vodafone als provider

vodafone als provider discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een simlock vrije iphone 4 en heb nu de overstap gemaakt van t-mobile naar vodafone met nummerbehoud dit gaat in februari in. nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 November 2010, 16:40
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 311
Standaard vodafone als provider

ik heb een simlock vrije iphone 4 en heb nu de overstap gemaakt van t-mobile naar vodafone met nummerbehoud dit gaat in februari in.

nu vraag ik me af pakt de iphone de sms en internet instellingen vanzelf op van vodafone wanneer ik de nieuwe sim er in doe? of moet ik handmatig dingen veranderen?

wie heeft er een idee ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 November 2010, 19:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2010
Locatie: Hazerswoude Rijndijk
Berichten: 5
Standaard

Ik heb sinds deze week ook een iPhone 4 gekocht. Had al een abbo bij Vodafone dus had nog mijn oude simkaart. Na snel langs een vodafone-winkel te zijn geweest micro-sim gehaald (was gratis tot mijn verbazing) en kon gelijk aan de slag. Je zult wel alles denk ik handmatig in moeten stellen maar dat is zo gefixt omdat alles uitgelegt staat op de website van vodafone. (Algemene instellingen -Toestel instellen)
  #3  
Oud 24 November 2010, 01:42
Banned
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2010
Locatie: Dordrecht
Berichten: 58
Standaard

Slechte ervaringen met VodaFone.

Onterecht een boete van 650 euro moeten betalen.
Alleen jammer genoeg niet genoeg bewijs voor hun zogenaamd.

En als ik niet deed, kreeg ik dus een juridisch persoon achter me aan.
  #4  
Oud 24 November 2010, 01:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2010
Locatie: Hazerswoude Rijndijk
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djbosanac Bekijk bericht
Slechte ervaringen met VodaFone.

Onterecht een boete van 650 euro moeten betalen.
Alleen jammer genoeg niet genoeg bewijs voor hun zogenaamd.

En als ik niet deed, kreeg ik dus een juridisch persoon achter me aan.
Meen je dat nou? Heb eigenlijk juist alleen maar goede ervaring.. overal goed bereikbaar, service goed..

Waarvoor had je die boete gekregen?
  #5  
Oud 24 November 2010, 01:57
Banned
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2010
Locatie: Dordrecht
Berichten: 58
Standaard

Het ging om een bedrag, wat ik volgens hun heb overschreden.
Ik heb die hele week niet maand niet gebeld, maar ook echt letterlijk niet gebeld.

Krijg factuur van €650,- ik ging naar me bel status kijken, staat er iets van bij alle vorige afbetalingen bleek er een fout te zijn gemaakt. Waar door je dus een rekening hebt open staan van €650,-. Alleen ik had 2 factures niet meer, en zo kon ik dus niet bewijzen dat het ook echt een onterecht was :S . Terwijl had toen een hoge bel minuten pakket ivm redelijk veel bellen per maand. (Maar was nooit, maar ook nooit over me bel minuten heen)

Mja nu zit ik dus bij KpN
  #6  
Oud 25 November 2010, 21:38
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 311
Standaard

@nivramra is het nog gelukt je iphone werkent te krijgen op het vodafone netwerk?
  #7  
Oud 25 November 2010, 22:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Het Gooi
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djbosanac Bekijk bericht
Het ging om een bedrag, wat ik volgens hun heb overschreden.
Ik heb die hele week niet maand niet gebeld, maar ook echt letterlijk niet gebeld.

Krijg factuur van 650,- ik ging naar me bel status kijken, staat er iets van bij alle vorige afbetalingen bleek er een fout te zijn gemaakt. Waar door je dus een rekening hebt open staan van 650,-. Alleen ik had 2 factures niet meer, en zo kon ik dus niet bewijzen dat het ook echt een onterecht was :S . Terwijl had toen een hoge bel minuten pakket ivm redelijk veel bellen per maand. (Maar was nooit, maar ook nooit over me bel minuten heen)

Mja nu zit ik dus bij KpN
Vaag verhaal, je kan tot een maand of 6 terug online je rekeningen nog van de my Vodafone site halen, en als je zeker van jezelf bent ga je de juridische strijd wel aan.
__________________
Imac 3,2 Ghz 1TB, Iphone 3GS 32GB wit, Ipad 64GB 3G, Ipad 4 Retina 16GB Cellular (werk) Iphone 4 32GB. Apple TV 2 + Apple TV 3.
  #8  
Oud 25 November 2010, 23:00
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 95
Send a message via twitter to psvu2
Standaard

Krijg as maandag iPhone 4 maar abbo wat ik nu heb loopt nog een tijdje door (5mnd) maar betaal daar maar 13€voor (super iPhone sim), ik wilmdeze de komende mnd nog even gebruiken voor mijn nummer kan ik dan een microsim halen bij een winkel en deze om laten zetten? Gratis?
__________________
Www.twitter.com/psvu2
  #9  
Oud 25 November 2010, 23:13
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psvu2 Bekijk bericht
Krijg as maandag iPhone 4 maar abbo wat ik nu heb loopt nog een tijdje door (5mnd) maar betaal daar maar 13voor (super iPhone sim), ik wilmdeze de komende mnd nog even gebruiken voor mijn nummer kan ik dan een microsim halen bij een winkel en deze om laten zetten? Gratis?
Welke provider is dat?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #10  
Oud 26 November 2010, 00:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2010
Locatie: Hazerswoude Rijndijk
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nance30 Bekijk bericht
@nivramra is het nog gelukt je iphone werkent te krijgen op het vodafone netwerk?
Als je gwn alles volgt wat er op de website van Vodafone staat komt alles goed. Mij is het gelukt, stuur dit bericht vanaf m'n iPhone ;-)

Overigens kan je je oude (grote) sim-kaart gewoon bij je eigen provider gratis omruilen. Nummerbehoud etc. wordt allemaal geregeld. Ze zijn binnen paar seconden klaar. Als ze er geld voor vragen gewoon zeggen dat je 'm gratis hoort te krijgen...
  #11  
Oud 26 November 2010, 20:00
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 311
Standaard

gisteravond het verlossende telefoontje gehad van t-mobile mag mijn contract ontbinden en per direct mijn nummer over zetten dus snel naar de winkel geweest en als het goed is ga ik vrijdag 3 december over naar mijn nieuwe provider! me happy
  #12  
Oud 27 November 2010, 00:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2010
Berichten: 35
Standaard

Als je jouw iphone aan itunes hangt met een vodafone sim krijg je via itunes de juiste instellingen van vodafone binnen. Dat is nu zo sinds ongeveer een week.
  #13  
Oud 27 November 2010, 09:39
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 311
Standaard

oke ook als hij al geactiveerd is met t-mobile? iphoony?
  #14  
Oud 28 November 2010, 10:34
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2010
Berichten: 104
Standaard

Heb in mijn woonplaats geen 3g dekking met vodafone, volgens vodafone omdat ze geen 3g masten mogen plaatsen (2 km van de grens met belgie)
  #15  
Oud 30 November 2010, 12:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Berichten: 23
Standaard

Zojuist een iPhone 4 opgehaald in de Vodafone winkel in Breda. Contract is al op 13-11-2010 getekend en daar staat een nieuw telefoonnummer op.
Men vertelde mij dat de telefoon pas actief wordt op 3-12-2010 maar dat ik al wel andere dingen kan doen.
Thuis de Sim-kaart erin en aangesloten op de iMac, krijg ik alleen een schermpje met een usb-stekker en een iTumes symbool erbij en daaronder een pijl voor een emergency call. Op de Mac wordt iTunes niet geactiveerd en verder kom ik niet en kan ik niets. Wilde alvast foto's maken en dat soort dingen.
Moet ik wachten tot 3 december of terug naar de winkel? Die is telefonisch alleen te bereiken via een 0900 nummer van Vodafone en daar is het heel druk vandaag.

Laatst gewijzigd door MarkM; 30 November 2010 om 13:04.
  #16  
Oud 30 November 2010, 13:17
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 145
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Question activering vodafone

Ik heb vandaag de eerste levering iphone4 gekregen. Aangesloten op itunes, werkt verder prima. Maar 'geen service'. Er staat wel dat er moet geactiveerd worden. Heeft iemand ervaring hoe lang dat duurt?

GZK
  #17  
Oud 30 November 2010, 13:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 61
Standaard

Mark: heb je hem al aangezet? Bovenaan knopje ingedrukt houden..
  #18  
Oud 30 November 2010, 18:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Twinky Bekijk bericht
Mark: heb je hem al aangezet? Bovenaan knopje ingedrukt houden..
Ja zo slim was ik nog wel, maar volgens het boekje zou iTunes van zelf opstarten na een usb-verbinding. Dat gebeurde dus niet. Zelf iTunes gestart en daar was de iPhone in de linker kolom, erop geklikt en toen kon ik verder.
Probeer nu muzieknummers van iTunes naar de iPhone te krijgen maar dat lukt nog niet.
  #19  
Oud 30 November 2010, 20:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Berichten: 23
Standaard

Lukt niet om foto's of muziek erop te zetten vanuit iTunes, heb voorbeeldfilm van Apple bekeken. Wel de inhoud van het Adresboek.
Onder Info > Netwerk staat: "Simkaart niet geprovisioneerd", zou dat de reden kunnen zijn? Zo ja, dan moet ik wachten tot vrijdag a.s.
  #20  
Oud 30 November 2010, 22:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 12
Standaard

zou kunnen. als je muziek (mp3) sleept van je map naar itunes en dan loslaat op je iphone hoort het gewoon te werken!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
NL KPN als provider?? Yzord KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 11 August 2010 19:07
AH mobiel als provider wdrink Overige providers Nederland 11 14 January 2009 14:20
Windows: HELP!! Unlockte Iphone 3G met Vodafone provider wordt niet herkend in Itunes lossballos iTunes 2 12 September 2008 21:05
Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland ndl Internet in buitenland (roaming) 9 2 May 2008 19:32
KPN als provider op simlock vrije US-iPhone GerPhone Archief 3 4 December 2007 15:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:21.