Officiele Carrier Logos KPN, Vodafone, T-Mobile NL

Officiele Carrier Logos KPN, Vodafone, T-Mobile NL discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Riket Jij bent echt geweldig weet je hoe lang ik heb ziteen k*tten om dit voor elkaar te krijgen en hoeveel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 13 June 2011, 19:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riket Bekijk bericht
Jij bent echt geweldig weet je hoe lang ik heb ziteen k*tten om dit voor elkaar te krijgen en hoeveel herstel tijd mij dit gekost heeft!

1000x Dank hiervoor
geen probleem!! blij dat ik je ermee kan helpen
enne ik kan je een handje schudden, je wil niet weten hoeveel installaties ik gesloopt heb voordat ik dit voor elkaar had!!
waarschijnlijk niet alleen voor iOS 4.3.3 want de iOS 5 beta ziet er ook goed uit
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 13 June 2011, 23:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 7
Send a message via twitter to Sebasiejj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerarddvb Bekijk bericht
Heb je "OfficialMe" geprobeerd??
En Upgrade naar 4.3.3 (vind het al vreemd dat het in Nederland werkt op 4.2.1)

Als dat niet werkt zal het toch echt gewoon per sim per land zijn,
dus als je een Duitse SIMkaart koopt het logo wel verschijnt..

anders weet ik het ook niet..
Vodafone De werkte denk ik niet omdat de carrier.bundle niet tussen de bundles stond, mogelijk omdat het geen officile provider van iPhone is. T-Mobile De werkte wel gewoon naar behoren ..
  #63  
Oud 6 July 2011, 23:38
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Berichten: 13
Standaard

Ik krijg het niet voorelkaar...
Iedere keer krijg ik tijdens installatie 2 fout meldingen.
Voor beide dingen. "OfficialMe" en "Vodafone NL carrier Logo"
Unable to make backup of link './System/Library/CarrierBundles/Iphone/Vodafone_nl.bundle/DefaultCARRIER_vodafone.png' before installing new version

Sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Winterboard gedenstalleerd, weer geprobeerd via de repo, maar ter vergeefs lijkt het....

Ik heb Vodafone (netwerk & lijn: vodafone NL; aanbieder: vf nl 10.0) fw 4.3.3 modemfw 05.16.02 iphone 3Gs type nr. MC637IP
Help!

Laatst gewijzigd door Arnold_NL; 7 July 2011 om 00:02.
  #64  
Oud 11 July 2011, 15:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Bij mij werkt het met de IOS 4.3.3 op een iPhone 3gs T-Mobile ook niet... Krijg dezelfde melding als hierboven.

Daarentegen op een iPhone 4 met 4.3.3 T-Mobile werkt het weer wel.
  #65  
Oud 11 July 2011, 16:07
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Berichten: 13
Standaard

schijnt wat te zijn met de jailbreak die je uitvoert via jailbreakme.com...
Ik heb contact gehad met Gerard hierover. Hij snapte er ook niks van totdat hij een de jailbreak uitvoerde via het eerder genoemde website.
  #66  
Oud 11 July 2011, 16:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Ok. Maar op de iPhone 4 met de jailbreak van jailbreakme.com heb je het probleem niet. Dus het probleem zit hem alleen in de iPhone 3gs met de jailbreak van jailbreakme.com.
  #67  
Oud 11 July 2011, 17:24
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Berichten: 13
Standaard

blijkbaar..... althans ik heb er last van met mijn 3GS en jailbreakme.com
Heb je de iphone 4 ook met de jailbreakme.com ge-jailbreaked?
  #68  
Oud 11 July 2011, 19:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Ja, de iPhone 4 is met jailbreakme gejailbreaked.
  #69  
Oud 12 July 2011, 15:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Zojuist kreeg ik een melding bij het opstarten van Cydia dat er een update was ivm met jailbreakme.com 3.0. Deze update gedaan en nu krijg ik ze wel geinstalleerd en werken de icoontjes wel op mijn 3gs. Blijkbaar is daarmee het probleem opgelost.
  #70  
Oud 12 July 2011, 16:01
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2010
Berichten: 13
Standaard

het werkt inderdaad op de 3GS met de cydia van jailbreakme.com

Laatst gewijzigd door Arnold_NL; 12 July 2011 om 16:23.
  #71  
Oud 12 July 2011, 16:02
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 57
Standaard

Ja, maar pas na de update die er sinds vandaag is. Gisteren werkte hij nog niet.
  #72  
Oud 18 July 2011, 02:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2011
Berichten: 6
Standaard

Vraagje...
Ik heb net "BetaOfficalMe" geinstalleerd, daarvoor "Vodafone NL Carrier Logos w Text". De Logos werken, maar verdwijnen ook telkens weer nadat ik Wi-Fi heb gebruikt. Dan krijg ik de standaard "Vodafone NL" tekst terug. Als ik dan de iPhone dwing om de provider te zoeken door "Airplane" mode aan/uit te zetten, krijg ik de logo weer terug, maar verdwijnt weer nadat ik Wi-Fi gebruik.
Is dit gedrag normaal?

Dit is op een iPhone 4 4.3.3 met jailbreakme.com gejailbreakt.

Oh ja, ik heb ook "WiCarrier" geinstalleerd, waarschijnlijk ligt het hieraan. Kent iemand een "fix"??

Laatst gewijzigd door Amiga; 18 July 2011 om 02:30.
  #73  
Oud 26 July 2011, 17:55
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Berichten: 110
Standaard

Bedankt man!!
__________________
Iphone de enige echte. hebbe hebbe hebbe.
  #74  
Oud 4 September 2011, 20:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2011
Berichten: 1
Standaard Hi en Tele2

Ik heb zelf Hi als provider en ik zou ook het logo hiervan willen.

Alleen heb ik gezien dat bij Hi en Tele2, Winterboard (en alle gedownloade dingen voor Winterboard) wordt verwijderd.

Weet jij wat er misgaat?

Laatst gewijzigd door Raloe; 4 September 2011 om 20:51.
  #75  
Oud 30 September 2011, 22:13
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
dus als jij bv. een simkaart van Ben plaatst zal er gewoon Ben NL komen te staan en ook als je bv. Vodafone gebruikt verdwijnt het logo ook als je het duitse vodafone netwerk gebruikt en komt er gewoon vodafone DE te staan.....


Dan heb ik toch de vraag over "Ben NL".. Ik maakte altijd custom made providerlogo's, echter kom ik er met BEN NL nooit aan uit..

Heb jij een idee hoe ik dat dan voor elkaar krijg??

THNX alvast!
Greetz Jay
  #76  
Oud 1 October 2011, 01:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2010
Berichten: 255
Standaard

Ik kan OfficialMe nergens vinden?
  #77  
Oud 15 October 2011, 14:23
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2009
Locatie: Sliedrecht
Berichten: 32
Standaard

he gerard de logo's werkte voor mij echt perfect op ios 4 maar je snapt het al nu geupdated naar ios 5 maar nu werken jou schitterende logo's niet meer ga jij zr nog aanpassen voor ios 5 want daar zal ik en vele anderen erg blij mee zijn

groeten Riket
  #78  
Oud 16 October 2011, 12:03
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Locatie: Twente
Berichten: 22
Send a message via twitter to Atropos
Standaard

Ook ik hoor bij die groep. Ik heb al zitten zoeken op Google. Helaas nog geen goeie tut gevonden om het zelf te doen...

Enige dat ik vinden kan is: Shsh into ur iPhone /root/user/library/operator bundle.bundle and backup all images or intact all files in there. there will be 3plists and ur carrier PNGs.Observe the naming convention its different from IOS 4. There is Default carrier, FSO carrier and the all new TS carrier. examples are Default_CARRIER_VFNZ Sure_1only_.png, Default_CARRIER_VFNZ Sure_1only_@2x.png,FSO_CARRIER_VFNZ Sure_1only_.png, TS_CARRIER_VFNZ Sure_1only_@2x.png. u will have to make a total of 12 PNG files for it to work. In my case i duplicated my image 12x and named the files accordingly.Copy the files into the folder i mentioned on the first line.Respring and ur done. if u can't respiring just reboot. Pls note that if u make mistakes on the naming, it won't work. hope u will make sense out of this

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riket Bekijk bericht
he gerard de logo's werkte voor mij echt perfect op ios 4 maar je snapt het al nu geupdated naar ios 5 maar nu werken jou schitterende logo's niet meer ga jij zr nog aanpassen voor ios 5 want daar zal ik en vele anderen erg blij mee zijn

groeten Riket
  #79  
Oud 16 October 2011, 13:50
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2009
Berichten: 7
Standaard

Kan het zijn dt OfficalMe nergens meer te halen is?
Heb jouw Repo toegevoegd, maar zie deze niet staan. In BigBoss ook niet te vinden.
Heb een 3GS op 4.3.3.
Installatie van jouw TMobile nl pakketje had helaas ook niet het gewenste effect
  #80  
Oud 27 November 2011, 15:40
ArjanAjax's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2011
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar ArjanAjax Stuur een bericht via Skype™ naar ArjanAjax Send a message via twitter to ArjanAjax
Standaard

ik heb een probleempje,
ik heb namelijk een DIRK simkaart in mn iphone 3g zitten, en ik krijg dus dat carrier logo niet aangepast, weet iemand of dit op te lossen is?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na Officile unlock alleen T-mobile carrier Dyna20 T-Mobile 6 10 September 2010 20:09
carrier logo kpn lmwj Jailbreak apps en thema's 30 7 December 2009 01:42
KPN carrier jurrian Archief 2 4 February 2009 20:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:54.