iPhone 4 met Simyo

iPhone 4 met Simyo discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds kort een iPhone 4 uit de UK (O2) unlocked en jailbreaked! Ik heb een prepaid van Simyo. Ik heb problemen met internet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-10-10, 11:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard iPhone 4 met Simyo

Ik heb sinds kort een iPhone 4 uit de UK (O2) unlocked en jailbreaked! Ik heb een prepaid van Simyo. Ik heb problemen met internet en met mms. Heeft iemand deze ervaringen ook gehad en kan mij vertellen welke instellingen ik moet gebruiken om mijn iPhone 4 goed te kunnen gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-10-10, 16:29
Guest-20191103144301
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

ik had eerst ook zo'n probleem, bij mij verloor ik veel beltegoed zonder dat ik iets deed. volgens mij is een iphone een abonnements-toestel en daarom heb je die problemen misschien (was bij mij wel het geval) misschien moet je een abonnement nemen? of herstel hem in itunes misschien helpt dat. of vraag het bij apple of simyo

MVG Tom
  #3  
Oud 04-10-10, 10:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

ik ga het ook bijna geloven dat een iPhone een abonnements toestel is maar ik denk dat prepaid door de providers op deze manier wordt tegen gegaan en je wordt gedwongen om een abonnement af te sluiten. Als simpel maar logisch denkend mens denk ik dat het technisch niet uitmaakt. Dus moet er een manier zijn om het goed werkend te krijgen. Dank tomietie dat je de moeite nam om te reageren!
  #4  
Oud 04-10-10, 10:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een 3GS uit de UK (O2). Eerst met T-Mobile abonnement (van de zaak), sinds een half jaar met Simyo prepaid. MMS gebruik ik nooit, maar met internet heb ik nooit enig probleem gehad. Doet het zelfs vaak beter dan de T-Mobiel van mijn vrouw.
  #5  
Oud 04-10-10, 10:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alesto Bekijk bericht
Ik heb een 3GS uit de UK (O2). Eerst met T-Mobile abonnement (van de zaak), sinds een half jaar met Simyo prepaid. MMS gebruik ik nooit, maar met internet heb ik nooit enig probleem gehad. Doet het zelfs vaak beter dan de T-Mobiel van mijn vrouw.
Dat is goed nieuws maar je hebt een 3gs en daar zijn de settings anders volgens mij maar zou je de settings als je die vindt kunnen posten alsjeblieft. dank voor je reactie
  #6  
Oud 04-10-10, 10:27
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

 Verplaatst naar: Overige telecomproviders Nederland en Belgie
  #7  
Oud 04-10-10, 10:43
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twetter99 Bekijk bericht
Dat is goed nieuws maar je hebt een 3gs en daar zijn de settings anders volgens mij maar zou je de settings als je die vindt kunnen posten alsjeblieft. dank voor je reactie
Haha, ik kom erachter dat ik de internetsettings nog op T-Mobile heb staan
Instellingen / Algemeen / Mobiele data
APN: Internet
Gebruikersnaam: t-mobile
Wachtwoord: t-mobile
(en dat dus allemaal met eenSimyo prepaid SIM)
  #8  
Oud 04-10-10, 11:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Instellingen / Algemeen / Mobiele data
APN: Internet
Gebruikersnaam: t-mobile
Wachtwoord: t-mobile
(en dat dus allemaal met eenSimyo prepaid SIM)[/quote]

Ik heb het geprobeerd maar ik krijg bij Safari "server reageert niet meer"
jammer maar dank
  #9  
Oud 07-10-10, 10:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik heb het aan de praat gekregen je moet wel veel geduld hebben en vasthoudend blijven. De gegevens die je moet invullen bij
Instellingen/Algemeen/Netwerk/Mobiel datanetwerk bij Moebiele data zijn;
APN basicinternet
Gebruikersnaam KPN
Wachtwoord gprs

Nu nog MMS want dat krijg ik nog niet aan de praat, ontvang geen mms berichten en ik kan ze niet versturen.

Wie weet hoe je dat voor elkaar krijgt?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simyo en iPhone TR1969 Overige providers Nederland 14 21-09-12 10:16
Simyo: wel/geen 3G? XIII Overige providers Nederland 6 19-11-09 00:18
spanje internetten met simyo myplace Internet in buitenland (roaming) 7 20-02-09 17:51
Belgi: Iemand ervaring met providers zoals simyo,alditalk,..? Kozzy Overige providers Belgi 9 31-10-08 19:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:36.