VNsea

VNsea discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) heej, ik heb net hetzelfde probleem als Tjedemich. Zou er alstublieft iemand ons willen helpen? mvg...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 10-04-08, 21:37
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 2
Standaard

heej,

ik heb net hetzelfde probleem als Tjedemich.

Zou er alstublieft iemand ons willen helpen?

mvg
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 15-04-08, 20:47
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 23
Standaard

ja zelfde probleem hier. je kan vnsea niet downloaden.
  #43  
Oud 15-04-08, 20:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chriske Bekijk bericht
ja zelfde probleem hier. je kan vnsea niet downloaden.
O nee? Wat staat hier dan? vnsea - Google Code
  #44  
Oud 03-06-08, 15:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 36
Standaard

Nou ik gooi dit tipic weer even omhoog omdat ik wat vragen heb.

Ik heb net VNsea en Touchpad pro op mijn iphone gezet maar ik krijg hem niet aan de praat.
De iphone geeft steeds aan: Connection failed. Connection could not be made to host ...... port 5900.

Volgens mij heb ik op mijn macbook ook alles goed ingevoerd. Ik heb onder systeemvoorkeuren bij delen het extern beheer aangezet en VNC aangevinkt.

Ik heb op mijn modem/router ook VNC toegevoegd bij de draadloze verbinding met mijn macbook.

Ik zou dus even niet weten wat ik nou verkeerd doe.

Wie kan mij helpen?

Gr. Kawouter
  #45  
Oud 03-06-08, 19:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 36
Standaard

Na veel proberen is het me nu eindelijk gelukt.

Bedankt
  #46  
Oud 25-11-08, 18:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: utrecht!
Berichten: 8
Standaard

Hey ik kan het programma niet vinden onder Installer. Ik heb zelfs de Categorie Netwerk niet. Moet ik een andere source toevoegen of is de app te vinden in de Apple store ofzo?

Ik ben het even kwijt.

Ik heb Installer 4.0 en net nog de community files geupdate maar ik vind het nog steeds niet.

Laatst gewijzigd door Iphonoobje; 25-11-08 om 18:54.
  #47  
Oud 25-11-08, 19:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: utrecht!
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
O nee? Wat staat hier dan? vnsea - Google Code
Moet ik die file dan via FTP op mijn Iphone knallen oid
  #48  
Oud 03-12-08, 10:33
» iPod touch 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 3
Standaard

Hallo

ik heb inmiddels VNSea gedownload en geinstalleerd het werkt perfect maar ik heb het nog niet echt kunnen testen >.<

Ik kom er maar niet uit hoe ik kan scrollen van het ene kant naar de andere kant van het scherm.
Ik heb al geprobeerd met 2 vingers maar dan gaat hij in of uitzoomen.

als VNSea opstart dan begin ik in het midden van het scherm en dan zie ik dus geen taakbalk (die ik wel graag zou willen zien), Hoe kan ik nu naar die taakbalk scrollen zonder in of uit te zoomen?
  #49  
Oud 07-12-08, 11:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 5
Standaard VNSea

Goeiemorgen iedereen!

Na lang zoeken op google en een hoop forums heb ik nog altijd geen oplossing gevonden vandaar deze post.

Ik zou graag VNSea installeren op mijn iPhone. Ik hoorde dat VNSea in de repo van iSpazio moest staan. Die repo zit keurig in Cydia & Installer. Nog kan ik hem niet vinden. Dan ben ik opzoek gegaan op internet.. Daar ben ik op de googlecode page uitgekomen van VNSea. Die VNSea.app heb ik in applications gegooid (Via sftp), maar zodra ik de app opstart crashed hij ook weer meteen.. Hoe komt dit? Was VNSea alleen maar te gebruiken bij firmware 1.x?

Ik ben niet in het bezit van een appstore account dus kan ook geen alternatief downloaden in de appstore.. Heeft iemand VNSea draaien op 2.x? Zoja hoe heb je dit klaargespeeld?

P.S.: Ik heb men iphone nog maar een paar dagen, sorry als dit een domme vraag is..

Alvast bedankt!
  #50  
Oud 08-12-08, 00:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Arrow

Topic's samengevoegd.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
VNsea frederikos Archief 1 08-04-08 01:55
Windows: VNsea Amp. Desktop-applicaties 12 28-01-08 17:27
VNSea Arne2606 Jailbreak apps en thema's 0 06-11-07 17:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:05.