FaceTime over 3G bij VF?

FaceTime over 3G bij VF? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft iemand al geprobeerd FaceTime via 3G via Vodafone te bellen? Staat VF dat toe?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 September 2012, 10:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 74
Lightbulb FaceTime over 3G bij VF?

Heeft iemand al geprobeerd FaceTime via 3G via Vodafone te bellen? Staat VF dat toe?
__________________
iPad Wi-Fi 16 Gb, 4.3.3, JB
iPhone 4 16 Gb, 4.3.2, JB
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 September 2012, 13:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door henkjobse Bekijk bericht
Heeft iemand al geprobeerd FaceTime via 3G via Vodafone te bellen? Staat VF dat toe?
Yes, gaat prima
  #3  
Oud 1 October 2012, 15:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 74
Standaard

Super, tnx voor je antwoord
  #4  
Oud 1 October 2012, 15:42
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Sinds wanneer kan dit bij Vodafone? Heb je daar een speciaal abonnement voor nodig?
  #5  
Oud 1 October 2012, 17:45
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 333
Standaard

Kan toch alleen vanaf de 4S. Als ik goed had gelezen/gehoord.
  #6  
Oud 5 October 2012, 01:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 49
Standaard

ja dat kan.. ik heb een iPhone 5 en mijn man de iPhone 4s.. Hij heeft een zakelijk abonnement en ik heb 500 mb internet en 200 belminuten.. dus normaal abonnement..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen beeld bij facetime. heitsme iPad Apps 2 11 August 2011 09:40
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 16:33
Beltoon mac bij facetime is heel zacht aniger iPhone algemeen 0 9 February 2011 00:01
iPhone 4 Microfoon werkt niet bij facetime/videorecord Koenkk Muziek, foto & video 3 24 January 2011 19:51
gaarne advies bij facetime probleem digimate iPhone algemeen 1 13 September 2010 13:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:29.