Edge, Wifi enz uitzetten lukt niet

Edge, Wifi enz uitzetten lukt niet discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, heb na lang twijfelen toch maar een data abbo genomen. Zit meestal wel op een plek waar er wifi netwerk ligt, maar het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 February 2008, 15:08
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 152
Send a message via twitter to chonazz
Standaard Edge, Wi-Fi enz uitzetten lukt niet

Beste mensen,

heb na lang twijfelen toch maar een data abbo genomen. Zit meestal wel op een plek waar er Wi-Fi netwerk ligt, maar het gebeurde geregeld dat ik iets op moest zoeken, en gaan internet had.

Alleen krijg ik edge niet uitgeschakeld? Heb servicess.app, bossprefs en iToggle geprobeerd. Maar geen enkele van deze drie haalt het edge icoontje weg.

Ik heb een iPhone 1.1.3 gewoon via iTunes geupdate.

Iemand hier een oplossing voor?
Nu ik toch bezig ben, ik krijg locatie bepaling in google maps niet werkend.
Bij een softupgrade naar 1.1.3 (via dev team) was het zo dat je navizon of dat andere appje eerst moest draaien, en dat hij het dan wel deed. Maar dit was omdat er iets niet werd geupgrade met die softupgrade.
Nu heb ik de boel via iTunes naar 1.1.3 geupgrade. Maar plaatsbepaling doet het nog steeds niet?

Iemand hier een oplossing voor?

Groeten
Jonas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 February 2008, 15:28
Domi's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 23
Standaard

Ik heb zelf ook Bosspref draaien, werkt hier perfect, maar inderdaad het edge blokje blijft wel gewoon zichtbaar.
Zelf vind ik het makkelijk om als controle het weather icoontje of Safari even te openen, als alles uit staat geeft hij de melding geen verbinding oid.
Succes.
  #3  
Oud 25 February 2008, 18:15
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

bsd subsystem moet hiervoor wel geinstalleerd te zijn, en dan je app, en dat zou moeten werken hoor.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #4  
Oud 25 February 2008, 21:47
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chonazz Bekijk bericht
Beste mensen,

heb na lang twijfelen toch maar een data abbo genomen. Zit meestal wel op een plek waar er Wi-Fi netwerk ligt, maar het gebeurde geregeld dat ik iets op moest zoeken, en gaan internet had.

Alleen krijg ik edge niet uitgeschakeld? Heb servicess.app, bossprefs en iToggle geprobeerd. Maar geen enkele van deze drie haalt het edge icoontje weg.

Ik heb een iPhone 1.1.3 gewoon via iTunes geupdate.

Iemand hier een oplossing voor?
Nu ik toch bezig ben, ik krijg locatie bepaling in google maps niet werkend.
Bij een softupgrade naar 1.1.3 (via dev team) was het zo dat je navizon of dat andere appje eerst moest draaien, en dat hij het dan wel deed. Maar dit was omdat er iets niet werd geupgrade met die softupgrade.
Nu heb ik de boel via iTunes naar 1.1.3 geupgrade. Maar plaatsbepaling doet het nog steeds niet?

Iemand hier een oplossing voor?

Groeten
Jonas
Als je baseband niet geupdate is naar 04.03.13_G werkt iLocate functie niet in GoogleMaps. Als je een 3.9 bootloader hebt kun je de baseband updaten, met een 4.6 BL (nog?) niet.

Cheers,

Frans

Laatst gewijzigd door vriesfde; 25 February 2008 om 21:48. Reden: typo
  #5  
Oud 25 February 2008, 22:03
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chonazz Bekijk bericht
Beste mensen,

heb na lang twijfelen toch maar een data abbo genomen. Zit meestal wel op een plek waar er Wi-Fi netwerk ligt, maar het gebeurde geregeld dat ik iets op moest zoeken, en gaan internet had.

Alleen krijg ik edge niet uitgeschakeld? Heb servicess.app, bossprefs en iToggle geprobeerd. Maar geen enkele van deze drie haalt het edge icoontje weg.

Ik heb een iPhone 1.1.3 gewoon via iTunes geupdate.

Groeten
Jonas
Vreemd bij de 1.1.2 lukt het perfect met services app. andere niet geprobeerd. Zal me n iet verbazen dat het aan 1.1.3 ligt.
Zullen vast andere zijn die die kunnen bevestigen of ontkrachten.

Testen kan ik niet voor je mijn 1.1.3 iPhone heb ik maar aan de kant gelegd. Om erger te voorkomen. Wacht wel tot de berichten wat positiever zijn. 1.1.2 werkt tenminste goed.
__________________
Het leven is te kort om je overal druk om te maken
  #6  
Oud 25 February 2008, 22:56
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriesfde Bekijk bericht
Als je baseband niet geupdate is naar 04.03.13_G werkt iLocate functie niet in GoogleMaps. Als je een 3.9 bootloader hebt kun je de baseband updaten, met een 4.6 BL (nog?) niet.

Cheers,

Frans
als je upgrade naar 113 met itunes ga je baseband ook naar 04.03.13
  #7  
Oud 26 February 2008, 19:13
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
als je upgrade naar 113 met itunes ga je baseband ook naar 04.03.13
Er is ook een post over baseband upgrading, waar ik ook anderen trof die niet met een 4.6 BL de baseband hebben kunnen upgraden...
Is het jouw wel gelukt dan? Ik heb nl ook een 113 restore gedaan via iTunes, maar de baseband werd niet ge-update.

Ciao,
Frans
  #8  
Oud 26 February 2008, 22:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

als ik EDGE uitzet in services , springt hij gewoon weer aan wanneer ik naat het springboard ga.

Ik krijg dus altijd ( buiten wanneer ik Wi-Fi heb) het edge icoontje te zien...
  #9  
Oud 27 February 2008, 08:56
Domi's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fizzy Bekijk bericht
als ik EDGE uitzet in services , springt hij gewoon weer aan wanneer ik naat het springboard ga.

Ik krijg dus altijd ( buiten wanneer ik Wi-Fi heb) het edge icoontje te zien...
Heb ik ook altijd, alleen als ik probeer weather te updaten zegt ie "mislukt", dan weet ik iig dat edge niet actief is, met bossprefs werkt het perfect. Wat ik ook fijn vind aan bossprefs is, dat je ssh automatisch aan kunt laten gaan na reset, kan handig zijn.
  #10  
Oud 27 February 2008, 11:29
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fizzy Bekijk bericht
als ik EDGE uitzet in services , springt hij gewoon weer aan wanneer ik naat het springboard ga.

Ik krijg dus altijd ( buiten wanneer ik Wi-Fi heb) het edge icoontje te zien...
ook al staat edge (gprs) uit, het icoontje blijft altijd zichtbaar, omdat je wel gprs ontvangst hebt, maar daarom werkt hij niet, is simpel te testen, je zet je edge uit en Wi-Fi ook uit, en ga dan na safari of installer, dan zal hij zeggen "could not refresh of can't find de server" dan staat je edge ZEKER uit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE en KPN (lukt niet) SilverBullit KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 101 22 October 2008 18:18
Edge instellen lukt niet RiPaXe KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 9 June 2008 13:49
Mail wel via Wi-Fi, niet via EDGE jericho2k Wi-Fi 0 29 May 2008 15:16
1.1.3 kan niet meer Wi-Fi en Edge Sebastiaan Wi-Fi 33 28 February 2008 10:53
1.1.3 Edge uitzetten... pietsnot Archief 3 16 February 2008 14:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:21.