cached failure

cached failure discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net mijn iphone 3G 4.0.1 ge jailbreakt maar nu heb ik een probleem. iedere keer dat ik een scource wil toevoegen of iets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2010, 16:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2009
Berichten: 7
Standaard cached failure

Ik heb net mijn iphone 3G 4.0.1 ge jailbreakt maar nu heb ik een probleem.
iedere keer dat ik een scource wil toevoegen of iets wil downloaden krijg ik heel vaak achter elkaat de melding host unreachable of catched failure komt dat omdat ik geen wi-fi verbinding heb of is dat niet perse nodig?

Weet iemand wat ik moet doen om dit te verhelpen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 August 2010, 19:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik heb precies het zelde ben ook benieuwd naar de oplossing
  #3  
Oud 2 August 2010, 19:44
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2010
Berichten: 55
Standaard

Idem dito, misschien is cydia erg druk ivm de heersende JB drukte.
Ik heb namelijk hetzelfde probleeem met de 3.1.3. JB versie, dus ik vermoed dat de servers erg druk zijn.

Op meerdere sites zijn meldingen mbt Cydia

Host Unreachable" For nearly everything in Cydia

I just updated Cydia, but I can't get anything from ModMyi. It seems their servers have been up and down a lot the past few hours.

Laatst gewijzigd door charleyr; 2 August 2010 om 20:01.
  #4  
Oud 2 August 2010, 20:54
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

vannacht ging het nog vlot maar sinds deze morgen doet hem moeilijk maar zal later deze week nog eens proberen voor de rest vet dat we weer kunnen jailbreaken
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #5  
Oud 2 August 2010, 20:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

De servers zijn gewoon overbelast door het vele volk. Gewoon geduld hebben.
  #6  
Oud 2 August 2010, 21:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 26
Standaard

Dat is goed om te horen. Ik wacht liever dan dat ik er zelf nog een hoop tijd in moet steken Ben namelijk al de hele dag op zoek naar een oplossing
  #7  
Oud 2 August 2010, 22:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

Hey all,

Als je cydia voor de eerste keer opstart kun je kiezen uit user, ..... en developer. Kun je dit naderhand nog wijzigen? cydia kan namelijk een essentieel iets niet vinden..

Greetz keymaker

Edit: gevonden.....

Laatst gewijzigd door keymaker; 2 August 2010 om 22:21.
  #8  
Oud 2 August 2010, 22:25
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 32GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.182
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tiestofan Bekijk bericht
Dat is goed om te horen. Ik wacht liever dan dat ik er zelf nog een hoop tijd in moet steken Ben namelijk al de hele dag op zoek naar een oplossing
Ja ik wou de repo van david ashman erbij steken maar blijkbaar zit alles overbelast
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia Cached Failure en Host Unreachable AssyriskaFF Jailbreak apps en thema's 5 8 February 2011 20:16
Windows: I-Tunes failure...?! Pino iTunes 0 26 December 2008 00:50
Foto: Camera hardware failure? duodiscus Muziek, foto & video 4 20 October 2008 23:51
HELP...PDP authentication failure sancaman Archief 3 4 August 2008 20:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:54.