vind dat we Iphone als modem gebruiken?

Laatst gewijzigd door mirsalimov; 25 September 2008 om 21:22.
  #4  
Oud 25 September 2008, 23:49
wout76's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 73
Standaard

Het lukt me niet.
Wie helpt ?

Op een of andere manier krijg ik geen Wi-Fi meer op de iPhone via het gemaakte netwerk
  #5  
Oud 26 September 2008, 12:44
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mirsalimov Bekijk bericht
Het werkt!
Ga naar Start> Instellingen> Configuratiescherm > Netwerkverbindingen
Dit lukt nog

dan zie je draadloze verbinding klik met rechtere muisknop >Eigenschappen > Draadloze Netwerken > Toevoegen
Ik kan "draadloze verbinding" niet vinden

P.S. Ik vraag me af of T-mobile dat leuk vind dat we Iphone als modem gebruiken?
En NEE, T-mobile vind het niet leuk als je je iphone als modem gebruikt (is ook verboden)
weet iemand hoe ik dan verbinding kan krijgen?

alvast bedankt!

EDIT: ik gebruik ook xp
__________________
life is awesome

Laatst gewijzigd door OOOH; 26 September 2008 om 18:53. Reden: extra info geven
  #6  
Oud 26 September 2008, 12:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 104
Standaard

Wat voor abonnementen hebben jullie? Want het T-Mobile iPhone abbonement staat dit niet toe, of kan T-Mobile niet zien dat je via je laptop internet?
  #7  
Oud 26 September 2008, 14:36
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Nope, die zien gewoon een iPhone online gaan.
  #8  
Oud 26 September 2008, 19:34
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

jongens, ik krijg dit venster:

Wat moet ik doen?


PS: (heb ondertussen op mijn laptop draadloze netwerken gevonden)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (48,4 KB, 346x gelezen)
  #9  
Oud 26 September 2008, 20:53
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Laat me raden, je gebruikt thuis een accespoint om met je iPhone te internetten. Die verbinding moet je eerst even verwijderen.
  #10  
Oud 27 September 2008, 13:20
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door postbus31 Bekijk bericht
Laat me raden, je gebruikt thuis een accespoint om met je iPhone te internetten. Die verbinding moet je eerst even verwijderen.
bedoel je: mijn huidige Wi-Fi verbinding verwijderen uit die lijst?
  #11  
Oud 27 September 2008, 13:38
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Op je iPhone aangeven, vergeet dit netwerk. Dat is dan je thuisnetwerk. Je iphone probeert hiermee te verbinden, en zo blokkeer je de Wi-Fi functionaliteit voor pdanet.
  #12  
Oud 3 October 2008, 20:26
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, Belgi
Berichten: 227
Standaard

Daarnet ons internet uitgevallen. Ik heb direct PDANet even getest en het werkt echt goed. (zit er nu mee te surfen) Snel geconfigureerd. Ik heb EDGE bij Base (BE) en ik haal minstens 20-25kb/s met soms uitschieters tot 40kb/s. Surfen werkt dus redelijk vlot.
  #13  
Oud 8 October 2008, 01:11
Jchan's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 195
Standaard

Ik gebruik af en toe PdaNet als ik even online wil. Alleen valt mij verbinden erg vaak weg. Ook al heb ik Insomnia en backgrounder aan. Als dat gebeurt moet ik alles weer opnieuw instellen. Erg frustrerend dus.

Ik vermoed dat het ligt dat er mensen op mijn ad-hoc netwerk verbinding proberen te maken, want in PdaNet zie ik soms systeemnamen van andere Pc's. Ik heb geprobeerd het te versleutelen, maar dat lukt niet (op XP). Op m'n mac is dat al wel gelukt.

Heeft iemand een oplossing hier voor?
  #14  
Oud 8 October 2008, 16:21
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 7
Standaard

Ik heb gisteren iPhone modem en NetShare geprobeerd en werken beide perfect op dezelfde manier (SOCKS proxy op 1080, iPhonemodem client programma is dus niet eens nodig). Hoefde alleen IP in te vullen, niet eens een subnet of gateway.

Waarom zou je hier dan eigenlijk nog een 3e programma voor willen gebruiken?

Laatst gewijzigd door HugeO; 8 October 2008 om 16:24.
  #15  
Oud 8 October 2008, 18:05
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

De reden voor mij was dat ik geen zin heb om overal proxies op te geven. Surf je alleen, okee, maar wil je FTP-en moet je ook daar gaan zitten knoeien met proxies. Met PdaNet (waar ik nu meer online zit btw) hoef ik helemaal niks te veranderen. Even een netwerkje leggen tussen PowerBook en iPhone (doe ik toch al om er meuk op te zetten enzo) en knopje klikken en online zijn. Ik kan nu zonder poespas surfen, mailen, FTP-en en remote Mac van vriendin een serive-beurt geven (wat overigens niet echt rap gaat via 3G).
__________________
...
  #16  
Oud 8 October 2008, 18:21
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 7
Standaard

Klopt inderdaad. Alleen is dan waarschijnlijk wel door t-mobile te zien dat je aan het tetheren bent. Ik ga het gewoon gebruiken en we zien wel of ze aan de bel trekken!
  #17  
Oud 8 October 2008, 18:38
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Mjah, ik heb hier al vaker gelezen dat dat niet schijnt te mogen van T-Mobile, maar in mijn officile contract (met een Windows Mobile toestel) staat daar niets over en ik gebruik het al twee jaar volop om te Internetten. Bovendien kreeg ik net te horen van T-Mobile dat ik geen "iPhone abonnement" heb, ook al heb ik een iPhone, dus ik heb waarschijnlijk de mazzel me daar geen zorgen over te hoeven maken.

Overigens begon PdaNet zojuist ook moeilijk te doen, zal je net zien. Het is een beetje zuur om te moeten melden, maar helaas kan er nog steeds geen enkel programma op de iPhone tippen aan mijn oude vertrouwde methode van gewoon via bluetooth "inbellen" met mijn Windows Mobile toestel. Lang leve de duo-SIM!

Laatst gewijzigd door InternetRebel; 8 October 2008 om 18:38. Reden: typo
  #18  
Oud 9 October 2008, 17:59
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 3
Standaard

mijn laptop maakt wel verbindind maar mijn iphone blijft zeggen

please go to Wi-Fi setting and connect to your computers ad hoc

Maar daar ben ik al mee verbonden.

Op mijn laptop zie ik het volgende
Verbonden met iphone
beperkte verbinding mogelijkheden

Wie kan me helpen ???

Thnx
  #19  
Oud 14 October 2008, 14:39
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 3
Standaard

bedankt voor jullie snelle reactie maar na een update van cudia werkt hij weer perfect thnx !
  #20  
Oud 21 October 2008, 13:14
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

Top programma, zit ergens op school waar ik dus niet kan inloggen, school van m'n vriendin en ik werk hier aan m'n scriptie..
Heb nu perfect internet om af en toe iets op te zoeken!
Verbinding stabiel en behoorlijk snel, ik zeg ideaal!!!

edit;
Had in 3 maanden ongeveer 160 mb binnengehaald en nu via m'n laptop even een update van adobe cs3 gedownload, zit ik nu op 250mb, ik denk niet dat tmobile er blij mee is als heel veel mensen die gaan doen...

Laatst gewijzigd door Cmdaulnis; 21 October 2008 om 16:12.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
PDANet na update 4.18 Canrith Jailbreak apps en thema's 1 24 January 2011 18:20
PDAnet en hotmail dongilles Jailbreak apps en thema's 0 1 December 2010 14:06
welk accesspoint voor Ipad? aeng iPad algemeen 2 27 August 2010 20:08
iPhone 3GS als Accesspoint TheJoker Archief 1 27 August 2009 20:57
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22 January 2009 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:18.