1G iPhone met verschrikkelijk slecht bereik..

1G iPhone met verschrikkelijk slecht bereik.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb hier een iPhone die ik van 1.4 naar 2.1 heb gebracht. Het probleem is echter dat hij op 1.4 al slecht bereik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 September 2008, 13:13
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Berichten: 3
Standaard 1G iPhone met verschrikkelijk slecht bereik..

Hallo,

Ik heb hier een iPhone die ik van 1.4 naar 2.1 heb gebracht. Het probleem is echter dat hij op 1.4 al slecht bereik had (het is niet mijn eigen, maar hij is vrijwel meteen naar 2.1 over gezet) maar nu is het helemaal slecht.

Ik vraag me af of iemand kan zeggen waardoor dit komt? Op bepaalde plekken maakt hij helemaal geen bereik en vaak moet ik al blij zijn met 1 of 2 streepjes. Terwijl als ik mijn eigen iPhone ernaast hou, heb ik toch zeker 4/5 streepjes, ook op de plekken waar de andere iPhone geen bereik maakt.

Beide telefoons hebben Vodafone. Ook het verwisselen van simkaarten maakt niets uit. Mijn telefoon doet het wel en die andere dus (bijna) niet.

Is er iets wat ik hieraan kan doen? Zou er iets kapot zijn in de iPhone of zou het heel misschien toch de simkaart kunnen zijn?

Beide iPhones zijn van de eerste generatie.

Alvast bedankt!

Groetjes,

Hugo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2008, 16:43
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb wel eens ergens gelezen dat een stukje plakband ind e simtray wonderen doet, maar dat moeten de experts hier maar even bevestigen.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 26 September 2008, 16:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt een keer KiPhone gebruiken om de baseband te wissen. Daarna restoren met 2.1, zodat je baseband opnieuw word geflashed.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 28 August 2009, 19:28
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Je kunt een keer KiPhone gebruiken om de baseband te wissen. Daarna restoren met 2.1, zodat je baseband opnieuw word geflashed.
Kan dit ook als je op de nieuwste FW zit?
Heel erg bedankt alvast
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Slecht bereik Iphone 4g,ook nog na update 4.2 dunjapunja iPhone algemeen 6 2 July 2011 01:22
iPhone 4 slecht bereik sinds 4.1 Vishan07 iPhone algemeen 18 28 March 2011 17:37
Slecht bereik vodafone iphone 3gs 4.1 Rated Vodafone 39 2 February 2011 11:13
slecht bereik tmobile iphone 3GS bibitheone T-Mobile 2 3 June 2010 16:44
G2 met plotseling slecht bereik via Vodafone Guest-20171129104752 Vodafone 10 13 November 2008 21:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:32.