Kom hier maar eens uit....!!

Kom hier maar eens uit....!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) in je router kan je je ip adres van je iPhone zien, meestal iets van 192.168.1.?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 13 August 2009, 12:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 72
Standaard

in je router kan je je ip adres van je iPhone zien, meestal iets van 192.168.1.?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 13 August 2009, 12:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

zit te kijken en kom daar twee adressen tegen die met 192. een van de router en een die heet ipadres. als ik dat ipadres pak, is dat dan niet het ip van mijn mac?
__________________
mac OS, 2g 8GB en 3gs 16GB
  #23  
Oud 13 August 2009, 12:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PIEUW Bekijk bericht
zit te kijken en kom daar twee adressen tegen die met 192. een van de router en een die heet ipadres. als ik dat ipadres pak, is dat dan niet het ip van mijn mac?
Het werkt niet maar ik zit ook te rommelen met alpine en dottie. Wat was het ook al weer? iets met hoofdletters of niet?
  #24  
Oud 13 August 2009, 12:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Hier een fotootje van mijn probleem...




  #25  
Oud 13 August 2009, 12:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 72
Standaard

nou in die foto staat iig aangegeven dat je Wi-Fi hebt dus 1 van die 2 ip adressen moet het wezen. en het is inloggen root paswoord alphine
  #26  
Oud 13 August 2009, 12:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemoer Bekijk bericht
nou in die foto staat iig aangegeven dat je Wi-Fi hebt dus 1 van die 2 ip adressen moet het wezen. en het is inloggen root paswoord alphine
Haha! Klopt, maar in die foto is het ook 23.23 uur, het moment waarop mijn iPhone vastliep gisteravond. En de foto is van vanmorgen 11 uur nog wat....

Nee, ik denk dat het gewoon niet gaat lukken en dat er gewoon iets in de hardware moet worden gedaan. ssh-en lukt echt iet, behalve in itunes wordt mijn telefoon nergens herkend.
  #27  
Oud 13 August 2009, 13:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Locatie: Ergens
Berichten: 46
Stuur een bericht via Skype™ naar Coentje44
Standaard

Je kan hem het best ff restore denk ik..
  #28  
Oud 13 August 2009, 13:51
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Urk
Berichten: 86
Standaard

Nou ik zou zeggen.... Laat je batterij leeglopen. Hierna weer aansluiten en je telefoontje start weer op. Als je hem zo naar de winkel brengt en ze vinden je jailbreak dan ben je je garantie kwijt. Maar binnen een dag is hij wel leeg. Ik heb dit ook gedaan met een iPhone 2g die ook een kapotte powerknop had. Het scherm was niet ingebrand. misschien dat dit wel zou kunnen bij de 3gs maar dat weet ik dus niet. Suc6
  #29  
Oud 13 August 2009, 13:59
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Urk
Berichten: 86
Standaard

Restore trouwens niet doen als je nog wil unlocken, want voor een unlock moet je een jailbreak hebben bij een 3gs en dat gaat niet lukken zonder powerknop.
  #30  
Oud 13 August 2009, 14:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dus gewoon ssh: login: root, paswoord: alpine en 1 van die 2 ipadressen.
Dat moet gewoon lukken hoor.
  #31  
Oud 13 August 2009, 14:04
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Urk
Berichten: 86
Standaard

No offense, maar als hij niet weet of hij ssh geinstalleerd heeft dan staat dat er denk ik ook niet. Dit ging vroeger nog automatisch bij installer, maar nu niet meer. Maar proberen kan geen kwaad natuurlijk.
  #32  
Oud 13 August 2009, 14:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Tja, als zijn batterij leeg is zal hij zijn iPhone ook niet meer kunnen aanzetten, dus ik voorspel weinig goeds dan ...
  #33  
Oud 13 August 2009, 14:13
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Urk
Berichten: 86
Standaard

jawel, als je je telefoon leeg laat lopen schakelt hij hemzelf uit. Sluit je vervolgens je kabel weer aan, start je telefoon weer op. Maarja dit duurt wel even en ik weet uit ervaring dat wachten hierop niet leuk is.
  #34  
Oud 13 August 2009, 14:15
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als het scherm continu aan is zal dat niet lang duren denk ik zo (zeker niet als Wi-Fi en mss de processor ook nog eens staan te pruttelen).
  #35  
Oud 13 August 2009, 14:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jacobdeboer33 Bekijk bericht
jawel, als je je telefoon leeg laat lopen schakelt hij hemzelf uit. Sluit je vervolgens je kabel weer aan, start je telefoon weer op.
Ow, wist ik niet dat hij zichzelf weer inschsakelde als hij uitstond (nog nooit gerpobeerd).
Vreemd ...
  #36  
Oud 13 August 2009, 14:19
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Urk
Berichten: 86
Standaard

Trouwens voor inbranden hoef je denk ik niet bang te zijn, want je kan ook instellen dat je iPhone nooit in het slot valt, dus dan zou Apple dat ook nooit toegelaten hebben.
  #37  
Oud 13 August 2009, 15:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 57
Standaard

Nou, allemaal ideeŽn die misschien wel hadden geholpen, maar ik HIELD het niet meer. Mijn iPhone ligt nu dus uitelkaar op de tafel van een reparateur. jaja, middag vrijgenomen met als excuus mijn persoonlijk en sociaal welzijn. Blij dat ik mijn 1st gen iPhone nog heb!!!
Ik laat nog weten hoe dit avontuur afgelopen is.
  #38  
Oud 13 August 2009, 15:47
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

haha geen geduld gehad totdat batterij leeg zou gaan?
  #39  
Oud 13 August 2009, 16:09
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Urk
Berichten: 86
Standaard

Haha. Ja als je toch je knop moest maken, waarom niet? haha suc6 verder
  #40  
Oud 13 August 2009, 17:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar xnarf Stuur een bericht via Skype™ naar xnarf
Standaard

Stuk? Hoe moet ik dat begrijpen? Reageert niet op indrukken/intoetsen of ligt de knop half uit het toestel?
Als hij er nog in zit, ik heb er contactspray in gespoten en na kwartiertje werkte de knop op 1g iPhone weer. Vocht vindt hij niet leuk heb ik gemerkt.

Als de knop eruit ligt...doe dit dan maar niet!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe kom ik hier in? gerros Jailbreak apps en thema's 3 31 October 2010 17:40
Help! Ik kom er maar niet uit M-rij iPhone algemeen 7 25 August 2010 16:20
Ik kom er maar niet uit, waar kan ik het beste een iPhone 4 kopen? VerCouter Koopinformatie en ervaringen 1 6 July 2010 19:52
Doe dit maar eens na..... Yzord Chat en geruchten 7 20 April 2010 23:01
iPhone: Ik zoek me rot maar kom er niet uit. Elize Jailbreak 5 16 August 2008 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:52.