BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS

BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS Mijn titel zegt het al. Staat dit topic op de juiste plek? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 August 2008, 14:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Question BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS

BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS

Mijn titel zegt het al.
Staat dit topic op de juiste plek? Of moet het toch onder Tmobile?

Ik heb gister na veel gepruts mijn 16gb US een upgrade gegeven naar 2.0.1. Maar de manier om je internet in te stellen is wel veranderd nu. Heeft iemand een idee hoe je dat kunt herstellen?

Nu ga ik naar
  • Settings
  • General
  • Network
Dan zie ik
  • Data Roaming (staat aan; heb een abo met onbeperkt internet)
  • VPN Not Configured.
  • WI-FI Not Connected
Bij VPN moet ik aan de slag denk ik? Klopt dat?

Hulp zou zeer gewenst zijn!

Laatst gewijzigd door vinnieblanco; 15 August 2008 om 14:33.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 August 2008, 19:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnieblanco Bekijk bericht
[*]Data Roaming (staat aan; heb een abo met onbeperkt internet)[*]VPN Not Configured.[*]WI-FI Not Connected[/LIST]Bij VPN moet ik aan de slag denk ik? Klopt dat?
Hulp zou zeer gewenst zijn!
Roaming kun je beter uitzetten als je niet et torenhoge rekeningen wilt worden geconfronteerd als je in het buitenland bent.

VPN is alleen zinnig voor zakelijke toepassingen.

Wi-Fi, daarvoor moet je een draadloos netwerk hebben.
  #3  
Oud 15 August 2008, 21:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Dank voor je reactie
  • roaming is me helder
  • vpn is dus niet hoe ik nu connectie moet maken via internet; ik was in veronderstelling van wel. op welke plek in je settings moet je dan nu dingen instellen zoals bij fw 1.1.3; APN: internet.ben etc.
  • Wi-Fi is ook helder
--------------

Mijn vraag blijft hoe ik nu GPRS kan krijgen onder 2.0.1 met een BEN abo.

hulp hierbij zou zeer gewaardeerd zijn.
  #4  
Oud 15 August 2008, 21:37
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Als je settings, general, network hebt gekozen moet er ook cellular data network staan. Hier moet je je GPRS instellen.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #5  
Oud 15 August 2008, 21:41
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Die zie ik dus in het geheel niet staan....

Zou dat aan carrier bundle oid kunnen liggen? Dat zag ik hier staan
  #6  
Oud 18 August 2008, 23:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Mijn probleem is opgelost. Hier staat hoe dat gelukt is: https://forum.iculture.nl/f18/i...tml#post171959
Reageren

Labels
2.0.1, ben, gprs


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na downgrade naar 3.1.3 ben ik mijn contacten kwijt omdat ik geen itunes backup had 020informatie iTunes 4 14 February 2011 18:20
GPRS Instelllingen van BEN? kris Overige providers Nederland 5 2 January 2011 15:01
Na TomTom update ben ik mijn mappen kwijt 3GSMGroup iPhone Navigatie 1 27 December 2010 16:54
dacht slim te zijn door naar Ben te gaan. Nu geen internet via 3G :-( Buis Overige providers Nederland 3 24 September 2010 22:55
Provider BEN is toch Tmobile? kan dit dan? Do-Do Overige providers Nederland 7 7 May 2010 18:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:26.