Officiele Carrier Logos KPN, Vodafone, T-Mobile NL

Officiele Carrier Logos KPN, Vodafone, T-Mobile NL discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) ***************************** iOS 5 ???? Kijk dan hier: http://forum.iculture.nl/f14/jailbre...tml#post720633 ***************************** Sinds iOS 3.1.3 op mijn iPhone 3G is het voor mij niet meer mogelijk geweest om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 31 May 2011, 13:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2011
Berichten: 26
Talking Officiele Carrier Logos KPN, Vodafone, T-Mobile NL (iOS 4.3.3)

*****************************

iOS 5 ????

Kijk dan hier: http://forum.iculture.nl/f14/jailbre...tml#post720633

*****************************


Sinds iOS 3.1.3 op mijn iPhone 3G is het voor mij niet meer mogelijk geweest om een carrier logo te realiseren,
Dit mede door de encryptie op de Carrier Bundles, maar vooral omdat voor iOS 4.2.1 Vodafone (wat ik gebruik) geen officiele carrier was.
Vanaf 4.2.1 is het dus wel officieel, maar nog lukte het niet..
Nu in iOS 4.3.3 lijkt het wel mogelijk, dus na wat onderzoek, kan ik dit veranderen in wat ik wil.

Ik heb dit in een Package geplaatst en naar Cydia upgeload,
Dit pakket werkt echter niet omdat WinterBoard toegevoegd is,
Wat niet nodig is..

Als je in de tussentijd deze Package wil downloaden zal je een Repo moeten toevoegen,

http://cydia.myrepospace.com/gerarddvb/

En uit DEZE Repo moet je "NL Carrier logos" downloaden (Of een andere het zijn er inmiddels meer)
Herstart je iPhone en je zult een carrier logo zien..

Dit gaat om alle toestellen met iOS 4.3.x
dus HD voor je iPhone 4 en SD voor je iPhone 3GS!

Laatst gewijzigd door gerarddvb; 19 October 2011 om 17:56.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 May 2011, 16:16
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2010
Berichten: 90
Standaard

Ik heb getracht het voor elkaar te krijgen, maar zonder resultaat. Ik heb t wel genstalleerd, maar ik krijg geen logo in mijn statusbalk. Dat is in ieder geval als ik gewoon de zoekfunctie gebruik in Cydia.

Als ik op jouw repo klik, dan krijg ik geen enkel bestand/programma te zien. Helemaal leeg!

Daarnaast heb je mogelijk een typefout gemaakt in jouw repo adres. Je schrijft op het einde:
geraraddvd/
en het moet denk ik zijn
gerarddvd/ (dus een a minder)

Laatst gewijzigd door PCM_Smeets; 31 May 2011 om 16:23.
  #3  
Oud 31 May 2011, 16:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PCM_Smeets Bekijk bericht
Ik heb getracht het voor elkaar te krijgen, maar zonder resultaat. Ik heb t wel genstalleerd, maar ik krijg geen logo in mijn statusbalk. Dat is in ieder geval als ik gewoon de zoekfunctie gebruik in Cydia.

Als ik op jouw repo klik, dan krijg ik geen enkel bestand/programma te zien. Helemaal leeg!

Daarnaast heb je mogelijk een typefout gemaakt in jouw repo adres. Je schrijft op het einde:
geraraddvd/
en het moet denk ik zijn
gerarddvd/ (dus een a minder)
Sorry typefoutje inderdaad staat nu goed, gerarddvb
Maar er staan bij mij 5 programmas in die repo, misschien werk de myrepospace server niet goed heeft ie vaker last van

Laatst gewijzigd door gerarddvb; 31 May 2011 om 16:37.
  #4  
Oud 31 May 2011, 20:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 2
Standaard

yoo eey alles werkt prima (BEDANKT) alleen nu wil ik mn t-mobile logo verandere dus heb dat default en fso bestand veranderd maar t werkt nie :S
  #5  
Oud 31 May 2011, 20:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ninothekid Bekijk bericht
yoo eey alles werkt prima (BEDANKT) alleen nu wil ik mn t-mobile logo verandere dus heb dat default en fso bestand veranderd maar t werkt nie :S
Als jij bedoeld met dat default en fso logo veranderen wat ik denk,
namelijk in System/Library/Carrier Bundles/iPhone/TMobile_nl.bundle/ vervangen

zou het moeten werken, je moet wel even je springboard restarten of je iphone opnieuw opstarten

En de grootte van het logo is ook van belang, breedte weet ik niet maar hoogte is op iphone 3g(s) 20 pixels en op iphone 4 40 pixels anders krijg je ook geen logo te zien

En de @2x bestanden gelden alleen voor iphone 4
  #6  
Oud 31 May 2011, 20:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2011
Berichten: 2
Standaard

haha jaaa t werkt! super bedankt !!!!!!!!
  #7  
Oud 31 May 2011, 22:18
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.689
Standaard

Hehe geweldig bro. Werkt en ziet er kewl uit. Ps wat gebeurt er als je op een ander netwerk (bijv in buitenland) terecht komt?
  #8  
Oud 1 June 2011, 13:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

KPN werkt goed. Mooi logo! Bedankt!!
  #9  
Oud 1 June 2011, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

http://cydia.myrepospace.com/gerarddvb/
Moet je ff toevoegen in cydia. Als je daarin kijkt dan stat er wel iets met logos.
Spreekt allemaal vanzelf en werkt perfect. Succes!!
  #10  
Oud 3 June 2011, 15:39
rubbererobbie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: /private/nl/..
Berichten: 323
Standaard

dit gedaan en dan ?
pakket is binnen en geinstalleerd maar waar kan je dan de logo's aktiveren
  #11  
Oud 3 June 2011, 16:02
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 587
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubbererobbie Bekijk bericht
dit gedaan en dan ?
pakket is binnen en geinstalleerd maar waar kan je dan de logo's aktiveren
Nl Carrier logos gok ik.
__________________
iMac 27" i5 iPhone 8 64gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #12  
Oud 3 June 2011, 17:09
rubbererobbie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: /private/nl/..
Berichten: 323
Standaard

dh, en die kan je vinden bij ? instellingen?>nope, cydia? > Nope

nog andere ideen
  #13  
Oud 3 June 2011, 18:18
rubbererobbie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: /private/nl/..
Berichten: 323
Standaard

helaas krijg ik het niet voor elkaar , blijft aangeven NL KPN
iemand nog ideen?
  #14  
Oud 3 June 2011, 19:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 62
Standaard

Die repo installeren, dan die nl carrier logo zoeken en installeren, dan reboot iPhone en dan moet het werken
  #15  
Oud 3 June 2011, 20:33
rubbererobbie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: /private/nl/..
Berichten: 323
Standaard

ik zal wel te simpel zijn,ik zie de bestanden met Ifile , maar hoe dan installeren?

zijn PNG files andere editor nodig ?

kan het zijn dat het orgineel een t-mobile toestel is , en dat de provider naam anders staat? dus NL KPN ipv KPN NL?
  #16  
Oud 3 June 2011, 20:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

Je gaat naar Cydia-Beheren-Bronnen. Dan klik je op de repo die ik gezegd heb van de week.
Daar scroll je naar beneden naar NLCarriers logo.
Die installeer je en dan reboot je je iPhone.
En dan staat er het logo van KPN.
Succes en ik hoor wel of het gelukt is.
  #17  
Oud 3 June 2011, 21:09
rubbererobbie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: /private/nl/..
Berichten: 323
Standaard

hai

dat heb ik al 2x gedaan, maar geen logo's , misschien iets met winterboard ? ook daar staan de nl carrier logo's ook aangevinkt ...
  #18  
Oud 3 June 2011, 21:12
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 587
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubbererobbie Bekijk bericht
ik zal wel te simpel zijn,ik zie de bestanden met Ifile , maar hoe dan installeren?

zijn PNG files andere editor nodig ?

kan het zijn dat het orgineel een t-mobile toestel is , en dat de provider naam anders staat? dus NL KPN ipv KPN NL?
Wat zit je nou te *****n met ifile? Dat heb je helemaal niet nodig.
Doe war Stefan je voorkauwt en hopla, tis zo simpel dat ik het zelfs kan.
  #19  
Oud 3 June 2011, 21:15
rubbererobbie's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2011
Locatie: /private/nl/..
Berichten: 323
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Wat zit je nou te *****n met ifile? Dat heb je helemaal niet nodig.
Doe war Stefan je voorkauwt en hopla, tis zo simpel dat ik het zelfs kan.
tsja heb ik al drie keer gedaan, en alle andere zaken, maar zal wel niet werken op 4.2.1

bedankt voor je hulp ,

EDIT : werkt dus niet op 4.2.1 ,ff geudate naar 4.3.3 en werkt nu wel

greetzzzz

Laatst gewijzigd door rubbererobbie; 3 June 2011 om 22:59.
  #20  
Oud 4 June 2011, 00:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Hehe geweldig bro. Werkt en ziet er kewl uit. Ps wat gebeurt er als je op een ander netwerk (bijv in buitenland) terecht komt?
Dan zal het logo weer in text veranderen, dit omdat het logo is veranderd in de bundle zelf, dit zijn mappen met (wereldwijde) provider instellingen, ik heb alleen de xxxxxx_NL bundles van 3 providers aangepast, als je van provider wisselt wissel je ook van bundle.

dus als jij bv. een simkaart van Ben plaatst zal er gewoon Ben NL komen te staan en ook als je bv. vodafone gebruikt verdwijnt het logo ook als je het duitse vodafone netwerk gebruikt en komt er gewoon vodafone DE te staan

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 juni 2011 om 23:20 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubbererobbie Bekijk bericht
helaas krijg ik het niet voor elkaar , blijft aangeven NL KPN
iemand nog ideen?

Heb je al opnieuw opgestart?

Zo Ja, wees ervan overtuigd dat je de NL carrier logos uit mijn repo heb gedownload anders werken ze inderdaad niet.

Als dit niet werkt dan zal je in het bestandsysteem moeten kijken in:
System/Library/Carrier Bundles/iPhone/KPN_nl.bundle/
Hier moeten de logos zijn veranderd,
Als dit zo is dan zou het moeten werken..

Gebruik je misschien Hi of Telfort?
dan gebruik je waarschijnlijk een ander bundle,
Zou je mij dan kunnen vertellen wat er bij jou in
instellingen->algemeen->info->
Bij 'netwerk' en bij 'aanbieder' staat??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na Officile unlock alleen T-mobile carrier Dyna20 T-Mobile 6 10 September 2010 20:09
carrier logo kpn lmwj Jailbreak apps en thema's 30 7 December 2009 01:42
KPN carrier jurrian Archief 2 4 February 2009 20:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:49.