VNsea

VNsea discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) heej, ik heb net hetzelfde probleem als Tjedemich. Zou er alstublieft iemand ons willen helpen? mvg...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 10 April 2008, 20:37
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Berichten: 5
Standaard

heej,

ik heb net hetzelfde probleem als Tjedemich.

Zou er alstublieft iemand ons willen helpen?

mvg
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 15 April 2008, 19:47
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 23
Standaard

ja zelfde probleem hier. je kan vnsea niet downloaden.
  #43  
Oud 15 April 2008, 19:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chriske Bekijk bericht
ja zelfde probleem hier. je kan vnsea niet downloaden.
O nee? Wat staat hier dan? vnsea - Google Code
  #44  
Oud 3 June 2008, 14:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 36
Standaard

Nou ik gooi dit tipic weer even omhoog omdat ik wat vragen heb.

Ik heb net VNsea en Touchpad pro op mijn iphone gezet maar ik krijg hem niet aan de praat.
De iphone geeft steeds aan: Connection failed. Connection could not be made to host ...... port 5900.

Volgens mij heb ik op mijn macbook ook alles goed ingevoerd. Ik heb onder systeemvoorkeuren bij delen het extern beheer aangezet en VNC aangevinkt.

Ik heb op mijn modem/router ook VNC toegevoegd bij de draadloze verbinding met mijn macbook.

Ik zou dus even niet weten wat ik nou verkeerd doe.

Wie kan mij helpen?

Gr. Kawouter
  #45  
Oud 3 June 2008, 18:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 36
Standaard

Na veel proberen is het me nu eindelijk gelukt.

Bedankt
  #46  
Oud 25 November 2008, 17:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: utrecht!
Berichten: 8
Standaard

Hey ik kan het programma niet vinden onder Installer. Ik heb zelfs de Categorie Netwerk niet. Moet ik een andere source toevoegen of is de app te vinden in de Apple store ofzo?

Ik ben het even kwijt.

Ik heb Installer 4.0 en net nog de community files geupdate maar ik vind het nog steeds niet.

Laatst gewijzigd door Iphonoobje; 25 November 2008 om 17:54.
  #47  
Oud 25 November 2008, 18:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: utrecht!
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
O nee? Wat staat hier dan? vnsea - Google Code
Moet ik die file dan via FTP op mijn Iphone knallen oid
  #48  
Oud 3 December 2008, 09:33
» iPod touch 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Hallo

ik heb inmiddels VNSea gedownload en geinstalleerd het werkt perfect maar ik heb het nog niet echt kunnen testen >.<

Ik kom er maar niet uit hoe ik kan scrollen van het ene kant naar de andere kant van het scherm.
Ik heb al geprobeerd met 2 vingers maar dan gaat hij in of uitzoomen.

als VNSea opstart dan begin ik in het midden van het scherm en dan zie ik dus geen taakbalk (die ik wel graag zou willen zien), Hoe kan ik nu naar die taakbalk scrollen zonder in of uit te zoomen?
  #49  
Oud 7 December 2008, 10:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 5
Standaard VNSea

Goeiemorgen iedereen!

Na lang zoeken op google en een hoop forums heb ik nog altijd geen oplossing gevonden vandaar deze post.

Ik zou graag VNSea installeren op mijn iPhone. Ik hoorde dat VNSea in de repo van iSpazio moest staan. Die repo zit keurig in Cydia & Installer. Nog kan ik hem niet vinden. Dan ben ik opzoek gegaan op internet.. Daar ben ik op de googlecode page uitgekomen van VNSea. Die VNSea.app heb ik in applications gegooid (Via sftp), maar zodra ik de app opstart crashed hij ook weer meteen.. Hoe komt dit? Was VNSea alleen maar te gebruiken bij firmware 1.x?

Ik ben niet in het bezit van een appstore account dus kan ook geen alternatief downloaden in de appstore.. Heeft iemand VNSea draaien op 2.x? Zoja hoe heb je dit klaargespeeld?

P.S.: Ik heb men iphone nog maar een paar dagen, sorry als dit een domme vraag is..

Alvast bedankt!
  #50  
Oud 7 December 2008, 23:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic's samengevoegd.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
VNsea frederikos Archief 1 8 April 2008 00:55
Windows: VNsea Amp. Desktop-applicaties 12 28 January 2008 16:27
VNSea Arne2606 Jailbreak apps en thema's 0 6 November 2007 16:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.