Screenshots via Dock 2.06 op 1.1.3?

Screenshots via Dock 2.06 op 1.1.3? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat gebruiken jullie om screenshots van de iPhone op 1.1.3 of hoger te maken? Dock 2.0.6 kan wel worden geïnstalleerd, maar de screenshots die je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 March 2008, 07:17
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard Screenshots via Dock 2.06 op 1.1.3?

Wat gebruiken jullie om screenshots van de iPhone op 1.1.3 of hoger te maken?

Dock 2.0.6 kan wel worden geïnstalleerd, maar de screenshots die je maakt zijn nergens terug te vinden. Is dat een rechtenverhaal onder 1.1.3 en zoja, hoe verhelp je dat?

Thanks

René
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 March 2008, 08:11
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Wat gebruiken jullie om screenshots van de iPhone op 1.1.3 of hoger te maken?

Dock 2.0.6 kan wel worden geïnstalleerd, maar de screenshots die je maakt zijn nergens terug te vinden. Is dat een rechtenverhaal onder 1.1.3 en zoja, hoe verhelp je dat?

Thanks

René
Op 1.1.3 kwamen ze bij mij gewoon bij de fotos te staan zonder dat ik daarvoor rechten heb moeten aanpassen. Ik heb het nog niet geprobeerd bij 1.1.4.
  #3  
Oud 3 March 2008, 09:20
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Screenshot van robota werkt wel. Bekijken ervan op de iphone werkt niet, maar de plaatjes kun je wel bekijken nadat je ze eraf hebt gehaald met winscp. Ik laat ze dan tussen mijn foto's zetten.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #4  
Oud 3 March 2008, 09:38
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Heb net Dock ook geinstalleerd op een 1.1.4 iPhone. Ik moest eerst een foto maken zodat er een filmrol wordt aangemaakt in foto's als ik nu een screenshot maak komen ze in deze filmrol te staan.
De owner van /private/var/mobile/Media/DCIM is mobile bij mij

Laatst gewijzigd door ControlSje; 3 March 2008 om 09:46.
  #5  
Oud 3 March 2008, 11:05
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Heb net Dock ook geinstalleerd op een 1.1.4 iPhone. Ik moest eerst een foto maken zodat er een filmrol wordt aangemaakt in foto's als ik nu een screenshot maak komen ze in deze filmrol te staan.
De owner van /private/var/mobile/Media/DCIM is mobile bij mij
Heb je iets gewijzigd aan owner en/of rechten?
  #6  
Oud 3 March 2008, 11:13
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Screenshot van robota werkt wel. Bekijken ervan op de iphone werkt niet, maar de plaatjes kun je wel bekijken nadat je ze eraf hebt gehaald met winscp. Ik laat ze dan tussen mijn foto's zetten.
Zou het feit dat je de screenshots niet kan bekijken dan te maken hebben met rechten?
  #7  
Oud 3 March 2008, 11:21
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Zou kunnen dat het met rechten te maken heeft, maar daar heb ik niets aan gewijzigd. Wat ik wel gewijzigd heb, is dat ik geen /private/var/root meer heb en in plaats daar van heb ik een symlink naar /private/var/mobile gemaakt. Ik heb dit gedaan omdat een aantal aplicaties er nog steeds van uitgaan dat alles met de root account gestart wordt terwijl dat sinds 1.1.3 de mobile account geworden is. Op deze manier heb ik al een tal van problemen kunnen voorkomen cq opgelost.
Het zou zomaar kunnen zijn dat de screenshots in /private/var/root/Media/DCIM geplaats worden terwijl de foto applicatie ze ophaalt uit /private/var/mobile/Media/DCIM. Ik kan dit niet meer controleren want ik heb de root versie niet meer, zijn in mijn geval dezelfde folders.

Laatst gewijzigd door ControlSje; 3 March 2008 om 11:26.
  #8  
Oud 3 March 2008, 11:51
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Zou kunnen dat het met rechten te maken heeft, maar daar heb ik niets aan gewijzigd. Wat ik wel gewijzigd heb, is dat ik geen /private/var/root meer heb en in plaats daar van heb ik een symlink naar /private/var/mobile gemaakt. Ik heb dit gedaan omdat een aantal aplicaties er nog steeds van uitgaan dat alles met de root account gestart wordt terwijl dat sinds 1.1.3 de mobile account geworden is. Op deze manier heb ik al een tal van problemen kunnen voorkomen cq opgelost.
Het zou zomaar kunnen zijn dat de screenshots in /private/var/root/Media/DCIM geplaats worden terwijl de foto applicatie ze ophaalt uit /private/var/mobile/Media/DCIM. Ik kan dit niet meer controleren want ik heb de root versie niet meer, zijn in mijn geval dezelfde folders.
Kan je misschien stapsgewijs omschrijven hoe dat te doen (die simlink)?
  #9  
Oud 3 March 2008, 12:07
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Kan je misschien stapsgewijs omschrijven hoe dat te doen (die simlink)?
Hoe ik het gedaan heb als volgt:
Code:
mv /var/root /var/root_backup
ln -s /var/mobile /var/root
Ik heb dit ongeveer als eerste gedaan na de unlock, en dus stonden er bij mij geen nieuwe gegevens in de root folder die ik kopieren moest naar de mobile folder. Maar als die er wel zijn kun je deze gegevens uit de root_backup altijd nog kopieren naar de mobile folder, maar niet overschrijven want de gegevens die in de mobile folder staan zijn de meest recente (tenminste dat was bij mij altijd het geval).

Ik hoop dat bovenstaande duidelijk is. En mocht het niet lukken kun je altijd de symlink verwijderen en de backup terug zetten.
  #10  
Oud 3 March 2008, 12:10
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Screenshot van robota werkt wel. Bekijken ervan op de iphone werkt niet, maar de plaatjes kun je wel bekijken nadat je ze eraf hebt gehaald met winscp. Ik laat ze dan tussen mijn foto's zetten.
Bij mij kan ik die wel bekijken, worden opgeslagen in de map /tmp (heb ik gekozen) en kan die dan door middel van view bekijken en mailen.
  #11  
Oud 11 March 2008, 19:06
drm drm is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: antwerpen
Berichten: 102
Standaard

heel handige app om screenshots te nemen: "capture"
repo.digitalagua.com
ts worden opgeslagen in filmrol
zeker proberen!
  #12  
Oud 11 March 2008, 19:34
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Zou het feit dat je de screenshots niet kan bekijken dan te maken hebben met rechten?
Jep de photos worden bekeken met user mobile en robota maakt ze aan als root. Maar ben te lui om te chmodden
  #13  
Oud 19 March 2008, 09:13
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Had gisteren even Screenshot geinstalleerd en deze de afbeeldingen laten opslaan in een nieuwe map in de DCIM map. Nu aangezien ik momenteel even niet over Wi-Fi beschik wou ik deze foto's met behulp van Iphonebrowser even naar PC kopieren. Echter krijg ik telkens een foutmelding en ik kan deze niet kopieren, andere foto's lukt wel op deze manier. Iemand een oplossing eventueel ?
  #14  
Oud 19 March 2008, 09:16
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

iemand deze al geprobeerd van het dev team?
HowTo: Take screenshots using built-in SpringBoard hidden feature - Hackint0sh
he deze geprobeerd en werkt goed
druk je homebutton in en maak een afbeelding door dan je mute knop(knop om je geluid op of af te zetten,knopje links van je iphone) naar beneden of naar beven te schakelen
je screenshots worden onmiddelijk op je filmrol gezet
je hebt er dan ook nergens een app icon van staan op je springbord
__________________
at your service

Laatst gewijzigd door truckdiver; 19 March 2008 om 09:23.
  #15  
Oud 19 March 2008, 13:56
Freeman's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Yep, die gebruik ik nu ook.
Ideaal, want het is namelijk al een ingebouwde feature van de iPhone die enkel geactiveerd hoefde te worden (door een boolean value op true te zetten).
  #16  
Oud 19 March 2008, 15:23
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
iemand deze al geprobeerd van het dev team?
HowTo: Take screenshots using built-in SpringBoard hidden feature - Hackint0sh
he deze geprobeerd en werkt goed
druk je homebutton in en maak een afbeelding door dan je mute knop(knop om je geluid op of af te zetten,knopje links van je iphone) naar beneden of naar beven te schakelen
je screenshots worden onmiddelijk op je filmrol gezet
je hebt er dan ook nergens een app icon van staan op je springbord
Ik las dat er problemen waren bij het nemen van screenshots van pangina 3 & later ? Pagina 1 & 2 zou perfect werken maar voor pagina 3 en later zouden de foto's wazig worden ? Had hiervoor even Screenschot geinstalleerd maar ik kan de foto's niet naar PC kopieren vanuit de DCIM/Screenshot map.
  #17  
Oud 19 March 2008, 15:30
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Undertaxxx Bekijk bericht
Ik las dat er problemen waren bij het nemen van screenshots van pangina 3 & later ? Pagina 1 & 2 zou perfect werken maar voor pagina 3 en later zouden de foto's wazig worden ? Had hiervoor even Screenschot geinstalleerd maar ik kan de foto's niet naar PC kopieren vanuit de DCIM/Screenshot map.
heb het juist geprobeert van 5 pagines en dit zonder probleem
kan ze ook perfect importeren in iphoto (is wel MAC natuurlijk )
  #18  
Oud 19 March 2008, 15:33
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: België (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
heb het juist geprobeert van 5 pagines en dit zonder probleem
kan ze ook perfect importeren in iphoto (is wel MAC natuurlijk )
Ok deze zal ik vanavond effe testen dan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Update 5 icon Dock nu volledige Dock kwijt... rubenhvt Jailbreak 0 7 May 2010 16:18
3G op dock wel, zonder dock niet laika666 iPhone algemeen 2 21 September 2008 16:30
ipod touch dock (new style dock) in 1.1.3 hsl iPhone algemeen 3 10 February 2008 22:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:56.