Iphone 3g Tmobile met een andere sim??

Iphone 3g Tmobile met een andere sim?? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Het vreemde voorval gebeurde mij, ik had een ben sim ( met internet bundel ) uit een oude telefoon in mijn Tmobile Iphone gestopt en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 December 2008, 13:21
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Send a message via twitter to dreamersteps
Standaard Iphone 3g Tmobile met een andere sim??

Het vreemde voorval gebeurde mij, ik had een ben sim ( met internet bundel ) uit een oude telefoon in mijn Tmobile Iphone gestopt en kon gewoon bellen, zonder iets te doen??.. Nu vraag ik me af hoe dat kan? want de vlieger gaat niet voor iedereen op??. Help....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2008, 13:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dreamersteps Bekijk bericht
Het vreemde voorval gebeurde mij, ik had een ben sim ( met internet bundel ) uit een oude telefoon in mijn Tmobile Iphone gestopt en kon gewoon bellen, zonder iets te doen??.. Nu vraag ik me af hoe dat kan? want de vlieger gaat niet voor iedereen op??. Help....
Ik had hetzelfde met een Orange sim. Ik weet dat T-Mobile Orange heeft overgenomen en de sim van Orange werkt dus gewoon op een gelockte T-Mobile iPhone. Is Ben niet overgenomen door Orange? Dat zou de werking dan waarschijnlijk verklaren
  #3  
Oud 4 December 2008, 13:46
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

verplaatst
  #4  
Oud 4 December 2008, 13:47
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linkemink Bekijk bericht
Ik had hetzelfde met een Orange sim. Ik weet dat T-Mobile Orange heeft overgenomen en de sim van Orange werkt dus gewoon op een gelockte T-Mobile iPhone. Is Ben niet overgenomen door Orange? Dat zou de werking dan waarschijnlijk verklaren
Ben is een aantal jaren terug verkocht aan T-Mobile. Orange is verkocht aan T-Mobile. Dus al die twee sigmenten zijn nu van T-Mobile. Op 3 maart 2008 was Ben weer actief als aanbieder van simkaartabonnementen. Het is een zelfstandig onderdeel geworden binnen T-Mobile en maakt gebruik van dat netwerk.

Deze drie netwerken worden dus ondersteund om te kunnen gebruiken in de iPhone.
__________________
8GB iPhone 3G - 2.2 w/ Jailbreak
Dedicated Cydia User and Prouth Senior Member of iPhoneClub.nl
  #5  
Oud 4 December 2008, 13:50
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Ben is overgenomen door T-mobile... tot een half jaar geleden had ik nog altijd een werkende sim-kaart van Ben met een t-mobile abonnement.
  #6  
Oud 4 December 2008, 15:31
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 13
Send a message via twitter to dreamersteps
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linkemink Bekijk bericht
Ik had hetzelfde met een Orange sim. Ik weet dat T-Mobile Orange heeft overgenomen en de sim van Orange werkt dus gewoon op een gelockte T-Mobile iPhone. Is Ben niet overgenomen door Orange? Dat zou de werking dan waarschijnlijk verklaren
Dus bedoel je eigenlijk dat ben nu orange is en orange nu TMobile is en dat het daarom werkt?.. Weet je dan misschien de beste oplossing om wel te kunnen bellen met een HI sim voor mijn iphone. Of ben ik nu echt aan de beurt om een unlock / jailbreak etc uit te gaan voeren ??.. hij is ook met firmware 2.2 uitgerust, kan dat dan wel?
  #7  
Oud 4 December 2008, 17:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dreamersteps Bekijk bericht
Dus bedoel je eigenlijk dat ben nu orange is en orange nu TMobile is en dat het daarom werkt?.. Weet je dan misschien de beste oplossing om wel te kunnen bellen met een HI sim voor mijn iphone. Of ben ik nu echt aan de beurt om een unlock / jailbreak etc uit te gaan voeren ??.. hij is ook met firmware 2.2 uitgerust, kan dat dan wel?
Daar is al heel veel over gezegd en gesproken in het forum kijk hier maar eens

Laatst gewijzigd door linkemink; 4 December 2008 om 17:05. Reden: link plaatsen
  #8  
Oud 4 December 2008, 17:09
gjhartog's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dreamersteps Bekijk bericht
Dus bedoel je eigenlijk dat ben nu orange is en orange nu TMobile is en dat het daarom werkt?..
Nee, Ben is een zelfstandig verkocht aan T-Mobile en Orange is zelfstandig verkocht aan T-Mobile. Orange bestaat niet meer straks, Ben is een hele tijd van de markt geweest en is nu weer terug als 'budget' merk van T-Mobile.

Maar aangezien deze merken alledrie op het T-Mobile netwerk zitten is de simlock hier dus niet van toepassing; feitelijk s het immers T-Mobile.
__________________
- Apple iMac 20" - Apple TV 160Gb - iPhone 3GS - MacBook Pro -
  #9  
Oud 4 December 2008, 19:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gjhartog Bekijk bericht
Maar aangezien deze merken alledrie op het T-Mobile netwerk zitten is de simlock hier dus niet van toepassing; feitelijk s het immers T-Mobile.
Ben ik het niet helemaal mee eens, tenminste, volgens mijn deden de oude simkaarten van bijvoorbeeld orange het niet in de Iphone en moetsten deze mensen om een nieuwe T-mobile simkaart. Dit zal idem zijn voor mensen met een Ben simkaart.

Ik kan het mis hebben, maar dacht dat ik zoiets wel eens gelezen had
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #10  
Oud 5 December 2008, 12:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Smile

Nee hoor, een " oude" Orange sim werkt volledig in een T-mobile op slot gedraaide iPhone 3G ( weet ik uit ervaring)
  #11  
Oud 8 April 2009, 21:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb dit probleem ook gehad met mijn ben abonnement ik heb dit opgelost d.m.v. APN Setting (Te downloaden via cydia immers je iphone gejailbreakt is) En toen het adres op 'Internet.ben' gezet en werkte perfect tot dat hij er opeens mee ophield en apn setting niet meer werkte
Ps de apn voor Orange is het zelfde als T-mobile 'Internet'
  #12  
Oud 24 June 2009, 11:52
moose's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 53
Stuur een bericht via ICQ naar moose Stuur een bericht via MSN naar moose Stuur een bericht via Yahoo naar moose
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linkemink Bekijk bericht
Ik had hetzelfde met een Orange sim. Ik weet dat T-Mobile Orange heeft overgenomen en de sim van Orange werkt dus gewoon op een gelockte T-Mobile iPhone. Is Ben niet overgenomen door Orange? Dat zou de werking dan waarschijnlijk verklaren
iPhone locked op T-mobile netwerk code = 16, dat zijn Orange ook omdat T-Mobile, Orange klanten heeft overgezet op het T-Mobile netwerk en Ben alleen een merk is met een kleurtje verder allemaal hetzelfde met netwerk code 16. Zou je er een KPN in doen en die heeft netwerk code 08 of Vodafone netwerk code 04 zal het niet werken. iPhone kijk alleen naar deze codes. Kleur naam what ever maakt niet uit!
  #13  
Oud 27 June 2009, 19:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 1
Standaard apn settings

Is het mogelijk om bij de APN settings te komen op een T-Mobile gesimlockte iPhone? Ik kan het niet te voorschijn krijgen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
Iphone SIM met andere toestellen? Kwiq Archief 3 4 January 2010 21:47
Iphone nu ook met andere TMobile abonnementen (ook 1 jaars!) seminifeer Koopinformatie Nederland 10 6 August 2009 11:11
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 22:46
Doe je T-Mobile iPhone 3G sim eens in een andere telefoon!!! calkoentje T-Mobile 18 26 August 2008 20:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:32.