EDGE en KPN (lukt niet)

EDGE en KPN (lukt niet) discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het zelfde probleem bij KPN. Ik heb alleen een blackberry abonnement. Op mijn blackberry werkt gprs wel. Kan het misschien iets te maken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 17-05-08, 10:46
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb het zelfde probleem bij KPN. Ik heb alleen een blackberry abonnement. Op mijn blackberry werkt gprs wel. Kan het misschien iets te maken hebben met het feit dat ik een blackberry abonnement heb, en een smartphone bundel nodig heb hiervoor?

alvast bedankt voor de informatie
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 19-05-08, 12:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door baserlings Bekijk bericht
Ik heb het zelfde probleem bij KPN. Ik heb alleen een blackberry abonnement. Op mijn blackberry werkt gprs wel. Kan het misschien iets te maken hebben met het feit dat ik een blackberry abonnement heb, en een smartphone bundel nodig heb hiervoor?

alvast bedankt voor de informatie
Heb je de BIS(Blackberry internet service) of de BES(Blackberry Enterprise Service)?
BES gaat zoiezo nooit werken op een ander toestel dan een Blackberry. BIS wilt op sommige toestellen nog wel een GPRS verbinding geven, maar dit is zeer beperkt aangezien het bedoeld is voor een Blackberry en niet voor een ander OS.

Normaal gesproken zou een Blackberry data abo niet kunnen/mogen werken op elk ander toestel behalve die van Blackberry zelf.
__________________
UK 2.0 8GB iPhone
NL 2.0 16GB iPhone 3G
  #83  
Oud 19-05-08, 16:36
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb een BIS abonnement. heb vanochtend mijn simkaart geplaatst in een smartphone (geen blackberry) van een collega. Hierop deed internet via gprs het prima......
  #84  
Oud 02-09-08, 16:16
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1
Standaard

Hallo iphone gebruikers,
Voor al die gene die een kpn sim gebruiken en niet kunnen internetten.
Naar lang trekken en douwen met kpn en verkorte rechtelijke procudure.
Krijg je steeds de melding PDP niet geaccepteerd.
Doe dan het volgende.
Iedereen word verteld dat je bij instellingen/ algemeen/netwerk/ bij vpn het woordje internet moet vermelde maar dat is niet zo het moet zijn fastinternet gebruikersnaam en wachtwoord moet leeg zijn.
vervolgens rebooten en ja hoor het internetten werkt.

Laatst gewijzigd door colliehome; 02-09-08 om 16:21. Reden: aangepast wegens een "beetje" reclame.
  #85  
Oud 07-09-08, 00:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door okajohn Bekijk bericht
Hallo iphone gebruikers,
Voor al die gene die een kpn sim gebruiken en niet kunnen internetten.
Naar lang trekken en douwen met kpn en verkorte rechtelijke procudure.
Krijg je steeds de melding PDP niet geaccepteerd.
Doe dan het volgende.
Iedereen word verteld dat je bij instellingen/ algemeen/netwerk/ bij vpn het woordje internet moet vermelde maar dat is niet zo het moet zijn fastinternet gebruikersnaam en wachtwoord moet leeg zijn.
vervolgens rebooten en ja hoor het internetten werkt.
Dit werkt dus op de iPhone 3G?

EDIT: het werkt niet!!!!

Laatst gewijzigd door Goudvis12; 07-09-08 om 01:09.
  #86  
Oud 07-09-08, 11:31
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

ik snap nog steeds niet dat jullie zo veel problemen hebben met kpn en de iphone. wij hebben thuis 6 iphones waarvan 1 met kpn. Op 1.1.1 werkte kpn internet perfect. Toen op 1.1.4 hetzelfde. Nu op 2.0.2 ook nog geen enkel probleem gehad en internet ik nog gewoon binnen de bundel van eindeloos internet a 10 euro per maand.
  #87  
Oud 08-09-08, 17:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 11
Standaard Eindeloos online en 3G

Hoi iedereen,

Inmiddels heb ik Hi Eindeloos online op de iPhone 3G aan de gang
(zie https://forum.iculture.nl/f18/i...e-fw2-0-a.html).

Echter ik heb nooit een 3G symbooltje boven in het venster staan. Er staat een blokje met daarin een gaatje cq rondje.

Als ik via BossPrefs 2.21b Edige uit zet verdwijnt het symbool. 3G aan of uitzetten heeft dan geen effect en er is ook geen data connectie.

Is dat normaal of moet ik het 3G wel kunnen gebruiken i.c.m. Eindeloos Online?

Mvg.,
Martijn

Laatst gewijzigd door Martijn@iPhoneForum; 08-09-08 om 17:34.
  #88  
Oud 22-09-08, 14:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door okajohn Bekijk bericht
Hallo iphone gebruikers,
Voor al die gene die een kpn sim gebruiken en niet kunnen internetten.
Naar lang trekken en douwen met kpn en verkorte rechtelijke procudure.
Krijg je steeds de melding PDP niet geaccepteerd.
Doe dan het volgende.
Iedereen word verteld dat je bij instellingen/ algemeen/netwerk/ bij vpn het woordje internet moet vermelde maar dat is niet zo het moet zijn fastinternet gebruikersnaam en wachtwoord moet leeg zijn.
vervolgens rebooten en ja hoor het internetten werkt.


Het moet zijn: instellingen/algemeen/netwerk/mobiel (cellular) netwerk/ bij APN alleen invullen "fastinternet"
Dus niet VPN maar APN
  #89  
Oud 22-09-08, 14:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard KPN GPRS en iPhone

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SilverBullit Bekijk bericht
Weet iemand hoe dit moet bij KPN.

Heb een KPN business bundle ab. met dataverkeer. Op mijn samsung i600 werkt het internet naar behoren, via UMTS en GPRS of what ever beschikbaar is.

Op de iPhone werkt het echter niet.

Heb de zoekfunctie gebruikt hier. Maar niet gevonden. Kan namelijk ook niet op KPN zoeken want dat zoekwoord is te kort aldus het systeem bericht.
Het moet zijn: instellingen/algemeen/netwerk/mobiel (cellular) netwerk/ bij APN alleen invullen "fastinternet"
Dus niet VPN maar APN
  #90  
Oud 24-09-08, 22:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 5
Standaard

@hanspont mooi dat het voor jou werkt, voor mij werkt het helaas niet

Ik heb een Iphone 3g met een Sim Unlock Card
- een hi sim only abonnement
- een hi eindeloos online abonnement
- op aanraden van Hi klantenservice een nieuwe usimkaart

Ik heb alle in deze fora genoemde instellingen geprobeerd bij APN
- internet/KPN/gprs
- portalmmm.nl/leegveld/leegveld
- fastinternet/leegveld/leegveld
- alle velden leeg
en na elke keer braaf herstart

En toch krijg ik elke keer krijg ik de melding 'kan de pagina niet openen, omdat de computer niet verbonden is met het internet'

Nog niks heeft gewerkt. Zo frustrerend.

Heeft iemand nog een 5e optie?
  #91  
Oud 24-09-08, 22:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 11
Standaard

Heb je ook al dit geprobeerd: https://forum.iculture.nl/f18/iphone-internet/f21/gprs-edge-umts-hsdpa-wi-fi/18519-oplossing-kpn-surf-and-mail-and-hi-eindeloos-online-iphone-fw2-0-a.html#post184943

Bij deze methode wordt een aangepast bestand op de telefoon geplaatst in /private/var/preferences/SystemConfiguration/.
In het artikel staat een door mij opgestelde (uitgebreide) beschrijving hoe dit aan te pakken.

Laatst gewijzigd door Martijn@iPhoneForum; 24-09-08 om 22:26.
  #92  
Oud 24-09-08, 22:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 5
Standaard

Dank je, ga ik proberen. Nu moet ik nog wel in mijn Iphone kunnen browsen en dat lukt me nog niet. Hij verschijnt nergens, behalve in Itunes. Ik ga ergens anders op het forum weer naar een oplossing daarvoor zoeken
  #93  
Oud 25-09-08, 11:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 5
Standaard Werkt nu wel!

Na diverse pogingen alle velden (APN etc.) leeg gelaten. Herstart. Ook dat werkte eerst niet. Teleurgesteld tv gaan kijken, maar een paar uur later op eens wel! Misschien moest KPN nog even aan het idee wennen?!

In iedergeval zeer gelukkig nu!
  #94  
Oud 25-09-08, 18:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem gehad met m'n Iphone 2g.
Na lang en vaak bellen met debitel(KPN) hebben ze besloten om mijn sim of telefoonnummer een reset te geven. Dit was dus de oplossing! Alles werkt nu weer zonder dat ik iets hoef in te stellen.
Bij Debitel/KPN proberen ze steeds om je instellingen toe te sturen of handmatig in te laten voeren, dit is dus duidelijk niet de oplossing.

Tip: probeer de sim eens in een ander toestel, kijk of het internet het op dat toestel wel doet!
  #95  
Oud 30-09-08, 23:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 5
Standaard

Geluk was van korte duur. Nu doet ie t weer niet. Hij heeft het een dag gedaan, toen weer niet, na lang spelen met instellingen weer wel en nu al weer een paar dagen niet. Herstarten, Resetten, Instellingen opnieuw invoeren...het werkt allemaal niet.

Moet dus verschillende dingen gaan proberen...sim in ander toestel en de tip van martijn..
  #96  
Oud 14-10-08, 23:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 4
Standaard

@Yves V: Ik heb een soortgelijk probleem. Heb een KPN Sim Only business abonnement met een data bundel en een USIM-kaart. Kreeg het ook moeizaam aan de gang. Maar het werkte... totdat ik op vakantie naar Cyprus ging en na de vlucht flightmode weer uit had gezet. Na een paar dagen had ik zomaar weer internet. Nu inmiddels weer 1,5 week weer terug in Nederland maar helaas nogsteeds geen GPRS/EDGE en 3G.
  #97  
Oud 15-10-08, 01:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 5
Standaard

@rodger ik heb met de kpn klantenservice gebeld, zij melden mij dat er al een ruime week een grote landelijke storing in het internet netwerk zat. Sommige mensen kregen wel toegang andere niet. Inmiddels doet hij het bij mij al weer een kleine week wel. Spontaan deed ie het weer (alle apn velden leeg). Soms valt hij even weg, maar over het algemeen werkt het perfect. Wat je moet doen weet ik dus niet. Misschien geldt de storing nog gedeeltelijk, je kunt voor de zekerheid de KS bellen. Ik heb dus zo'n usim kaart btw. Succes!
  #98  
Oud 15-10-08, 12:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 8
Standaard

Bij mij wisselt het internet ook de laatste dagen en ik heb in de Hi winkel ook van een storing gehoord...
  #99  
Oud 19-10-08, 21:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 2
Standaard

Werkt het internet van kpn/hi bij jullie weer?
Sinds ik donderdag terug gekomen ben van vakantie werkt het bij mij ook niet meer. Hiervoor werkte het wel gewoon.
  #100  
Oud 20-10-08, 14:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 4
Standaard

Nee, nog steeds niets bij mij
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15-02-10 23:34
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 08-07-09 19:32
Lukt niet MMS te versturen en openen KPN CrazyGab4u Archief 2 08-07-08 21:33
Edge instellen lukt niet RiPaXe KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 09-06-08 14:49
Edge, Wi-Fi enz uitzetten lukt niet chonazz Wi-Fi 9 27-02-08 12:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:01.