bereik binnen gebouwen

bereik binnen gebouwen discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb nu een abonnement T-Mobile. Binnen gebouwen ben ik meestal niet bereikbaar. Vooral de moderne kantoorgebouwen. Dankzij yellowsn0w kan ik nu mijn oude prepaid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 January 2009, 13:09
wil wil is offline
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard bereik binnen gebouwen

Ik heb nu een abonnement T-Mobile. Binnen gebouwen ben ik meestal niet bereikbaar. Vooral de moderne kantoorgebouwen. Dankzij yellowsn0w kan ik nu mijn oude prepaid kaart vodafone proberen. Maar ook met Vodafone valt regelmatig de ontvangst weg op mijn werk.
Hoe zijn de ervaringen met KPN en Vodafone met bereik binnen gebouwen?
Of ligt het toch aan de iPhone dat deze een mindere ontvangst heeft ondanks firmware updates?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2009, 13:26
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Delft
Berichten: 186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wil Bekijk bericht
Ik heb nu een abonnement T-Mobile. Binnen gebouwen ben ik meestal niet bereikbaar. Vooral de moderne kantoorgebouwen. Dankzij yellowsn0w kan ik nu mijn oude prepaid kaart vodafone proberen. Maar ook met Vodafone valt regelmatig de ontvangst weg op mijn werk.
Hoe zijn de ervaringen met KPN en Vodafone met bereik binnen gebouwen?
Of ligt het toch aan de iPhone dat deze een mindere ontvangst heeft ondanks firmware updates?
in Firmware 2.2 is het bereik meegenomen.
Verder heb ik dit probleem alleen als ik EDGE en 3G aan heb staan.
Als ik deze uit heb staan en dus alleen telefoon netwerk dan heb ik vaak gewoon goed bereik.
Blijft erbij dat het ook met 3G gewoon goed moet zijn.
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met die van de waarheid.
  #3  
Oud 15 January 2009, 16:27
wil wil is offline
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard

Edge en 3G staan al uit. En toch altijd geen service binnen gebouw. Een stap buiten het gebouw en ik heb vol bereik ook met 3G als ik dat aan zet. Met Vodafone gaat het wel beter.

Laatst gewijzigd door wil; 19 January 2009 om 11:48.
  #4  
Oud 19 January 2009, 11:49
wil wil is offline
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard

vandaag contract laten ontbinden met t-Mobile.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Binnen 1 week je IPHONE 4 binnen hebben ?? DAT KAN Dejviisz Koopinformatie Nederland 19 2 September 2010 23:06
Binnen maar 1 streepje bereik kpn(hi) okkie100 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 30 August 2010 12:30
Geen bereik als ik binnen ben. Rampo T-Mobile 6 12 July 2010 12:57
Geen 3g of gprs bereik binnen met 3gs, wel met 3g PNXRMX T-Mobile 0 5 July 2009 17:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:25.