VNsea

VNsea discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) hmmm bij mij krijgt hij de package niet geopend ofzo kan iemand helpen. gr, kris PS hij doet het al...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 30-01-08, 17:49
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 142
Standaard

hmmm bij mij krijgt hij de package niet geopend ofzo kan iemand helpen.

gr, kris

PS hij doet het al

Laatst gewijzigd door -kriis; 30-01-08 om 19:19.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 21-02-08, 20:22
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 25
Standaard

werkt echt super!!
  #23  
Oud 23-02-08, 23:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: TIlburg
Berichten: 31
Standaard

ik heb een ibook, heb die vnc instellingen gedaan om me laptop, ip adres van me pc in me iphone gezet inc code dan wil ik hem conecten en dan zegt me iphone ''connection terminated, the server closed the connection'' weet iemand wat ik fout doe?
  #24  
Oud 24-02-08, 12:30
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door base01 Bekijk bericht
ik heb een ibook, heb die vnc instellingen gedaan om me laptop, ip adres van me pc in me iphone gezet inc code dan wil ik hem conecten en dan zegt me iphone ''connection terminated, the server closed the connection'' weet iemand wat ik fout doe?
accepteerd hij wel alle inkomende connecties?
  #25  
Oud 25-02-08, 14:31
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: TIlburg
Berichten: 31
Standaard

nee dat ook niet volgens mijn, maar nu is mijn iphone hem geflipt en kan er niks meer mee alleen muziek luisteren en als iemand me belt opnemen, linksboven in de hoek staat ipod ook heel raar
  #26  
Oud 25-02-08, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 33
Send a message via twitter to Innemee
Standaard

Het werkt bij mij niet als ik contact maak met mac met twee schermen. Of kan ik dat ergens instellen?
  #27  
Oud 25-02-08, 17:03
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.059
Standaard

volgens mij kan je bij de settings instellen welk scherm hij moet gebruiken... Werkt hij bij een scherm wel? Want dan licht het mischien aan de vnc server die niet werkt met vnsea

Greetz, Stiruam
  #28  
Oud 25-02-08, 17:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 33
Send a message via twitter to Innemee
Standaard

Met 1 scherm werkt het wel. Kan het helaas niet vinden in de instellingen?!?!?
Groet groet, Onno.
  #29  
Oud 25-02-08, 17:39
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Start VNsea dan op het pijltje achter je connectie drukken en dan staat daar "Display" daar kan je je display invoeren

Greetz, Stiruam
  #30  
Oud 28-02-08, 15:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Wat is de link die je bij het toevoegen van een Source moet invullen?
Hij staat er bij mij niet bij en weet de link niet,

Tjedemich
__________________
iPhone: 21-01-2008,
Fw. 3.0 NL
  #31  
Oud 29-02-08, 13:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 33
Send a message via twitter to Innemee
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Start VNsea dan op het pijltje achter je connectie drukken en dan staat daar "Display" daar kan je je display invoeren

Greetz, Stiruam
Dat zag ik, maar krijg dan een (fout) melding : Connection could not be made to host 10.0.1.2 port 5901
  #32  
Oud 29-02-08, 16:24
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Ehm vreemd het moet poort 5900 zijn... Of zou poort 5901 voor 2e beeldscherm zijn... Check ook ff je vnc server of daar niet iets staat over meerdere beeldschermen...

Greetz, Stiruam
  #33  
Oud 07-03-08, 23:03
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 7
Standaard ik connect wel maar

dan krijg ik een zwart scherm op mijn iphone en als ik display invoer zegt de iphone dat hij niet kan connecten naar 5901 dus lijkt wel als je aantal beeldschermen invult dat hij dan ook direct een andere port pakt dus is het dan wel mogelijk om je bureaublad op je iphone te krijgen ???
  #34  
Oud 07-03-08, 23:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Innemee Bekijk bericht
Het werkt bij mij niet als ik contact maak met mac met twee schermen. Of kan ik dat ergens instellen?
VNsea werkt niet bij 2 beeldschermen en ook vaak niet als je maar 1 scherm hebt met hele hoge resolutie. Staat ook op de site van de ontwikkelaar.
  #35  
Oud 09-03-08, 16:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Als ik via Installer VNsea wil installeren krijg ik de melding: Error! Package Dowload Failed.
Hoe is dit op te lossen?

Tjedemich
  #36  
Oud 17-03-08, 16:16
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjedemich Bekijk bericht
Als ik via Installer VNsea wil installeren krijg ik de melding: Error! Package Dowload Failed.
Hoe is dit op te lossen?

Tjedemich
ik heb hetzelfde probleem, iemand al een oplossing?
  #37  
Oud 17-03-08, 18:45
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jp2x Bekijk bericht
ik heb hetzelfde probleem, iemand al een oplossing?
Dan is de server even plat. Probeer het later nog eens.

Het hielp bij mij ook om vantevoren 'community sources' in de categorie 'sources' te installeren.


Ikzelf krijg zowel VNSea als Touchpad niet aan de praat met RealVNC. Weet iemand hoe de instellingen moeten? De authentication heb ik ingevuld in de VNC Server en in VNSea, maar hij blijft zeggen: 'can't connect to 192.168.1.102 port 5900'. Met TightVNC werkte TouchPad als een trein, maar ik wil VNSea ook wel eens proberen en die werkt niet met TightVNC. Iemand een idee?

Laatst gewijzigd door Adriaan; 17-03-08 om 18:49.
  #38  
Oud 17-03-08, 18:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adriaan Bekijk bericht
Dan is de server even plat. Probeer het later nog eens.

Het hielp bij mij ook om vantevoren 'community sources' in de categorie 'sources' te installeren.


Ikzelf krijg zowel VNSea als Touchpad niet aan de praat met RealVNC. Weet iemand hoe de instellingen moeten? De authentication heb ik ingevuld in de VNC Server en in VNSea, maar hij blijft zeggen: 'can't connect to 192.168.1.102 port 5900'. Met TightVNC werkte TouchPad als een trein, maar ik wil VNSea ook wel eens proberen en die werkt niet met TightVNC. Iemand een idee?
thnx 'community sources' genstalleerd en daarna werkte het..
installeer Ultra VNC dan werkt alle 2 goed..

Laatst gewijzigd door Jp2x; 17-03-08 om 19:26.
  #39  
Oud 17-03-08, 21:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Zijn de Community Sources niet gewoon automatisch genstalleerd?
Hij staat bij mij als aparte groep bij mn Sources of is dat niet genoeg?
VNSea doet het in ieder geval nog niet..

Tjedemich
  #40  
Oud 07-04-08, 22:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 42
Standaard

Wanneer ik een server toevoeg op iphone, komt deze niet in een lijst te staan, de lijst vnc servers blijft leeg...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
VNsea frederikos Archief 1 08-04-08 01:55
Windows: VNsea Amp. Desktop-applicaties 12 28-01-08 17:27
VNSea Arne2606 Jailbreak apps en thema's 0 06-11-07 17:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:42.