[3GS] Vodafone geen mogelijkheid voor internet

[3GS] Vodafone geen mogelijkheid voor internet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, In het verleden vaak een iPhone geinstalleerd en ingesteld. Zelf ook een tijd vodafone gehad maar loop nu toch tegen wat geks aan. iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 December 2010, 11:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard [3GS] Vodafone geen mogelijkheid voor internet

Hallo,

In het verleden vaak een iPhone geinstalleerd en ingesteld. Zelf ook een tijd vodafone gehad maar loop nu toch tegen wat geks aan.

iPhone van een Klant, (BEL SMS 360 sim only) zorgeloos online geactiveerd.

Wat ik ook invul (office. live.) de iPhone krijgt geen Grprs of 3G.
Als ik online in mijn account kijk staat alles netjes geactiveerd.

Iemand tips? Waarom krijg ik geen verbinding met Vodafone?
iPhone is simlockvrij, tmobiel sim erin en internet. Kpn sim erin en internet. Aan de telefoon kan het dus niet liggen.

Vodafone sim in andere 3GS of zelf (dual sim) in een iPhone 4. Geen internet. Probleem moet dus echt bij Vodafone liggen.

Hoop dat iemand mij kan helpen.
Bedankt

*edit*
sms 1300 internet aanvragen bij vodafone ligt eruit.
profile van profiles.ifoneguide.nl geprobeerd maar daarom ook geen internet.

Laatst gewijzigd door Daros; 11 December 2010 om 11:48.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 December 2010, 14:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Kick trap...

Iemand?
  #3  
Oud 12 December 2010, 14:49
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Hierbij de instellingen die bij mij wel werken (met vodafone, dus ook 3G!)
Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel datanetwerk:

Mobiele data
APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
Wachtwoord: vodafone

MMS
APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
Wachtwoord: vodafone
MMSC: http://mmsc.mms.vodafone.nl
MMS-proxy: 192.168.251.150:8799
Maximale mms-grootte: 307200

Dat is alles wat je in moet vullen, hierna zou hij moeten werken!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein

Laatst gewijzigd door iWiefring; 12 December 2010 om 14:49. Reden: Typfout, en die zijn in deze tekst cruciaal.
  #4  
Oud 12 December 2010, 14:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Zie ts live. en office. al geprobeerd. Helaas werkt niet

Vandaar dit topic
  #5  
Oud 12 December 2010, 14:55
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Daros Bekijk bericht
Zie ts live. en office. al geprobeerd. Helaas werkt niet

Vandaar dit topic
Heb je al geprobeerd contact op te nemen met Vodafone? Zo ja, wat zeiden ze daar. Zo nee, (en ze hebben geen oplossing) leg daarna uit wat ze zeiden, en anders zal ik wel eens verder google'en voor je, en zal ik een oplossing proberen te zoeken!
  #6  
Oud 12 December 2010, 15:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Heb je al geprobeerd contact op te nemen met Vodafone? Zo ja, wat zeiden ze daar. Zo nee, (en ze hebben geen oplossing) leg daarna uit wat ze zeiden, en anders zal ik wel eens verder google'en voor je, en zal ik een oplossing proberen te zoeken!
De reden dat ik hier juist dit topic open is om te voorkomen dat ik Vodafone hoef te bellen. Naast het feit dat ik eerst 10 min moet wachten krijg ik naar alle waarschijnlijkheid gewoon te horen dat ik maar een speciaal iPhone abbonoment moet aaschaffen.

Vandaar hier mijn vraag
  #7  
Oud 12 December 2010, 15:07
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Daros Bekijk bericht
De reden dat ik hier juist dit topic open is om te voorkomen dat ik Vodafone hoef te bellen. Naast het feit dat ik eerst 10 min moet wachten krijg ik naar alle waarschijnlijkheid gewoon te horen dat ik maar een speciaal iPhone abbonoment moet aaschaffen.

Vandaar hier mijn vraag
Als het goed is heeft Vodafone hier geen problemen mee, want ik had een abonnement met een LG Arena, die vervolgens kapot ging waarna ik de iPhone 3Gs van m'n vader kreeg. Hierna heb ik Vodafone gebeld om te vragen, wat waar allemaal moest. En hier kreeg ik gewoon antwoord op zonder de vraag te krijgen dat ik gewoon maar een appart iPhone abonnement te kopen. (alhoewel ik dit wel in de periode gedaan heb toen ze nog geen eens iPhone's verkochten)
  #8  
Oud 12 December 2010, 15:08
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 411
Standaard

Ik heb ok een 3GS waarin ik de simkaart gebruik van mijn ondernemersbundel. Na het instellen van de APN gegevens werkt het bij mij wel gewoon. Aan je instellingen ligt het dus niet. Misschien een fout met je sim kaart?
  #9  
Oud 12 December 2010, 15:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 10
Stuur een bericht via Skype™ naar mbrant
Standaard

Daar heb ik ook last van gehad. Probeer dit eens; alles (vodafone) wissen bij de settings.
simkaart eruit nemen. Herstarten, bij settings de Vodafone APN gegevens herstellen en de simkaart er in doen. Dan evt nogmaals herstarten. De precieze volgorde ben ik vergeten, maar het werkt echt. Ik had l aatst nog met de vliegtuigmodus dat ie Vodafone niet herkende.
In ieder geval uit zetten, sim er uit en weer herstarten, Sim er in!

Succes. Overigens, heb ik deze tip van Vodafone zelf gekregen.
Reageren

Labels
3gs, geen internet, vodafone, zorgeloos online block


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet met nieuw Vodafone abbo? Frankdj Vodafone 14 13 October 2010 18:15
geen mobiel internet vodafone alo70 Vodafone 2 7 July 2010 19:20
Vodafone: geen internet meer niet zichtbaar Vodafone 1 22 March 2010 16:20
Vodafone geen internet meer mr_bosz Vodafone 2 5 January 2010 21:10
Jailbreak Blackrain Vodafone - geen internet vanepan Overige providers Nederland 10 9 November 2009 23:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:53.