Kosten?

Kosten? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ben nieuw en nog groen misschien een domme vraag maar het symbool e staat naast mijn ontvangst balk aan als de wifi uitstaat. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15-12-07, 16:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 3
Standaard edge ?

Hallo,

Ik ben nieuw en nog groen misschien een domme vraag maar het symbool e staat naast mijn ontvangst balk aan als de Wi-Fi uitstaat. nu is mijn vraag op het moment dat ik geen Wi-Fi ontvangst heb en de phone overgaat op edge kost het mijn dan geld ik heb een hi abbonement, zonder internet etc etc.
Wie kan het mij zeggen.
Bij voorbaat dank.

Steve
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-12-07, 17:10
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steve Bekijk bericht
Hallo,

Ik ben nieuw en nog groen misschien een domme vraag maar het symbool e staat naast mijn ontvangst balk aan als de Wi-Fi uitstaat. nu is mijn vraag op het moment dat ik geen Wi-Fi ontvangst heb en de phone overgaat op edge kost het mijn dan geld ik heb een hi abbonement, zonder internet etc etc.
Wie kan het mij zeggen.
Bij voorbaat dank.

Steve
als het goed is heb je geen instellingen bij edge ingesteld, dan kan je iphone ook geen GPRS ontvangen
en anders kan je altijd services gebruiken om het uit te zetten.

Overigens, heb ik ook iets raars, ik heb bij services Edge uitgezet, maar toch blijf ik de 'G' bovenaan in beeld zien!
Komt dat omdat bij instellingen APN op DISABLED staat dat hij toch denkt dat er een gprs signaal is?
  #3  
Oud 15-12-07, 18:58
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je blijft altijd de G zien als er geen Wi-Fi is. Dit betekent niet gelijk dat je verbonden bent met GPRS
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 15-12-07, 19:07
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Je blijft altijd de G zien als er geen Wi-Fi is. Dit betekent niet gelijk dat je verbonden bent met GPRS
oh oke, bedankt !
  #5  
Oud 27-12-07, 20:14
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 14
Standaard Kosten?

Heey ik heb sinds vandaag een nextsim en kan dus eindelijk bellen met mijn iphone 1.1.2 otb. Maar ik heb een telfort 500 abbonnement maar geen internet/data bundel en wil dit ook totaal niet. Ik keek net bij usage en daar zag ik bij edge network data 10 kb verzonden en 38 ontvangen. Hoe kan ik instellen dat hij niks ontvangt en verzend? Ik wil namelijk geen extra kosten krijgen..

MVG,

Sebastiaan
  #6  
Oud 27-12-07, 20:35
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 14
Standaard

Ik zie geen G maar een blokje en ik ben wel verbonden terwijl ik niks heb ingesteld met mijn telfort. Als ik op weather druk gaat ie automatisch updaten ookal ben ik niet connected met Wi-Fi. Wat moet ik doen?
  #7  
Oud 27-12-07, 21:02
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 230
Standaard

Probeer eens 'Services.app' >>>>> Services App - Hackint0sh
Hiermee kun je Edge/Bluetooth/Wi-Fi en SSH aan en uitzetten. Heb m zelf ook. Ik heb echter onbeperkt internet, dus mij maakt t niet zoveel uit.
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #8  
Oud 28-12-07, 06:12
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 14
Standaard

Maar ik zie dat je hiermee je edge kan uitzetten maar ook gprs dus? en vreet dit programma extra stroom van me accu.. Want dat heb ik ook gelezen?
  #9  
Oud 28-12-07, 08:54
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 171
Standaard

Services.app werkt niet bij telfort. Netservices.app wel
__________________
iPhone US 8GB - FW 3.0 (custom) - Telfort NL - Windows & Hackingtosh
  #10  
Oud 28-12-07, 13:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 14
Standaard

Waar kan ik netservices downloaden via installer dan? Want itoggle heb ik ook al geprobeerd maar toen kon ik niet eens op het edge icoontje klikken.. En ik wil echt mijn gprs uitschakelen want je soms raak ik nog wel eens per ongeluk mail ofzo aan of vergeet ik thuis dat mn Wi-Fi nog uitstaat en kost me dit geld via gprs. Ik heb trouwens een telfort (kpn netwerk) abbo.
  #11  
Oud 28-12-07, 14:15
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 171
Standaard

Blank

Add CopyCoders to your installer sources and NetServices will become available.


  1. 1.Open Installer
  2. 2.Tap Sources along bottom navigation bar
  3. 3.Tap Edit along top navigation bar
  4. 4.Tap Add along top navigation bar
  5. 5.Enter: http://homepage.mac.com/hartsteins/c...copycoders.xml
  6. 6.Tap OK
  7. 7.Once Installer finishes adding source - Tap Done
  8. 8.CopyCoders should now appear as a source in "Other Sources". If it does not, Tap Refresh.
  9. 9.Tap Install along bottom navigation bar
  10. 10.NetServices will now be available for installation in the "CopyCoders" folder.
  #12  
Oud 28-12-07, 14:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 14
Standaard

En deze werkt ook op 1.1.2 otb? Want er staat tested on 1.1.1 maar dat is een oudere versie. De versie in installer is nieuwer

Laatst gewijzigd door Tiaan; 28-12-07 om 14:55.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G - kosten miicker iPhone algemeen 3 07-01-11 21:51
Internet Kosten Thabomb Archief 2 22-09-09 23:45
Kosten iphone Dreamliner Archief 1 11-06-08 14:31
extra kosten wanted Archief 5 30-05-08 22:47
Kosten ipheun Wi-Fi 26 06-04-08 18:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:05.