katra's weather lockscreen veranderen

katra's weather lockscreen veranderen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) De slider is bij mij verdwenen. Hij werkt nog wel, maar weet iemand hoe ik hem ook weer gewoon zichtbaar kan maken?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 November 2008, 13:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 36
Standaard

De slider is bij mij verdwenen. Hij werkt nog wel, maar weet iemand hoe ik hem ook weer gewoon zichtbaar kan maken?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 November 2008, 14:02
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Locutus1 Bekijk bericht
De slider is bij mij verdwenen. Hij werkt nog wel, maar weet iemand hoe ik hem ook weer gewoon zichtbaar kan maken?
katra's lockscreen weer verwijderen.
zit zo in het pakket ingebouwd dat je slider verdwijnt
__________________
at your service
  #23  
Oud 5 November 2008, 14:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 36
Standaard

Bedankt, maar ik wil graag gewoon de slider zien onder het weer-gebeuren. Er is ruimte voor. Wat moet ik aanpassen om toch de slider weer zichtbaar te maken?
  #24  
Oud 5 November 2008, 14:11
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

open het katra bestand op je computer>> folders >>verwijder TelephonyUI.framework
daar staan de knoppen in die de slider aanpassen.
als je deze verwijderd wordt er dus niets meer aangepast

edit,is blijkbaar toch niet de oplossing!
ben er naar aan het kijken,sorry

Laatst gewijzigd door truckdiver; 5 November 2008 om 14:16.
  #25  
Oud 5 November 2008, 14:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Locatie: Reet (Belgi)
Berichten: 82
Standaard

Zou ik ook wel willen, is een heel mooi appke, maar die slider weg is wel een beetje dom eigenlijk...
  #26  
Oud 5 November 2008, 16:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 91
Standaard

is het ook mogelijk om in het script te zeggen dat hij alleen moet reloaden om de 5uur zodat ik niet elke keer moet wachten bij het ontgrendelen op 'loading', want dan is er geen lol meer aan...
  #27  
Oud 5 November 2008, 16:10
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

als je het configureMe.js opent helemaal naar onder scrollen en daar kan je een updateintervaltijd veranderen
  #28  
Oud 5 November 2008, 16:55
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Locutus1 Bekijk bericht
De slider is bij mij verdwenen. Hij werkt nog wel, maar weet iemand hoe ik hem ook weer gewoon zichtbaar kan maken?
Als je Katra's Weather installeerd (zonder HD dus) heb je dit probleem niet
  #29  
Oud 5 November 2008, 17:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 2
Standaard

hoi allemaal ,

heb hem ook op mijn iphone gezet maar gek genoeg doet hij het bij mij niet en hij ziet er zo vet uit..kan iemand mij helpen waar dat aan licht..
  #30  
Oud 5 November 2008, 18:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cherlenie Bekijk bericht
hoi allemaal ,

heb hem ook op mijn iphone gezet maar gek genoeg doet hij het bij mij niet en hij ziet er zo vet uit..kan iemand mij helpen waar dat aan licht..
Heb je winterboard?
  #31  
Oud 5 November 2008, 18:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 2
Standaard

ja ik heb winterboard
  #32  
Oud 5 November 2008, 18:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
open het katra bestand op je computer>> folders >>verwijder TelephonyUI.framework
daar staan de knoppen in die de slider aanpassen.
als je deze verwijderd wordt er dus niets meer aangepast

edit,is blijkbaar toch niet de oplossing!
ben er naar aan het kijken,sorry
Dit was het volgens mij wel. Ik heb ze aangezet, maar toch niet echt mooi resultaat, dus toch maar weer uitgezet. Ik weet wel waar ik moet sliden . Toch leuk om te weten hoe je dit aanpast.
  #33  
Oud 5 November 2008, 22:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 91
Standaard

ik woon in delft, moet ik dan Delft, South Holland doen? Want dat pakt die niet. Delft, South Holland(Netherlands) gaat ook niet. Heeft iemand een idee?
  #34  
Oud 5 November 2008, 22:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 165
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Recycle Bin Bekijk bericht
ik woon in delft, moet ik dan Delft, South Holland doen? Want dat pakt die niet. Delft, South Holland(Netherlands) gaat ook niet. Heeft iemand een idee?
Plaatsnaam, Land.


Dus: Delft, Netherlands


Succes.


Ik vind de "Famous Quote Widget" toch leuker eigenlijk.. Kijk naar buiten of op buienrader(daar heb je iets aan) Elke keer een andere beroemde quote
  #35  
Oud 6 November 2008, 10:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: Kerkdriel
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cherlenie Bekijk bericht
ja ik heb winterboard
Plaats em es helemaal naar boven in winterboard, en dan activeren, zou gewoon moet werken...
  #36  
Oud 6 November 2008, 18:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M1ch3l Bekijk bericht
Plaatsnaam, Land.


Dus: Delft, Netherlands


Succes.


Ik vind de "Famous Quote Widget" toch leuker eigenlijk.. Kijk naar buiten of op buienrader(daar heb je iets aan) Elke keer een andere beroemde quote

Het werkt! Bedankt. Ik heb nu alleen wel nog elke keer dat hij gaat loaden. Als ik dus op het lockscreen sta gaat hij loaden en dat is elke keer zo als ik op de Sleep/Wake knop druk... Heeft er iemand een oplossing? Ik heb in ConfigMe.js al ingestelt dat de reload tijd 180 minuten moet zijn...
  #37  
Oud 8 January 2009, 23:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 55
Standaard

Ik heb Katra's Weather Lockscreen ook gedownload, maar krijg niet mijn plaatsnaam erin.
Ik heb het configureme.js aangepast. Ik heb dit aangepast, het oude naar dit:
var locale = "5351" //e.g. 'Berghem, Netherlands'|'Moscow, Russia'|'Ledyard, AT'|'London, UK'

Kan dit zo?
  #38  
Oud 9 January 2009, 00:28
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Delft
Berichten: 146
Stuur een bericht via MSN naar symen89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xBram Bekijk bericht
Ik heb Katra's Weather Lockscreen ook gedownload, maar krijg niet mijn plaatsnaam erin.
Ik heb het configureme.js aangepast. Ik heb dit aangepast, het oude naar dit:
var locale = "5351" //e.g. 'Berghem, Netherlands'|'Moscow, Russia'|'Ledyard, AT'|'London, UK'

Kan dit zo?
nee je moet je plaatsnaam hier invullen en die code in je iphone zetten
  #39  
Oud 9 January 2009, 15:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 55
Standaard

Bedankt, ik moet wel een stad kiezen van 25km van mijn woonplaats maar toch...
  #40  
Oud 9 January 2009, 15:12
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

volgens mij heeft het veranderen van de tijd geen zin omdat het script zelf ook opnieuw wordt geladen als je hem lockt en weer unlockt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Weather Elements HD V2( Lockscreen Thema) mnidhk Jailbreak apps en thema's 381 7 August 2011 18:02
Htc leopard en Katra's Weather eviiphone Jailbreak apps en thema's 7 4 December 2010 17:28
Katra's Weather Widget Undertaxxx Jailbreak apps en thema's 12 9 March 2010 11:33
weather in lockscreen xcansx Jailbreak apps en thema's 25 21 January 2010 17:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:47.