geen internet op 3gs met telfort en nog meer vragen!

geen internet op 3gs met telfort en nog meer vragen! discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi,ik heb net ios4.0.1 op mijn simlockvrij 3gs gezet. maar hoe krijg ik internet erop,het staat allemaal goed volgens telfort maar het gaat denk ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 July 2010, 19:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2009
Berichten: 17
Standaard geen internet op 3gs met telfort en nog meer vragen!

hoi,ik heb net ios4.0.1 op mijn simlockvrij 3gs gezet.
maar hoe krijg ik internet erop,het staat allemaal goed volgens telfort
maar het gaat denk ik ergens fout in mijn instellingen.overgens heb ik geen mobiel internet abo en toch moet het kunnen is alleen duurder maar ik gebruik het toch zelden.
verder is er al een oplossing voor het doorschakelen actief probleem,de oude ipcc file van telfort werkt niet meer.
ik hoop dat ik duidelijk ben
gr
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 August 2010, 14:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 4
Standaard

Hi,

Ik heb hetzelfde probleem. Sinds afgelopen woensdag heb ik geen mobiel internet meer met Telfort, maar heb er wel een abonnement voor. Ik zat toen nog op FW 3.1.2 met JB. Vanalles geprobeerd; soft reset, apn instellingen hersteld etc., etc. Intussen ge-update naar iOS 4.0.1. Ik had toen in eerste instantie geen optie voor "mobiel datanetwerk" om apn instellingen te zetten! Dus zitten klooien met de Ihpone configuration utility om de jusite settings erin te krijgen, maar dat hielp nog steeds niet. Vanmorgen maar eens vanuit DFU opnieuw iOS 4.0.1 erop geknald en nu heb ik die optie wel weer, dus keurig de instellingen ingevoerd, zoals ze op Telfort - Instellingen voor mobiel internet, mms, e-mail, Bluetooth staan, maar ook dit mocht niet baten. Aangezien ik een abonnement heb via mijn werkgever, heb ik die maar eens genformeerd. Nu maar even afwachten of daar iets uit komt.

Als iemand anders een idee heeft, hoor ik het graag!!
  #3  
Oud 2 August 2010, 21:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2009
Berichten: 17
Standaard

Herstelen en dan de optie kiezen als nieuwe iphone!!
en niet gelijk de back up terug zetten.
heeft bij mij geholpen.
later een voor een weer synchroniseren,en eerst de oude backup weggooien!
in de voorkeuren van iTunes!
er zit waarschijnlijk een fout in de oude backup en als je ie steeds terug zet Ja
heeft bij mij geholpen!!
  #4  
Oud 3 August 2010, 08:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik heb 'm ook als "nieuwe iPhone" geconfigureerd de laatste keer, maar ook dat mocht niet baten.

Ik heb intussen ook een issue gelogd bij Telfort, dus maar even afwachten...
  #5  
Oud 5 August 2010, 09:02
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 4
Standaard

Telfort heeft het probleem verholpen.
  #6  
Oud 5 August 2010, 09:39
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar LJArnoud
Standaard aan/uit-schuif bij Mobiel datanetwerk

ik heb ook geen internet via 3G/edge, maar wel via Wi-Fi.
Als ik naar "Instellingen/Algemeen/Netwerk/Mobiel datanetwerk" ga, krijg ik achter "Mobiel datanetwerk" alleen een "aan/uit"-schuif achter te zien.
Geen ">". Ik kan hier dus ook geen instellingen (voor Telfort) controleren/invoeren. Iemand een idee?

Ik heb hem gejailbreaked en vanuit Rock een back-up deels teruggezet.
  #7  
Oud 5 August 2010, 09:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 4
Standaard

Je kunt de settings voor "Mobiel internet" evt. invoeren door met je iPhone naar Unlockit - APN Changer for your iPhone te gaan.

Ik had in eerste instantie ook geen optie voor het invoeren van instellingen voor mobiel internet, maar na een een harde restore (vanuit DFU dus) had ik de optie wel weer.
  #8  
Oud 6 August 2010, 01:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar LJArnoud
Standaard

Via de oplossing vermeld bij de volgende link:
https://forum.iculture.nl/f18/i...lossing-2.html
de APN-gegevens weer in kunnen stellen en het werkt allemaal weer.
Bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort ondersteunt geen internet? harriepopov KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 23 September 2010 23:31
mijn iphone 3gs gister nieuw geen service en 3g internet doet het ook niet meer silverhees T-Mobile 5 22 March 2010 10:31
Geen verbinding met internet meer Tristal iPhone algemeen 3 29 January 2010 15:52
iPhone 3Gs uit Itali, internet met Telfort werkt niet jazzbass KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 7 August 2009 16:35
Telfort Internet werkt niet meer sinds vanochtend... JochemW KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 23 November 2008 09:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:13.