Kom hier maar eens uit....!!

Kom hier maar eens uit....!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heel benieuwd wie een geniaal idee heeft dat ik zelf kan uitvoeren. Ik heb namelijk een probleem waar ik niet uitkom. Hier de symptomen: 1. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 August 2009, 09:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard Kom hier maar eens uit....!!

Heel benieuwd wie een geniaal idee heeft dat ik zelf kan uitvoeren. Ik heb namelijk een probleem waar ik niet uitkom. Hier de symptomen:

1. Mijn 3Gs (jailbreak unlocked) heeft een kapotte on/off button (ja, ik wilde dit weekend laten repareren)

2. bij het installeren van intelliscreen (cydia) is mijn iphone vastgelopen. Te zien is nu het scherm ' complete', dan wat kleine tekst en de button ' reload springboard', al sinds gisteravond 23.23 want de klok blijft ook staan (net als de Wi-Fi indicator en providerlogo).
Er blijft een 'denk' radartje/rondje rondgaan.

3. Drukken op home werkt niet, alle knoppen zijn van geen invloed.

4. het verwijderen van de sim maakt niet uit

5. synchroniseren in itunes gaat goed, geen errors maar het scherm van mijn iphone blijft onveranderd.

Zo... kom hier maar eens uit.
Volgens mij is de enige oplossing de aan/uit knop te repareren en de iphone misschien ook even los te halen van de accu. Dat doe ik liever niet zelf. Maar wat denken jullie?
__________________
mac OS, 2g 8GB en 3gs 16GB
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2009, 09:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het lukt ook niet om SBsettings te openen en daar de optie rebooten te kiezen? Of heb je dat niet genstalleerd? Andere oplossing is wachten tot de batterij leeg is.
  #3  
Oud 13 August 2009, 09:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Ja, die batterij...! Die heb ik vannacht opgeladen. misschien niet zo slim. Maar SBsettingskan ik niet bereiken want ik kom berhaupt niet uit het scherm dat nu maar blijft draaien.
Je batterij-oplossing is een goeie maar ik ben ook nog bang dat de letters en vormen in mijn scherm branden en wildus zo snel mogelijk van dit vastlopen af. Ik had nog niet verteld dat het scherm blijft branden, mar dat is dus helaas zo..
  #4  
Oud 13 August 2009, 09:48
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als je hem aan iTunes hangt zal die gaan syncen, zorgt er wellicht voor dat je het programma uit gaat waar hij nu op vastzit?
  #5  
Oud 13 August 2009, 09:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Als je hem aan iTunes hangt zal die gaan syncen, zorgt er wellicht voor dat je het programma uit gaat waar hij nu op vastzit?

Lees punt 5 nog eens door in zijn eerste post ...

@PIEUW, probeer eens 10 sec de homeknop in te drukken.
  #6  
Oud 13 August 2009, 10:11
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Lees punt 5 nog eens door in zijn eerste post ...
Eerst maar eens een bakkie koffie
  #7  
Oud 13 August 2009, 10:21
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Locatie: Almere
Berichten: 6
Stuur een bericht via Skype™ naar McLangendorff
Standaard

Misschien niet wat je wilt, maar een firmware restore? Ik heb geen ervaring met jailbroken telefoons, maar nadeel is dat je wel alles opnieuw moet installeren
  #8  
Oud 13 August 2009, 10:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Lees punt 5 nog eens door in zijn eerste post ...

@PIEUW, probeer eens 10 sec de homeknop in te drukken.
.... Nope... Doet ook niets. Geen van de knoppen reageert.
  #9  
Oud 13 August 2009, 10:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Al geprobeerd de aan/uitknop (bovenop) wat langer ingedrukt te houden zodat die schuif voor uitschakelen komt?
  #10  
Oud 13 August 2009, 10:47
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Al geprobeerd de aan/uitknop (bovenop) wat langer ingedrukt te houden zodat die schuif voor uitschakelen komt?
Mensen, leer lezen voor je reageert aub.
Hij zegt dat zijn aan/uit knop STUK is.
  #11  
Oud 13 August 2009, 10:54
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heb je geen SSH op je iPhone zodat je via SSH even een reboot doet?
  #12  
Oud 13 August 2009, 11:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Zou ik kunnen proberen maar als de sync in iTunes al niet werkt, ben ik bang dat het vergeefs zou kunnen zijn. Heeft iemand daar een andere verwachting van?
  #13  
Oud 13 August 2009, 11:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McLangendorff Bekijk bericht
Misschien niet wat je wilt, maar een firmware restore? Ik heb geen ervaring met jailbroken telefoons, maar nadeel is dat je wel alles opnieuw moet installeren
Als je er geen ervaring mee heb bemoei je er dan ook niet mee, restoren kan iedereen wel roepen dus verzin eens iets origineels als je er toch mee wil bemoeien.
  #14  
Oud 13 August 2009, 11:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Via ssh, probeer dit eens

cd /
cd /sbin
reboot

Laatst gewijzigd door Bomans; 13 August 2009 om 12:03. Reden: Foutje ...
  #15  
Oud 13 August 2009, 12:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PIEUW Bekijk bericht
Zou ik kunnen proberen maar als de sync in iTunes al niet werkt, ben ik bang dat het vergeefs zou kunnen zijn. Heeft iemand daar een andere verwachting van?

dat gaat zeker helpen , lees dit ook eens
iPhone SBSettings SSH on Reboot | iPhone News, Help and Guides

gaat nog over intelliscreen ook
  #16  
Oud 13 August 2009, 12:10
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 209
Standaard

batterij laten leeglopen en dan naar de winkel effe liegen dat je hem deze morgen wou aanzetten en het nietmeer deed, enkele weken wachten en nieuw exemplaar ontvangen
  #17  
Oud 13 August 2009, 12:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemoer Bekijk bericht
Als je er geen ervaring mee heb bemoei je er dan ook niet mee, restoren kan iedereen wel roepen dus verzin eens iets origineels als je er toch mee wil bemoeien.
Hey! Beetje aardig blijven. Alle meedenkers zijn welkom hoor!
  #18  
Oud 13 August 2009, 12:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemoer Bekijk bericht
dat gaat zeker helpen , lees dit ook eens
iPhone SBSettings SSH on Reboot | iPhone News, Help and Guides

gaat nog over intelliscreen ook

Nou!... goed gezocht en gevonden! Dat zou kunnen helpen. Maar: als ik wil ssh-en moet ik wel zeker weten dat mijn iphone connectie maakt met Wi-Fi (toch??) en dat weet ik nu dus ook niet zeker. SSh heb ik wel vaker gedaan met mijn 1stgen maar nog niet met de 3gs.

Er is trouwens wel een verschil met de problematiek op de site van bigboss: mijn telefoon is niet aan het rebooten maar heeft gewoon een 'complete' scherm van cydia waar ik niet meer (nooit meer??) uitkom. Zou dat uitmaken?
  #19  
Oud 13 August 2009, 12:45
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als Wi-Fi en ssh openstaan maakt het niet uit in welk scherm je iphone staat. Dat zal altijd werken.
  #20  
Oud 13 August 2009, 13:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

shoooot.... ik kan mijn IPadres niet zien omdat dat scherm dus vaststaat. Iemand een ideehoe ik achter mijn IPadres van mijn iphone kom als ik verder nergens bij kan? In itunes misschien (itunes herkent de iphone gewoon)???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe kom ik hier in? gerros Jailbreak apps en thema's 3 31 October 2010 18:40
Help! Ik kom er maar niet uit M-rij iPhone algemeen 7 25 August 2010 17:20
Ik kom er maar niet uit, waar kan ik het beste een iPhone 4 kopen? VerCouter Koopinformatie en ervaringen 1 6 July 2010 20:52
Doe dit maar eens na..... Yzord Chat en geruchten 7 21 April 2010 00:01
iPhone: Ik zoek me rot maar kom er niet uit. Elize Jailbreak 5 16 August 2008 19:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:49.