AH mobiel als provider

AH mobiel als provider discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Momenteel bel ik heel voordelig met AH mobiel, dat werkt via het KPN netwerk. Weet iemand of dit werkt op de iPhone? Internetten werkt sowieso ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 January 2008, 13:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard AH mobiel als provider

Momenteel bel ik heel voordelig met AH mobiel, dat werkt via het KPN netwerk. Weet iemand of dit werkt op de iPhone?

Internetten werkt sowieso niet met AH mobiel, misschien is het een idee om hyperSim te kopen en dan een ander data abbo er bij te nemen om daar voor te gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 January 2008, 13:23
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Bellen via AH Mobiel zou gewoon moeten lukken. Is immers gewoon via het KPN netwerk. Net als bv. Tele2. Dit gaat ook via KPN. Wat betreft internet op je Iphone. Ik weet niet of je alleen een los internet abbo kunt afsluiten zonder er ook een belbundel bij te pakken. Dus bv. bellen via AH Mobiel en internet via Vodafone/T-Mobile. Je zult beide van de zelfde provider moeten pakken. Dit ivm het simkaartje.
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #3  
Oud 12 January 2008, 13:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Je laatste zin begrijp ik niet; waarom dezelfde provider? En wat is er dan met het sim kaartje?
  #4  
Oud 12 January 2008, 13:55
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Nou heel simpel. Je kunt maar n simkaartje in je Iphone doen. Dus of die van AH Mobiel (zonder internet) of ene van een andere provider (met belbundel n internet).
  #5  
Oud 12 January 2008, 14:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Ja oke Ik zat al verder te denken met hypersim; dan kunnen er twee in!
  #6  
Oud 13 January 2008, 11:46
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wdrink Bekijk bericht
Ja oke Ik zat al verder te denken met hypersim; dan kunnen er twee in!
je kan geen abbo nemen waar alleen data op zit.
  #7  
Oud 29 January 2008, 18:41
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 7
Standaard

Ja, bellen werkt gewoon met AH Mobiel op je iPhone. Zelf geprobeerd en dat gaat goed. Je krijgt gewoon het NL KPN te zien op je display. Internetten heb ik niet gedaan, maar ongetwijfeld werkt dat ook.
  #8  
Oud 31 January 2008, 01:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Barendrecht
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wdrink Bekijk bericht
Ja oke Ik zat al verder te denken met hypersim; dan kunnen er twee in!

Nou lees jij de fora's nog maar eens heel goed door.............

>> dan kunnen er twee in ????

Er kan er maar n in, met een hap uit je originele SIM kaart !

Je hebt de HYPERSIM en de HYPERSIM, die andere word gebruikt om
twee simkaarten van verschillende providers weg te werken in bv een Nokia of Samsung!. Duzzzzzzzzzzz even bij de les blijven.

>> In de iPhone kan maar n SIM met een ****** SIM erop ! <<

Succes
  #9  
Oud 31 January 2008, 01:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Barendrecht
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rlvdijk Bekijk bericht
Ja, bellen werkt gewoon met AH Mobiel op je iPhone. Zelf geprobeerd en dat gaat goed. Je krijgt gewoon het NL KPN te zien op je display. Internetten heb ik niet gedaan, maar ongetwijfeld werkt dat ook.

Neen, ik heb een Hi KPN abo en daarmee kan ik wel data verkeer plegen,
even het weerbericht en NU.nl en je hebt al bijna 1 Mb verzwolgen, m.a.w. DON'T DO IT, want het kost je een fortuin !

Gebruik ik mijn kaartje van Telfort, ook KPN, dan kan ik geen data plegen, dan krijg ik ook dat mooie blauwe vlakje niet !

Kijk uit met de aanbieding, "zorgeloos internetten" staat niet voor onbeperkt zoals ik heb begrepen, sommige geven voor je goeie geld maar 50 Mb per maand, en dat is werkelijk NIETS als je ook een filmpje zou willen (laten) zien op of via YOUTUBE.
  #10  
Oud 7 January 2009, 19:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 52
Standaard

Ik zit op dit moment ook bij AH mobiel en wil hier eigenlijk NIET vanaf omdat de kosten zo lekker laag liggen, ik krijg ook nogeens 50% korting over het beltegoed omdat ik bij Ahold werk.

Maar er kan niet worden geinternet met AH mobiel, ik ben dus eigenlijk genoodzaakt om KPN of Hi te nemen.

Als je een 'altijd online' internetbundel hebt ben je toch wel ALTIJD online ?! extreem dataverkeer daar gelaten natuurlijk...
  #11  
Oud 7 January 2009, 22:29
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TokTok1908 Bekijk bericht
je kan geen abbo nemen waar alleen data op zit.
Nee maar je kan wel (bijvoorbeeld een vodafone) prepaid kaartje kopen en daar de internet blox op afsluiten, heb je voor 10euro in de maand internet
__________________
life is awesome
  #12  
Oud 14 January 2009, 15:20
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

Ik zoek ook zoiets, iets waardoor ik met me iphone 2 simkaarten kan gebruiken 1tje voor internet en 1tje om op gebeld te worden. moet je dan niet iets in de iphone software aanpassen?

Laatst gewijzigd door ivoback; 14 January 2009 om 15:28.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vodafone als provider nance30 Vodafone 20 1 December 2010 00:34
NL KPN als provider?? Yzord KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 11 August 2010 20:07
Hi eindeloos online mobiel als modem Sylerr Overige providers Nederland 1 30 November 2009 17:26
KPN als provider op simlock vrije US-iPhone GerPhone Archief 3 4 December 2007 16:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.