Ben instellingen?

Ben instellingen? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Aangezien de GPRS -instellingen van Ben nog niet in de wiki vermeld staan, en de klantenservice van Ben me niet kan helpen aan de gebruikersnaam ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 March 2008, 18:07
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 20
Standaard Ben instellingen?

Aangezien de GPRS-instellingen van Ben nog niet in de wiki vermeld staan, en de klantenservice van Ben me niet kan helpen aan de gebruikersnaam en wachtwoord voor de instellingen vraag ik het hier. Iemand enig idee? Kom tot zo ver niet verder dan APN: internet.ben. daarmee kan ik echter nog niet internetten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 March 2008, 17:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 3
Standaard

Deze houd ik even in de gaten, ik krijg ook Ben (wil niet met een jaarabo zitten als er een nederlandse 3g iphone komt ;-)
  #3  
Oud 11 March 2008, 17:38
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ondersteund het wel internet? Simyo doet dat ook niet, en Ben is ongeveer hetzelfde als Simyo duss..
daarom is het ook zo goedkoop leek mij, maarja, ook de reden dat ik nu vodafeun heb!
  #4  
Oud 11 March 2008, 17:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Berichten: 32
Standaard

tmobile instellingen werken ook niet?
  #5  
Oud 11 March 2008, 18:56
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

ben... argh, ze zijn weer terug....
ik heb nog nooit zoveel problemen met een provider gehad, krijg nog 120 gulden (ja idd gulden) van ze zelfs! als de klanten'service' hetzelfde is als "vroagah" dan zou ik deze provider als de pest mijdden.
ik ga er dan ook maar vanuit dat ze geen gprs ondersteunen
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #6  
Oud 11 March 2008, 23:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 20
Standaard

echt soepel verloopt het inderdaad nog niet met ben. heb de afgelopen maanden een vodafone en tijdelijk een kpn simkaart gebruikt. met geen van beide problemen. ben simkaart vrijdag jl ontvangen en kan pas sinds gisterenavond gebeld worden en sinds vanmorgen doet gprs het ook.
vertoont overigens nog wel een vreemd nieuwtje: bij een oproep worden mijn contacten niet herkend omdat deze allemaal als +31 etc. in mijn telefoon staan en nu krijg ik telkens alleen oproep: 06 etc. te zien. hoogst irritant.


( 9,50 ofzo voor " onbeperkt" internet (lees: +/- 250 mb per maand).
instellingen zijn APN: internet.ben en geen gebruikersnaam/wachtwoord.

(heb voor Ben gekozen om dezelfde reden als MahRain aangeeft. geen zn om me voor een heel jaar aan een abonnement te binden voor het geval dit jaar nog een iphone met 3g in NL komt.)
  #7  
Oud 12 March 2008, 10:19
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Je hebt nummerformatie/herkenning erop? anders kan je die er toch afhalen? dan zie je ze ook niet meer als 06 maar +31
  #8  
Oud 19 March 2008, 10:37
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Waarschijnlijk is iedereen er inmiddels wel achter, maar ik wilde het toch nog even melden. Ik heb namelijk pas sinds verleden week een Iphone en een SIM-kaart van Ben. Heb gisterenavond een beetje zitten klooien en voila! Internet van Ben.

APN: internet.ben
Gebruikersnaam en wachtwoord leeglaten.

Bij mij doet-ie het dan!!
  #9  
Oud 6 April 2008, 16:31
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Kan het uitmaken welke firmware je hebt?

Ik heb 1.1.3 en een 16gb en een Ben abo. Voorheen had ik telfort en totaal geen problemen met GPRS.

De volgende opties werken bij mij in ieder geval niet:

ben.internet
ben
ben

ben.internet
-
-

internet
tmobile
tmobile

Heeft iemand de gouden tip?
  #10  
Oud 9 April 2008, 16:46
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 12
Send a message via twitter to benjamin
Standaard

Probeer de tip van de post boven je eens? internet.ben Dat werkte bij mij direct!
  #11  
Oud 11 April 2008, 23:52
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anne Bekijk bericht
APN: internet.ben
Gebruikersnaam en wachtwoord leeglaten.

Bij mij doet-ie het dan!!
Bij mij ook !
Maar ik zet het snel weer uit ... want ik heb wel Wi-Fi hier

APN: internet.ben
veranderd naar
APN: internet.bens zo kom ik niet voor verassingen te staan.
  #12  
Oud 12 May 2008, 11:49
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 3
Question BEN-instellingen


Heb een BEN-abonnement met internet.
Internet functioneert nog steeds niet.

APN: internet.ben is ingesteld.
Geen Gebruikersnaam en Wachtwoord ingevoerd.
Werkt bij mij nog steeds niet... Ook niet na 'herstel' v.d. Netwerkinstellingen!? Zijn er nog andere instellingen van belang? Bijvoorbeeld de Netwerk Selectie (onder 'Instellingen')
Heb als test de SIM-kaart ook even in een Sony Ericsson gedaan en wat me opviel is dat er dan als provider BEN in het scherm verschijnt terwijl dat bij mijn iPhone T-mobile is. Daarin staat BEN ook niet in het lijstje Netwerk Selectie.
Wieowie helpt???

Laatst gewijzigd door Sjonny; 12 May 2008 om 13:52. Reden: incompleet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ben Maaike_22 Overige providers Nederland 4 5 January 2011 16:35
help internet instellingen BEN lordleo Overige providers Nederland 6 2 June 2010 09:27
t-mobile via BEN.NL marcelkraan T-Mobile 5 11 May 2010 09:47
T-Mobile BEN MMS instellingen 3g Iphone FW 3.0 HOE IN TE STELLEN pepstra T-Mobile 7 7 April 2010 11:17
BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS vinnieblanco Overige providers Nederland 5 18 August 2008 23:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:31.