Customize 1.1.3

Customize 1.1.3 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik had ergens op het forum gelezen dat customize beschikbaar is voor 1.1.3 Als ik customize versie 1.21 installeer en op de icoontje klik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 February 2008, 13:12
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Exclamation Customize 1.1.3

Hallo,

ik had ergens op het forum gelezen dat customize beschikbaar is voor 1.1.3

Als ik customize versie 1.21 installeer en op de icoontje klik dan kom ik op de pagina met die kippetje maar dan kom ik ineens weer terecht op mijn springboard.

Is er een andere customize versie die voor 1.1.3 is of moet ik iets doen om customize versie 1.21 werkend te krijgen op mijn 1.1.3?
__________________
I (L) iPhone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 February 2008, 13:44
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 29
Standaard

Heb dezelfde versie gisteren geinstalleerd, maar dan op een 1.1.2. Had precies etzelfde in eerste instantie. Na 2 of 3 keer sprong het scherm bij mij naar het instelscherm (met overigens een mooie type-fout).

Overigens eergisteren kreeg ik bij het installeren de melding dat ik bijna geen geheugen meer had. Dus helemaal 100% is het niet, maar het is wel een erg nuttihe app om je telefoon in te delen zoals je dat zelf wil.
  #3  
Oud 10 February 2008, 13:46
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Ja ik heb het ook al een paar keer geprobeerd maar ik kom steeds weer op mijn springboard terecht, een aantal keren opnieuw installeren heeft dus ook niet geholpen.
  #4  
Oud 10 February 2008, 13:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
Hallo,

ik had ergens op het forum gelezen dat customize beschikbaar is voor 1.1.3

Als ik customize versie 1.21 installeer en op de icoontje klik dan kom ik op de pagina met die kippetje maar dan kom ik ineens weer terecht op mijn springboard.

Is er een andere customize versie die voor 1.1.3 is of moet ik iets doen om customize versie 1.21 werkend te krijgen op mijn 1.1.3?
ga naar je installer en add de source: http://www.touchrepo.com/repo.xml
en installeer die customize want daar zit ook een fix voor customize bij.
  #5  
Oud 10 February 2008, 13:52
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door icam0 Bekijk bericht
ga naar je installer en add de source: http://www.touchrepo.com/repo.xml
en installeer die customize want daar zit ook een fix voor customize bij.
Ik ga het even proberen, zodra het lukt laat ik het weten!

EDIT
Ik kom nu wel in Customize maar zodra ik een aantal icoontjes op HIDE zet en ik ga naar mijn springboard dan staan deze icoontjes gewoon nog op mijn springboard?


Laatst gewijzigd door DertKesh; 10 February 2008 om 14:07.
  #6  
Oud 10 February 2008, 21:21
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door icam0 Bekijk bericht
ga naar je installer en add de source: http://www.touchrepo.com/repo.xml
en installeer die customize want daar zit ook een fix voor customize bij.
Waar kan ik customize voor versie 1.1.2 vinden?
  #7  
Oud 10 February 2008, 21:25
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evexel Bekijk bericht
Waar kan ik customize voor versie 1.1.2 vinden?
installer - install - all packages en dan zal die gewoon daar bij staan.
  #8  
Oud 10 February 2008, 21:30
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
installer - install - all packages en dan zal die gewoon daar bij staan.
Daar staat die dus niet. Na toevoegen source touchrepo.com/repo.xml, staat er wel customize maar die werkt niet met versie 1.1.2 !
  #9  
Oud 10 February 2008, 21:34
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evexel Bekijk bericht
Daar staat die dus niet. Na toevoegen source touchrepo.com/repo.xml, staat er wel customize maar die werkt niet met versie 1.1.2 !
Hmm vreemd. Toen ik op 1.1.2 zat dan zat customize wel in de installer, nu ook (op mijn 1.1.3) maar ik kan niks HIDE doen. want alles blijft gewoon zichtbaar.
  #10  
Oud 10 February 2008, 23:48
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 29
Standaard

Is apart. Ik heb het nog maar eens op mijn Iphone geprobeerd. Geen probleem. versie 1.21 customize, werkt met 1.1.2. Is alleen wel een beetje traag in de respons.

Zie je het zonnebloempje lopen als je teruggaat naar je springboard? (via gebruik homeknop). Springt het scherm daarna op ontgrendel? En na deze ontgrendiling, staat dan het icoontje er nog? Wat is dan de aanduiding in customize? met of zonder ' oogje' ?
  #11  
Oud 11 February 2008, 00:08
Lantaarnpaal's schermafbeelding
» iPhone FR 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Niet in een iPhone
Berichten: 47
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem.. Ik probeer dus een icoontje te verbergen, dus naja ik in Customize naar Manual Reorder, dan op het oogje drukken en het oogje van de icoon weghalen die ik niet meer op mn springboard wil. Daarna op de Home knop gedrukt, zonnebloempje gaat lopen, daarna slide to unlock scherm. Na ontgrendeling staat het icoontje er niet meer, en het oogje staat ineens weer naast het icoontje van de app in Customize..
__________________
iPhone US 1.1.2 OTB BL4.6 - ZiPhone unlock (FW1.1.4 BL3.9)
  #12  
Oud 11 February 2008, 01:57
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

waarom gebruiken jullie niet het programma : poof ??
Hiermee kan je ook icoontjes verbergen.
  #13  
Oud 11 February 2008, 09:52
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door darkmanx Bekijk bericht
waarom gebruiken jullie niet het programma : poof ??
Hiermee kan je ook icoontjes verbergen.
ik had poof geinstalleerd maar bij poof staat er links boven delete en rechts boven help.


moet ik op delete klikken? ik wist niet hoe ik daarmee icoontjes onzichtbaar kan maken.
  #14  
Oud 11 February 2008, 10:44
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Ja, op delete drukken. Er staat namelijk "Delete to hide".
__________________
Hacking the iPhone since 07-09-'07
  #15  
Oud 11 February 2008, 10:46
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluevoice Bekijk bericht
Ja, op delete drukken. Er staat namelijk "Delete to hide".
bij moet stond er alleen delete en geen delete to hide, daarom was ik bang om op delete te klikken .. Zodra ik thuis ben zal ik dat maaar even proberen dan
  #16  
Oud 11 February 2008, 10:54
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Als je versie 1.00 hebt, dan staat het aangegeven.
  #17  
Oud 11 February 2008, 11:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 58
Standaard

Waar haal je Poof vandaan? Wat is de source?
  #18  
Oud 11 February 2008, 11:02
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evexel Bekijk bericht
Waar haal je Poof vandaan? Wat is de source?
De source van BigBoss
  #19  
Oud 11 February 2008, 11:08
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 58
Standaard

Had het al gevonden, alleen dit werkt met versie 1.1.3, dan ga ik maar verder met customize.
  #20  
Oud 11 February 2008, 12:39
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Poof werkt met alle versies maar is speciaal voor 1.1.3 gemaakt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
customize jochnn iPhone algemeen 1 12 June 2008 16:54
customize 1.1.4 boblong Jailbreak apps en thema's 4 24 March 2008 00:31
Customize 1.22 topke Jailbreak apps en thema's 4 26 February 2008 23:50
Customize Jimmy_Boy Jailbreak apps en thema's 8 5 December 2007 09:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:39.