Geen netwerk met Proximus SIM

Geen netwerk met Proximus SIM discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Een vriend van mij heeft twee iphones gekocht. n ervan toont bij info als operator 'Mobistar 2.9' en heeft als firmware 2.2, volgens mij gejailbreaked ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 January 2009, 13:28
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard Geen netwerk met Proximus SIM

Een vriend van mij heeft twee iphones gekocht. n ervan toont bij info als operator 'Mobistar 2.9' en heeft als firmware 2.2, volgens mij gejailbreaked daar hij installer en cydia erop heeft staan. De andere toont bij info als operator 'null/null', ook hier geen netwerk beschikbaar. Ook met firmware 2.2 en cydia/installer erop. Iemand een idee hoe ik deze laat werken met een Proximus SIM? Bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 January 2009, 14:42
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Gaat het om een Belgische iPhone gekocht bij Mobistar?
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #3  
Oud 24 January 2009, 15:37
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

Ik vermoed van wel ja. Volgens mij waren die simlockvrij niet?
  #4  
Oud 24 January 2009, 16:19
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Ja, als ze in Belgie gekocht zijn klopt dat. Gewoon uw Proximus simkaart erin steken en je kan bellen en smsen
  #5  
Oud 24 January 2009, 16:20
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Maar na een jailbreak werkt dat niet altijd (tja hoe dat kan, heb er geen ervaring mee ) moet je even je netwerk instellingen herstellen.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 24 January 2009, 19:09
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

heb al meerdere malen de netwerkinstellingen proberen te herstellen. Echter krijg ik geen operator te zien. Bij telefoon staat ook nog een apart menu van Mobistar (met helpdesknr, saldo nr,..etc). modemfirmware is 2.28, maar weet niet of dat iets uitmaakt.
  #7  
Oud 24 January 2009, 19:40
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Heb je als eens een restore geprobeerd?
  #8  
Oud 24 January 2009, 19:43
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

een gewone restore via i-tunes? met de proximus kaart erin?
  #9  
Oud 24 January 2009, 19:45
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xanadu.dm Bekijk bericht
een gewone restore via i-tunes? met de proximus kaart erin?
Jep met uw sim erin
  #10  
Oud 24 January 2009, 21:00
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

ben ik nu aan het proberen, bedankt voor de opvolging! (zal wel even duren want zit op smallband en hij is de 2.2 firmware aan het downloaden. Ben dus zoals je hebt aangeraden een restore aan het doen.
  #11  
Oud 25 January 2009, 12:12
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

Heb iets gelezen dat je je pin-code op 0 zou moeten zetten aangezien het Amerikaanse toestellen zijn. Is de pincode van je proximus kaart dat wordt bedoeld?
  #12  
Oud 25 January 2009, 14:56
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

Ondertussen gevonden waar mijn fout lag. Moest dus met een andere gsm (mijn geval nokia 7110 van 10j oud) de sim-lock eraf halen. Daarna reboot van het toestel en alles marcheerde... Nu mijn vraag nog, kan je daarna terug een sim-code erop plaatsen of is dat (nog) niet mogelijk?
  #13  
Oud 25 January 2009, 20:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

als je hem unlocked hebt met yellowsn0w is dat niet mogelijk, misschien binnenkort met een nieuwere versie wel.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Help: geen netwerk / herkent sim niet meer Kale_Hollander iPhone algemeen 1 22 October 2010 03:30
geen netwerk meer na plaatsen dual sim ABKtje iPhone algemeen 0 14 October 2010 19:10
Proximus - Plotseling geen netwerk meer avdlprive Archief 5 14 November 2008 01:13
geen contact met Proximus White007 Archief 2 17 August 2008 09:21
geen netwerk (proximus) bij 1.1.2 btl 4.6 Baas007 Archief 6 12 February 2008 18:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:06.