G2 met plotseling slecht bereik via Vodafone

G2 met plotseling slecht bereik via Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds een week of 6 is m'n bereik met mijn G2 versie 1.1.4 zeer slecht. Het is 7 maanden goed gegaan. Het ligt aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 November 2008, 13:12
Guest-20171129104752
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard G2 met plotseling slecht bereik via Vodafone

Hallo,

Sinds een week of 6 is m'n bereik met mijn G2 versie 1.1.4 zeer slecht.
Het is 7 maanden goed gegaan. Het ligt aan de telefoon, ik heb het getest met een simkaart van een andere provider en ook die heeft meer geen dan wel bereik.

Heeft iemand hier ervaring mee?

Groetjes,

Bart
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 November 2008, 13:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Updaten naar 2.1 en kijken wat hij dan doet. Heb je het ook getest met een andere telefoon? Dat je daar je simkaart in doet?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 10 November 2008, 13:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Wat versta je onder slecht bereik? Melding 'no service', 1 streepje, 3 streepjes?
  #4  
Oud 10 November 2008, 14:05
Guest-20171129104752
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij slecht bereik bedoel ik 95% geen service en 5% 1 streepje. Het gekke is dat hij het daarvoor zonder problemen deed. Ik gebruikt nu mijn oude Motorola en 100% bereik (5 streepjes). Ik heb vanaf aanschaf al versie 1.1.4 en tot op heden geen update gedaan. Dus het komt niet doordat ik met de telefoon heb lopen klooien.
  #5  
Oud 10 November 2008, 14:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Wellicht iPhone laten vallen of ergens ter reparatie geweest? Is wellicht losgeschoten antennekabeltje namelijk.

Eerst even resetten is ook wel proberen waard.
  #6  
Oud 10 November 2008, 14:38
Guest-20171129104752
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Kan ik ergens vinden hoe ik dat ding open maak zonder te beschadigen?
  #7  
Oud 10 November 2008, 14:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Antennecover (achterkant, zwart) eraf en daarna aluminium achterkant eraf halen. Dat laatste moet je niet onderschatten, zeker niet als je hem niet wilt beschadigen. Zie o.a. youtube
  #8  
Oud 13 November 2008, 18:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 44
Standaard

Ik het hetzelfde probleem. Heb je er al een mailtje over gestuurd. Heb versie 2.1 maar slecht ontvangst binnen. buiten doet hij het prima. Neem aan dat de antenne kapot is en dat hij dus nu via het moederbord het signaal opvangt. Doe er voor de grap je headset is in. Want dan schiet bij mij altijd het bereik op 3 streepjes. Ik ben van plan om hem bij fixsupport aan te bieden ter reperatie
  #9  
Oud 13 November 2008, 20:58
Guest-20171129104752
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij mij doet hij het buiten ook slecht. Heb er via Martktplaats 425 voor betaald. Heb er nu een beetje spijt van. Denk dat ik er geen geld meer insteek en hem maar als iPod ga gebruiken.
  #10  
Oud 13 November 2008, 21:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 44
Standaard

Hij gaat morgen mee met de post naar ipod-service.nl gratis onderzoeks kosten namelijk in tegenstelling tot ander service die was 35 euro
  #11  
Oud 13 November 2008, 21:29
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rem4rk4ble Bekijk bericht
Hij gaat morgen mee met de post naar ipod-service.nl gratis onderzoeks kosten namelijk in tegenstelling tot ander service die was 35 euro
Ben benieuwd, laat het even weten wat ze zeggen.

Hier rekenen ze ook geen onderzoekskosten trouwens:
Spark Electronics | Reparatie en onderdelen voor PDA/Mobiele telefoon/iPod/iPhone - Spark Electronics
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Slecht bereik vodafone iphone 3gs 4.1 Rated Vodafone 39 2 February 2011 11:13
Iphone 4 bereik met Vodafone mrscheer Vodafone 2 19 July 2010 20:15
1G iPhone met verschrikkelijk slecht bereik.. AceHighHugo iPhone algemeen 3 28 August 2009 19:28
Iphone 3G met Vodafone maar geen bereik shiftyfreak Vodafone 4 3 August 2009 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:01.