EDGE en KPN (lukt niet)

EDGE en KPN (lukt niet) discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) alles is opgelost hier. wat ik heb gedaan is gewoon KPN gebeld (in mijn geval Hi maar is tog een bedrijf) daar zeggen dat je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 1 March 2008, 16:36
jemave's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Locatie: De Bilt
Berichten: 86
Standaard

alles is opgelost hier. wat ik heb gedaan is gewoon KPN gebeld (in mijn geval Hi maar is tog een bedrijf) daar zeggen dat je internet niet werkt. dan stuurde ze me eerst door naar bellen.nl ofzo. voor settings maar dat werkte niet. opnieuw gebeld. en gezegd het werkt niet, het ligt aan jullie en toen zijn ze bij technische dienst nagegaan of ik aangesloten was. was inderdaad niet zo of zat fout in ofzo. en dat zou binnen 1 - 5 werkdagen gebeuren. en is inmiddels gebeurd. werkt als een zonnetje. vandaag 20 MB geinternet ofzo
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 7 March 2008, 15:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Berichten: 25
Standaard

Weet iemand toevallig de instellingen voor KPN Prepaid?

internet
KPN
gprs

al geprobeerd, zelfs alleen apn: internet
ik heb gprs ook geactiveerd via het selfservice nummer

maar ik krijg het niet werkend...

komt dit door het soort sim?
dat het een vrij nieuwe sim is?

iemand een oplossing?
hij werkt ook niet op m'n oude tmobile mda vario
__________________
MacBook Pro, MacMini w/ 22" Wide, iPhone 8GB, Canon EOS 40D
  #63  
Oud 11 March 2008, 20:08
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb precies het zelfde probleem en ik heb een redelijk oude sim.
  #64  
Oud 14 March 2008, 17:43
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Ik krijg gprs van KPN Prepaid niet werkend op m'n Iphone met deze instellingen.
Is geactiveerd via 1200 en m'n bundel is actief en heeft gewerkt in m'n oude Nokia 6230.

Iemand enig idee of tips?
  #65  
Oud 22 March 2008, 22:07
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Dit is zeer irritant, na een aantal dagen prutsen heb ik het nog niet aan de praat. GPRS werkt meteen zodra ik m'n sim in een Nokia 6230 of Samsung E900 zet maar in m'n iPhone kan ik het shaken.

De melding "could not activate edge you are not subscribed to edge" staat op m'n netvlies gebrand. Het gaat om een 16 gb iphone met 1.1.4. firmware i.c.m. kpn prepaid + surf&mail.

Verschillende settings getest en ook elke keer de phone gereboot. Nu ook een restore gedaan maar ik heb nog steeds hetzelfde probleem.

Zie ik iets over het hoofd misschien?
  #66  
Oud 22 March 2008, 23:36
jemave's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Locatie: De Bilt
Berichten: 86
Standaard

ik zou bij kpn nog eens navragen of ze je echt hebben aangesloten want bij mij werd er eerst gezegd dat ik aangesloten was en later gingen ze goed kijken en toen bleek et niet zo te zijn ... dus misschien dat proberen ?
  #67  
Oud 23 March 2008, 00:00
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Misschien ben ik nu een stapje verder met m'n gprs probleem.
Via *3001#12345#* (Field Test) heb ik eens zitten kijken of daar ook iets veranderd als ik de settings wijzig.

Zodra er bij edge niks staat ingevuld krijg ik geen "edge foutmeldingen" meer maar alleen de melding dat safari geen verbinding kan krijgen met de server.
Als ik dan in het Field Test menu kijk onder pdp dan staat er wel een ip adres in de range 10.107.*.*.

Als ik dan bij de APN invul "internet" en reboot dan krijg ik meteen weer die edge foutmeldingen en bij pdp komt als ip adres te staan 0.0.0.0..
Ook met andere settings krijg ik alleen bovenstaande resultaat.

Dus nu settings verwijderd onder edge en gereboot en ik krijg weer een ip uit die range. Alleen safari blijft mekkeren geen verbinding te kunnen maken en de overige apps ook. :/

Kan het zijn dat er bij kpn nog iets staat ingesteld m.b.t. m'n oude toestel (Nokia 6230)?



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemave Bekijk bericht
ik zou bij kpn nog eens navragen of ze je echt hebben aangesloten want bij mij werd er eerst gezegd dat ik aangesloten was en later gingen ze goed kijken en toen bleek et niet zo te zijn ... dus misschien dat proberen ?
Ja ik zit echt te denken dat ze nog een setting op WAP hebben staan of iets dergelijks. Misschien dat ze GPRS eens moeten uitschakelen voor m'n sim en dan weer activeren.
  #68  
Oud 23 March 2008, 18:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 37
Standaard

Hi probleem

Ik heb een Hi abbo en kan nu gewoon op internet met safari enzo, maar als ik op you tube een filmpje laad geeft de Iphone aan Voor Youtube video's is een EDGE- of WI-Fi- verbinding vereist

Iemand idee waar dit aan ligt ik heb de instellingen geprobeert zoals hier boven beschreven

Laatst gewijzigd door valiechemicalie; 23 March 2008 om 18:31.
  #69  
Oud 23 March 2008, 18:42
jemave's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Locatie: De Bilt
Berichten: 86
Standaard

youtube werkt alleen met edge of Wi-Fi niet met gprs en aangezien jij gprs gebruikt om te internetten werkt het niet .. er is in de installer een fix te downloaden die dit probleem oplost genaamt: youtube gprs fix zou moeten lukken zo... maar dit kan je makkelijk vinden als je 1 minuut zoekt

Laatst gewijzigd door jemave; 23 March 2008 om 18:47.
  #70  
Oud 24 March 2008, 01:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

remi als je je 06 nummer wilt sturen kan ik dinsdag op me werk kijken of ik iets fout zie qua verbinding oid.
__________________
UK 2.0 8GB iPhone
NL 2.0 16GB iPhone 3G

Laatst gewijzigd door Flexa; 24 March 2008 om 14:03.
  #71  
Oud 24 March 2008, 19:17
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Ik heb het nummer toegestuurd, hopelijk zit het probleem bij KPN anders heb ik geen flauw idee wat er verder nog aan de hand kan zijn.
  #72  
Oud 25 March 2008, 11:04
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik vond op PDP Authentication Failure - Page 2 - Mac Forums een tip om je netwerksettings te resetten (settings -> general -> reset -> reset network settings), maar dat werkt bij mij helaas ook niet. Ik gebruik 1.1.3.
__________________
Apple iPhone | HTC 4350 | Samsung D900
  #73  
Oud 26 March 2008, 13:28
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 3
Standaard Edge off voor kpn

Hallo luitjes, ik ben al enige tijd aan het zoeken naar een goed programma om
edge voorgoed het zwijgen op te leggen. Helaas kan ik nergens een 100 % proggie vinden. Wie kan me vertellen wat nu echt helpt.
  #74  
Oud 27 March 2008, 11:45
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 6
Standaard

EDGE uitzetten voor KPN werkt bij mij (ik heb 1.1.4) door instellingen-->algemeen-->netwerk-->EDGE--> bij APN invullen: disabled

ik heb wel al gelezen dat dit niet voor iedereen werkt met KPN helaas!

@ Jemave:
bedankt voor de youtube GPRSfix!! nu eindelijk youtube met gprs!!
  #75  
Oud 5 April 2008, 16:09
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 6
Standaard

Beste Remi,

Ik ben nu ook al enkele uren bezig met mijn iPhone
Kpn 200mb abonnement.

De grap is dat het 2 weken gewerkt heeft en ineens het niet meer doet.
Bij kpn zeggen ze dat het een toestel fout moet zijn.

Kan het zijn dat hier gewoon een fix voor nodig is ofzo.

Ik ben benieuwd of je de oplossing hebt kunnen vinden.

Mvg,

W. van den Hoogen
  #76  
Oud 6 April 2008, 13:26
Karim's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 2
Standaard

@Remi: ook de Remi van het tweakers forum met hetzelfde probleem?

Ik heb het probleem ook, gister via #132* de boel geactiveerd, geld van mn beltegoed is afgeschreven maar geen werkende GPRS. Alles al geprobeerd qua instellingen en tig keer gereboot etc. mmz
  #77  
Oud 6 April 2008, 14:45
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Berichten: 3
Standaard Kpn en edge (gprs)

Gewoon Bossprefs installeren en foutieve info bij edge invulen en het probleem is opgelost
  #78  
Oud 7 April 2008, 10:56
Karim's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 2
Standaard

Heb KPN gebeld en hij staat geactiveerd, toch werkt hij nog steeds niet. vreemd vreemd, ik ga verder op onderzoek uit

Heb nogmaals gebeld, alles stond toch echt goed. Ze vroeg wat voor telefoon ik had, ik zeg, de Apple iPhone. Dus ze ging het even na checken.

Telefoonmiep: Uhh de iPhone of de iPod Touch ?
Ik: Uhh..(*denkt: iPod Touch!wat..!??) de iPhone.

Maargoed ze kon me alleen instellingen geven van apn: portalmmm.nl
maar dat heb ik ook al wel geprobeerd, krijg dan wel een IP maar geen internet verder, alleen dit zijn volgens mij ook de MMS instellingen.

ofterwijl, nog geen stap verder haha..

Laatst gewijzigd door Karim; 9 April 2008 om 20:09.
  #79  
Oud 16 April 2008, 18:08
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Naar het schijnt zit er een limiet op de mogelijkheden van grps via prepaid.
Je zou volgens de KPN helpdesk alleen gebruik kunnen maken van de mogelijkheden via een bepaalde portal. Wat het adres hiervan is of welke instellingen ik daarvoor moet gebruiken wisten ze niet.

Dit zou inderdaad kunnen kloppen, toen ik de sim met een kpn abbo erin stopte werkte GPRS meteen zonder iets in te stellen! Ook via een HI prepaid SIM kreeg ik hetzelfde probleem.

Ik heb het inmiddels opgegeven, misschien dat een KPN TD'er die wat hoger in de lijn zit nog een oplossing kan bieden maar daar ga ik niet van uit.
  #80  
Oud 9 May 2008, 00:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 14
Standaard

https://forum.iculture.nl/f18/i...nstelling.html

Zie daar de oplossing, zou zeggen probeer dit en kijk of het werkt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15 February 2010 23:34
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 19:32
Lukt niet MMS te versturen en openen KPN CrazyGab4u Archief 2 8 July 2008 21:33
Edge instellen lukt niet RiPaXe KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 9 June 2008 14:49
Edge, Wi-Fi enz uitzetten lukt niet chonazz Wi-Fi 9 27 February 2008 12:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:33.