3G met Vodafone

3G met Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, Ik heb een iPhone 3G met een Gevea 3G hardware unlock sim. Ik had vanaf het begin een prima 3G verbinding en kon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 November 2008, 23:42
alikarakas's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 17
Standaard 3G met Vodafone

Hallo allen,

Ik heb een iPhone 3G met een Gevea 3G hardware unlock sim. Ik had vanaf het begin een prima 3G verbinding en kon echt snel surfen. Ik weet dat vodafone de snelheid verlaagd heeft maar dat geldt volgens mij alleen voor nieuwe abonnees, niet voor mensen die al lid zijn. Bij hun gaat het in vanaf de contractvelenging....maar dat terzijde

Het probleem is dat ik sinds een paar dagen totaal geen 3G ontvangst meer heb.Ik snap er niks van. Van de ene op de andere dag deed hij het gewoon niet meer. Geen 3G en ook geen GPRS. Weet iemand waar dit aan kan liggen? Vertel me asjeblieft niet dat het de Gevea sim is, want hij deed het echt prima!

Dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 December 2008, 12:12
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 19
Standaard

Heb precies hetzelfde! sinds een week geen enkel mobiel internet meer, geen 3G en ook geen Edge of zoiets. Tamelijk irritant, moet ik zeggen. Heb er nog geen oplossing voor, maar als we het allebei hebben moet het aan Vodafone liggen!
Heb jij al nieuws?
  #3  
Oud 6 December 2008, 13:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Ik heb een simlockvrije iphone 3g 16 gb, met de super sim aanbieding van veudefeun. Nergens last van, vol 3g!
  #4  
Oud 6 December 2008, 14:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 19
Standaard

heb mijn phone opnieuw gepwned en heb weer internet! Snap niet hoe jet kan, maar de boel werkt weer!
  #5  
Oud 7 December 2008, 08:07
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Vodafone heeft de snelheden weer teruggedraaid. Wellicht dat dat heeft geholpen
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #6  
Oud 14 December 2008, 13:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 19
Standaard

Na twee weken dienst houdt internet er nu weer mee op! Weet iemand al wat de oorzaak is? Krijg hier een beetje een staart van!
  #7  
Oud 14 December 2008, 17:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Neem contact op met vodafone
  #8  
Oud 19 December 2008, 11:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 32
Standaard Vodafone live activeren op iphone 3g

Ik heb sinds kort dus een iphone 3g 16gb en deze werkt perfect, maar wat ik niet voor elkaar krijg is...mijn internet via de iphone te laten werken.
Op mijn thuis draadloos netwerk gaat t prima maar ik heb een vodafone live abb..dus wil ik en route ook kunnen internetten.
Ik heb al bij instellingen gekeken/algemeen/netwerk/mobiel datanetwerk

en daar bij apn live.vodafone.com

gebruikersnaam vodafone
wachtwoord vodafone

ingetoetst, maar ik krijg geen verbinding, hebben jullie suggesties?


Groeten,

Marc.

Laatst gewijzigd door voice-veldkamp; 19 December 2008 om 12:03.
  #9  
Oud 19 December 2008, 11:38
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Dit moet het zijn bij mobiel datanetwerk:

apn: live.vodafone.com
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #10  
Oud 19 December 2008, 11:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #11  
Oud 19 December 2008, 12:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 32
Standaard

Dank voor je snelle reactie, ik had inderdaad ook die .com erachter staan, maar nog steeds zonder succes..
Ik heb een 16gb is dat wellicht weer anders? En ik weet niet of mijn iphone uit Italie komt.

Groet,

Marc
  #12  
Oud 11 January 2009, 22:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 96
Standaard

Als aanvulling:

Voor een zakelijk Vodafone-abonnement moet je kiezen:

Dit moet het zijn bij mobiel datanetwerk:

apn: office.vodafone.nl
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone


Let op het is "office.vodafone.nl" en geen "office.vodafone.com"
  #13  
Oud 19 January 2009, 19:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 3
Standaard opletten

Heb zelf ondernemersbundelabbonnement (zakelijk) en kreeg geen 3g verbinding met office.vodafone.nl . Dus op een gegeven moment maar live.vodafone.com gebruikt en werkte als een zonnetje. Maar let op.. want dit gaat dus in geval van zakelijk dan niet van je internetabbo af maar wordt als extra datakosten doorgerekend. In de vodafonewinkel hebben ze afdeling data bepaalde dingen intern moeten laten resetten en toen pas werkte office.vodafone.nl en werden er geen extra kosten doorberekend.

Waarschuwing dus.. heb je een zakelijk abbo en office.vodafone.nl werkt niet met 3g laat dit dan intern door vodafone oplossen en verander niet je instelling naar live.voda.... want je krijgt extra datakosten op je factuur.
  #14  
Oud 20 January 2009, 22:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 96
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ingelkes Bekijk bericht
Waarschuwing dus.. heb je een zakelijk abbo en office.vodafone.nl werkt niet met 3g laat dit dan intern door vodafone oplossen en verander niet je instelling naar live.voda.... want je krijgt extra datakosten op je factuur.
Zoals ik twee berichten hierboven schreef werkt "office.vodafone.nl" bij mij wel, zonder hulp van de Vodafone winkel. Ik weet echter niet of mijn data-overdracht keurig via het zakelijk abonnement afgeschreven wordt of als extra kosten erbij komen.

Dat moet ik nog even controleren dus.
  #15  
Oud 26 February 2009, 10:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 32
Standaard

Hallo Allemaal,
Ik heb de turbo-sim uit mijn toestel gehaald en heb de iphone sim-lock vrij laten maken, 1 week deed alles het prima, super internet, prima ontvangst maar nadat ik de iphone in mijn carholder had geplaatst zegt de display nu '' geen service'' ook opnieuw aan en uitzetten helpt niet.
Kent iemand dit probleem????

Ik hoop dat iemand een antwoord heeft dit probleem op te lossen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tethering met Vodafone Hoppieee Vodafone 9 5 November 2010 21:21
iPhone: Kan niet sms'en met t-mobile maar wel met vodafone Marple Jailbreak 0 22 October 2009 00:47
TV kijken met Vodafone Tjedemich Vodafone 18 19 July 2009 12:03
Weinig 3G met vodafone? Franko Vodafone 14 5 January 2009 00:28
is 3G internetten op de iphone sneller met vodafone dan met t-mobile Amien Vodafone 3 16 December 2008 22:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:07.