Vodafone kaartje ?

Vodafone kaartje ? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn Ifone ligt al enige weken ongebruikt. Het is een Engelse ifone / Zilverkleurig / 16 GB Het Vodafonekaartje heb ik in mijn andere mobiel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 June 2009, 15:48
» iPhone UK 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 2
Angry Vodafone kaartje ?

Mijn Ifone ligt al enige weken ongebruikt.
Het is een Engelse ifone / Zilverkleurig / 16 GB
Het Vodafonekaartje heb ik in mijn andere mobiel gezet omdat ik de
ifone meer in het dock wil gebruiken. Echter deze werkt dan niet.
Ik heb er een kaartje voor aangeschaft maar dat schiet niet op.
Gaat het om het GSM-netwerk ?? Welk kaartje kan ik er nu inzetten.
Ik principe hoeft hij alleen maar itunes te draaien. Het nieuwe Vadafone
kaartje herkent hij niet. De Macstore geeft aan dat het geen
ifone is waar zij ondersteuning aan geven. Flauw natuurlijk want ik
het deze gewoon via Belga.com aangeschaft of iets als dat. Via de
Vodafonekaart draaide het allemaal prima. Wie weet hier iets op ??
Werkt een A t & t kaartje wel ?
Sorry als deze vraag al eerder is gesteld.

Gerard
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 June 2009, 15:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Gerard,
het is me niet geheel helder wat je probleem is. Zeker niet in relatie tot de iPOD functie die je, althans dat denk ik, bedoelt. Als je er niet mee belt heb je ook geen simkaart nodig.
Mocht je dat niet bedoelen dan gelieve je verhaal wat duidelijker te maken.
  #3  
Oud 24 June 2009, 17:13
» iPhone UK 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 2
Standaard Ifone kaartje

hoi MfdB,

Nou eh hij blijft vast staan. USB kabeltje + stekker in beeld.
Melding . ,,,plaats een geldige simkaart. Heb er een simkaart in zitten.
(vodafonekaartje)
Na de pincode is er een itunes-logo te zien met een usb-kabel in beeld.
Sluit ik hem aan op de PC dan is er de melding - plaats een geldig
simkaartje. punt is .. welk simkaartje ontsluit de ifone.
Ik kan er dus niet bij zonder een simkaart. Ook niet na een reset.

dank v h reageren

Gerard
  #4  
Oud 24 June 2009, 21:07
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je moet hier even kijken.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Unlock met Phonebook kaartje Joris123 Unlock 10 27 September 2010 17:12
iPhone 3G: Vodafone kaartje werkt niet sjorriss Unlock 1 21 February 2009 22:26
Apple ID Via Itunes kaartje fyver Archief 1 9 December 2008 15:25
iPhone 3G: Problemen met unlock-kaartje 3g Franko Unlock 13 6 November 2008 15:09
Sim kaartje erin stoppen? mikeymouse Unlock [archief] 9 20 April 2008 00:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:08.