kan niet bellen.. geen service

kan niet bellen.. geen service discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) zucht.. iPhone vanavond geleverd gekregen.. Aan iTunes gehangen.. Blijkbaar heeft ie hem wel gevonden want hij is zichtbaar in iTunes.. Maar bellen ho maar.. Bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2012, 19:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 49
Standaard kan niet bellen.. geen service

zucht.. iPhone vanavond geleverd gekregen.. Aan iTunes gehangen.. Blijkbaar heeft ie hem wel gevonden want hij is zichtbaar in iTunes.. Maar bellen ho maar.. Bij de telefoon zat verder alleen maar een sim kaartje en verder geen instructies..

Moet ik nog iets bijzonders doen ? Ergens aanmelden ofzo ? Er staat niets op de papieren die erbij zitten..

En als die sim het straks doet, doet mijn oude simkaart het nog (die iin mijn oude toestel zit) of is ie direct geblokkeerd..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2012, 20:32
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Heb je hier al eens gekeken; iPhone 4S gekocht – wat nu? (handleiding voor beginners) - iPhoneclub.nl
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 2 October 2012, 20:38
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Je moet de nano sim activeren!
Bellen of via i net geloof ik!
  #4  
Oud 3 October 2012, 08:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 49
Standaard

Colliehome: ja dat had ik al gedaan.. hij heeft al aan itunes gehangen etc. Wi-Fi doet het en alles..maar wat Roos zegt.. hij moet geactiveerd worden blijkt na fiks zoeken.. Dat is niet zo handig van VF.. Misschien slim om daar iets van op papier te zetten en erbij te stoppen. Het was mij nl. niet bekend dat je dit apart moest doen..

Dus.. ik ga eerst mijn andere telefoon overzetten en leeghalen en dan activeer ik de sim..
  #5  
Oud 3 October 2012, 08:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Op zich logisch want als de sim kaart kwijt was geraakt tijdens de verzending had jij een hoge rekening gehad!
  #6  
Oud 3 October 2012, 10:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 49
Standaard

nou.. normaal gesproken werkt je sim al (normale) maar nu dus niet.. Een simple briefje in de doos met "activeer je sim via de klantenservice" is al voldoende. Dan hoef je niet af te vragen waarom hij het niet doet. Het is voor mij nl. de eerste keer in al die jaren dat ik mijn sim op deze wijze moet activeren (ok.. ook mijn eerste iPhone)..Maar goed.. hij werkt nu wl en ik kan hem zo gebruiken.. had mijn contacten al via die app weer op mijn nieuwe phone gezet etc.. en dankzij de iCloud van mijn iPad de rest .. helemaal super ! I love Apple..
  #7  
Oud 3 October 2012, 10:42
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Dat laatste horen we graag hier haha
  #8  
Oud 3 October 2012, 10:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Owke dan is t idd logisch!
Ook is t anders als je een sim kaartje in de winkel haalt althans dat dacht ik!
  #9  
Oud 4 October 2012, 15:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 49
Standaard

Ja ik begreep dat je sim in de winkel al geactiveerd wordt.. Vorige keer heb ik mijn telefoon gewoon in de vodafone winkel gekocht.. en toen liep ik naar buiten met een werkende galaxy S(I).. (die nu naar mijn dochter is..)..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 geen geluid bij bellen en vaak 'geen service' en 'zoeken...' DieterVL iPhone algemeen 4 9 May 2012 11:37
Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen sahinkaptan iPhone algemeen 23 6 May 2009 15:07
No service - kan niet meer bellen... Ercan Archief 0 24 July 2008 10:23
Kan geen SMS versturen wel ontvangen en bellen. maciek Unlock [archief] 5 7 February 2008 17:34
Kan wel bellen maar hoor geen binnekomende telefoontjes iBen Unlock [archief] 3 30 January 2008 15:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:01.