Installer Werkt Niet !!!!

Installer Werkt Niet !!!! discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een nieuwe 1.1.3 16GB waar ik net mee bezig ben. Heb via installer Apollo geinstalleerd en daarna kan ik installeren wat ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 February 2008, 20:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 26
Standaard Installer Werkt Niet !!!!

Hallo, ik heb een nieuwe 1.1.3 16GB waar ik net mee bezig ben.
Heb via installer Apollo geinstalleerd en daarna kan ik installeren wat ik wil maar er verschijnt niet op het scherm na het installeren, ook niet na uit en aan of rebooten!?
Heb nu dus het standaard scherm MET Apollo icoon erbij en verder krijg ik er niets meer op!?
Krijg Apollo er ook niet af want hij staat niet in de "Uninstall" lijst bij installer?

HELPPPPPPPPPPPPPPPP
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2008, 20:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 26
Standaard

Heb ook RESET ALL SETTINGS gedaan maar had ook geen resultaat!!
  #3  
Oud 20 February 2008, 17:28
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Misschien dat een restore werkt ik zou niet weten wat het probleem is.
  #4  
Oud 20 February 2008, 17:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 26
Standaard

mischien kan je met winscp het programma verwijderen
  #5  
Oud 21 February 2008, 19:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 26
Standaard

winscp geprobeerd maar krijg geen verbinding met de iphone!!
  #6  
Oud 21 February 2008, 19:21
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 26
Standaard

hoe moet ik restoren dan??
  #7  
Oud 22 February 2008, 08:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 40
Standaard

Gebruik de zoekfunctie eens.

Of hook hem up to iTunes, en dan Restore clicken. Vervolgens ZiPhone gebruiken.
  #8  
Oud 22 February 2008, 09:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem.
Ik heb een 1.1.3 8GB iphone. Ik heb een aantal programma's kunnen installeren via installer, maar kon telkens niet syncen. Toen syncfix geinstalleerd en syncen lukte toen wel, maar nieuwe programma;s installeren via installer lukt vrijwel niet meer. bijna altijd verschijnt er geen icoontje na het installeren. Pas als ik eerder geinstalleerde progjes uninstall (want dat werkt wel bij mij) dan kan ik soms een nieuw progje installeren.
Inmiddels heb ik alle geinstalleerd progjes eraf gehaald, maar kan nu niks nieuws meer installeren.
  #9  
Oud 22 February 2008, 10:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 27
Standaard

heb je BSD Subsystem genstalleerd?
  #10  
Oud 22 February 2008, 10:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

ja, die is geinstalleerd. Is dat niet goed?
  #11  
Oud 22 February 2008, 10:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 27
Standaard

jawel, heb je nodig voor de installatie van andere progs
  #12  
Oud 22 February 2008, 10:34
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 27
Standaard

heb een paar dagen terug hetzelfde probleem gehad, lag aan een verkeerd repo adres.
Installen van volgende source was voor mij de oplossing
h t t p://repo.smxy.org/iPhone-apps/

er staat tussen de sources een Ste Packaging met ongeveer zelfde repoadres, gooi die er maar af

Laatst gewijzigd door eriak; 22 February 2008 om 10:38. Reden: meer info
  #13  
Oud 22 February 2008, 10:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

ik heb net weer wat geprobeerd te installeren. 2 progjes gingen goed. Daarna niks meer.
Als een installatie lukt via installer dan komt na de installatie de categories lijst van installer weer in beeld. Als het niet gelukt is dan krijg ik het springboard in beeld meteen na het downloaden en installen.
  #14  
Oud 22 February 2008, 10:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Heb dat repo adres toegevoegd, maar helpt ook niet helaas.
  #15  
Oud 22 February 2008, 10:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

heb na veel moeite sysinfo kunnen installeren. Als ik daa rop reload springboard doe zie ik opeens wel sommige geinstalleerde programma's, maar nog niet allemaal.
  #16  
Oud 22 February 2008, 10:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 27
Standaard

Ik zou restoren naar 113 via Itunes, unlocken, jailbreaken, enz, daarna BSD Subsystem en Bosstool installeren.
Met Bosstool ruimte maken door fonts, ringtones, en applications (in die volgorde) verplaatsen, dan zou alles probleemloos moeten draaien
  #17  
Oud 22 February 2008, 10:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Thanks. Ik zal het vanavond als ik thuis ben ff proberen.
  #18  
Oud 22 February 2008, 11:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Hmmm, ik zie dat ik 0MB vrij heb van 266MB. Misschien heeft dat er iets mee te maken
Wel gek, want ik heb er vrijwel niks op geinstalleerd.

Net via bosstools de fonts verplaatst en heb er 84MB bijgekregen.

Inmiddels al 3 progs geinstalleerd zonder problemen.

Het probleem lijkt opgelost!


Iemand een idee wat er zoveel ruimte in beslag kan nemen? Ik heb nu maar 5 kleine porgjes (kleiner dan 1 MB) geinstalleerd.
  #19  
Oud 22 February 2008, 12:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 27
Standaard

de FW uitteraard, met al zijn apps
  #20  
Oud 22 February 2008, 13:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Aha, wat is de FW ook al weer?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
installer werkt niet! suzuki62 Archief 2 15 June 2008 21:54
Installer werkt niet nuux Jailbreak apps en thema's 20 15 June 2008 20:52
Kan niet meer op FTP inloggen, installer werkt niet dennis3 iPhone algemeen 0 7 May 2008 17:14
Installer werkt niet Ehsan Jailbreak apps en thema's 16 1 April 2008 16:33
Installer werkt niet...Help fransvandenhout Archief 1 20 February 2008 18:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:45.