Vodafone: wel bellen, niet gebeld worden

Vodafone: wel bellen, niet gebeld worden discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Excuses, ik heb verzuimd te vermelden dat het toestel van mijn zoontje weer probleemloos werkt na een tip van de Vodafone helpdesk. Hij gaf aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 September 2009, 08:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2008
Berichten: 6
Standaard

Excuses, ik heb verzuimd te vermelden dat het toestel van mijn zoontje weer probleemloos werkt na een tip van de Vodafone helpdesk.
Hij gaf aan dat het wel eens zinvol kon zijn het toestel opnieuw op te starten en dan 'hard' in te geven dat het gebruik moet maken van het KPN netwerk, dat lukt niatuurlijk niet met een Vodafone SIM maar dat heb ik een aantal malen laten proberen, toen hetzelfde met T-Mobile en vervolgens 'hard' gekozen voor Vodafone, dus niet automatisch.
Tevens heb ik gelijktijdig de 3G switch op 'aan' gezet, ondanks het ontbreken van een data-abonnement.

Ik weet dus niet exact welke aanpassing gewerkt heeft maar alles werkt, en daar ging het me om .... Eerlijk gezegd ben ik de instelling 'edge' niet tegengekomen, ook op mijn eigen toestel niet maar ik heb een lagere firmware versie.

Bedankt voor alle reakties !
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 September 2009, 11:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 55
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem. Bij mij werkt het goed als ik 3G aanzet. Om stroom te besparen wilde ik 3G uitzetten, echter blijkt dan dat mensen mij vaker niet kunnen bereiken. Vraag me alleen af als ik geen 3G ontvangst heb, schakelt hij toch terug naar 2G? Dan ben ik bang dat ik weer niks kan ontvangen.
Ben benieuwd. Moet namelijk nog 2 maandjes met de vodafone sim voordat mijn T-mobile abbo in gaat.

P.s. DE iphone ook met een simkaart van Telfort 1 dag getest. Die ging vlekkeloos.
  #23  
Oud 10 September 2009, 11:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2008
Berichten: 6
Standaard

Heel eigenaardig probleem ... Mijn zoontje is 15 en heeft geen data-abonnement, is natuurlijk best prijzig, hij maakt altijd gebruik van Wi-Fi.

Ondanks dat er geen instellingen zijn gedaan voor data zoals APN etc is de 3G schakelaar toch van invloed ??!! Blijft een bijzonder ding ....
  #24  
Oud 11 September 2009, 12:33
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Delft
Berichten: 13
Standaard

@johnvanderlely, check geregeld je data verbruik ( algemeen,gebruik,gegevens mobiele netwerk ).
Je kan ook een "nep" APN aanmaken, zodat geen verbinding tot stand gebracht kan worden.
Maar het feit dat de tel werkt alln werkt met de 3G ingeschakeld staan is toch al niet goed.
Ik zou opnieuw jailbreaken/unlocken, bij mij heeft het geholpen.
  #25  
Oud 11 September 2009, 14:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2008
Berichten: 6
Standaard

Zowel mijn toestel als die van mijn zoontje waren al gejailbraiked toen we ze kochten, ik heb me hier dus nog nooit in hoeven verdiepen.

Ik zal het gebruik eens controleren maar als het zo werkt blijf ik er liever af ... tot de volgende firmware update ... dan moeten we weer mee ...
  #26  
Oud 15 December 2009, 02:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 3
Standaard

ok mensen ik heb t antwoord
je gaat gewoon naar instellingen >algemeen>dan ga je helemaal onderaan naar stel opnieuw in
en dan ga je daar dan doe je hertsel netwerkinstellingen dan gaat de telefoon opnieuw opstarten .
als t ie klaar is met opstarten dan als het goed is dan heb je GEEN SERVICE
geen probleem
pak je oude telefoon steek de sim in die in de iphone was dan doe je instellingen en netwerk selecteren handmatig dan kies je je provider
en klaar is kees

heeft bij mij gewerkt waarom nie bij jullie
  #27  
Oud 28 December 2009, 18:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 10
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem maar als iemand mij belt krijgt diegene te horen dat het telefoonnummer geen gehoor geeft weet iemand daar een oplossing voor?

(P.S. ik heb ook vodafone)

Alvast Bedankt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik kan wel bellen maar niet gebeld worden Martijnzzz iPhone algemeen 10 8 February 2011 19:18
iPhone 3G: Niet kunnen bellen, wel gebeld worden en sms-en gruijtersrob Unlock 0 19 January 2011 11:50
Ik kan niet bellen maar wel gebeld worden... koot0220 Archief 7 20 November 2008 10:04
Wel gebeld worden en sms ontv. niet bellen in Aruba? davywag1 iPhone algemeen 0 2 November 2008 14:07
kan niet gebeld worden, wel bellen superzemie Unlock [archief] 1 8 March 2008 07:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:46.