Geen 3G meer bij Vodafone

Geen 3G meer bij Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds zaterdag werkt 3G niet meer met mijn Vodafone-abo. Ik heb een Yessim, ik weet niet of dat er wat mee te maken heeft. Sinds ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 October 2008, 19:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 19
Standaard Geen 3G meer bij Vodafone

Sinds zaterdag werkt 3G niet meer met mijn Vodafone-abo. Ik heb een Yessim, ik weet niet of dat er wat mee te maken heeft. Sinds vandaag werkt edge wel volgens mij, maar dat is zo traag en onstabiel als maar kan.

Hebben meer mensen hier last van?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 October 2008, 19:25
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

Dat EDGE traag is zou kunnen, dat is in NL niet meer in gebruik. Waarschijnlijk is het gewoon GPRS. Ik heb zelf een VODA prepaid simmetje en die laat gewoon 3G zien op mijn iPhone.
  #3  
Oud 26 October 2008, 19:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 19
Standaard

Edge is al om het hoekje dus? ; )
Dan is het GPRS, anyway: 3G hield er zomaar mee op zaterdag
  #4  
Oud 26 October 2008, 19:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Celf Bekijk bericht
Dat EDGE traag is zou kunnen, dat is in NL niet meer in gebruik. Waarschijnlijk is het gewoon GPRS. Ik heb zelf een VODA prepaid simmetje en die laat gewoon 3G zien op mijn iPhone.

Off-topic
Hoe bedoel je dat edge niet meer in gebuik is, ik gebruik dat op mn 1e gen en het werkt perfect!
In nederland

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 26 October 2008, 20:34
klaverentwee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 194
Standaard

Klinkt idd als een probleem met je hardware unlock. Heb je al eens in dat topic gezocht?
__________________
"Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It's a creative art." (Ansel Adams)
  #6  
Oud 26 October 2008, 20:37
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 508
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht

Off-topic
Hoe bedoel je dat edge niet meer in gebuik is, ik gebruik dat op mn 1e gen en het werkt perfect!
In nederland

ook even OT (daarna niet meer )
Nooit meer EDGE in Nederland - ook niet voor de iPhone > Nieuws > iPhoneclub.nl
  #7  
Oud 26 October 2008, 20:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Celf Bekijk bericht
oh, ik dacht dat edge en gprs het zelfde waren

Bedankt voor de info
  #8  
Oud 26 October 2008, 21:27
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ropado Bekijk bericht
Sinds zaterdag werkt 3G niet meer met mijn Vodafone-abo. Ik heb een Yessim, ik weet niet of dat er wat mee te maken heeft. Sinds vandaag werkt edge wel volgens mij, maar dat is zo traag en onstabiel als maar kan.

Hebben meer mensen hier last van?
Heb het hele weekend gewoon 3G verbinding gehad met Vodafone Zal dus wel aan die Yessim kaart liggen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: update naar 4.0 geen unlock meer nodig met vodafone?? skruiper Unlock 13 30 June 2010 14:10
Vodafone + iOS4 = geen tethering meer VisionMaster Vodafone 4 21 June 2010 21:49
Vodafone: geen internet meer niet zichtbaar Vodafone 1 22 March 2010 17:20
Vodafone geen internet meer mr_bosz Vodafone 2 5 January 2010 22:10
Totaal geen bereik meer met Iphone icm Vodafone Titan1980 Vodafone 6 15 April 2008 14:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:42.