ah prepaid microsim

ah prepaid microsim discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zojuist een ipad 2 3g besteld zonder abonnement. Nu heeft AH een microsim prepaid. Heeft iemand daar ervaring mee. Volgens hun zit het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 May 2011, 23:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 10
Standaard ah prepaid microsim

Ik heb zojuist een ipad 2 3g besteld zonder abonnement. Nu heeft AH een microsim prepaid. Heeft iemand daar ervaring mee. Volgens hun zit het op de KPN netwerk.
Hoe is de dekking ervan?

graag reacties
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 May 2011, 19:52
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 65
Standaard Geen ervaring wel belangstelling

Ik denk dat goed werkt want heb gewoon iPhone met Aldi prepaid en dat werkt ook goed werkt ook via KPN waar kan je die micro sim trouwens krijgen
  #3  
Oud 15 May 2011, 20:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.003
Standaard

Die AH microsim kun je kopen in de AH winkels...
  #4  
Oud 15 May 2011, 20:41
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 10
Standaard

klopt,
in de winkel en via hun site. via de bonus krijg je ook nog eens korting, dus voor 2.50 euro heb je al een micro-sim. de Aldi ken ik niet maar het zal ongetwijfeld wel iets vergelijkbaars zijn. nu gaan we straks naar frankrijk en zit te denken om daar een prepaid van een france telecom te kopen. dan zijn de kosten voor internet goedkoper dan via een nederlandse provider toch? iemand daar ook ervaring mee?
  #5  
Oud 15 May 2011, 22:00
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2011
Locatie: Almere
Berichten: 55
Standaard

schaap, kan je net zo goed een prepaid micro sim van VF halen, kost je 20 euro, heb je 10 euro btg en 1 GB internet!!!
  #6  
Oud 15 May 2011, 23:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 10
Standaard

klinkt ook niet gek, al ben ik wel een mooi schaapje .
  #7  
Oud 18 May 2011, 22:00
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs)  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: x
Berichten: 117
Thumbs down

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juwlez Bekijk bericht
schaap, kan je net zo goed een prepaid micro sim van VF halen, kost je 20 euro, heb je 10 euro btg en 1 GB internet!!!
oef ... jij bent t schaap. Met die sim kun je no way in t buitenland internetten. Of je krijgt geen verbinding, of die 20 Euro zijn zo weg. Ik reis de hele wereld rond lees maar eens een van de vele threads: "no pdp connection... " etc op dit forum. Lees de threads over de Ierse prepaid sim cards op dit forum (meer dan een jaar geleden begonnen).

De slimste manier om goedkoop in t buitenland te internetten, blijft in t land waar je gaat een prepaid sim te kopen. Door alle providers wordt je gen..id. En dan druk ik mij nog beschaafd uit. Velen hebben van de buitenlandse valkuil mogen proeven. Vodafoon staat nr 1 op de zwarte lijst met zn buitenlandse downloads. sorry VF
  #8  
Oud 18 May 2011, 22:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 10
Standaard

Ja, wat je verteld lees ik inderdaad ook op andere fora. Ik koop dus wel een locale simkaart. Bedankt voor alle reacties. Van mij mag hier een slotje op.
  #9  
Oud 19 May 2011, 21:34
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs)  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: x
Berichten: 117
Standaard

Ik denk niet dat je hier een slotje op moet doen.

Nu je een ah sim gaat kopen wil je toch weten hoe t zit met een abbo bijv de IPAD START van VF.

Ipad start van VF kost op hun internet site zeggen ze E 10. Link je in op 2e pagina dan kost hij daadwerkelijk (na 3 mnd) E 20 (addertje onder t gras). Bij VF krijg je 500 MB voor E 20 + abonnement, tegen de AH prepaidkaart E 10 voor 133 MBs. Een abbo LIJKT goedkoper en handiger want er staat immers op de VF pagina: (Internationaal mobiel internet op je laptop of iPad - Vodafone.nl ) dat je bij dit abbo voor E 7,50/dag (niet onbeperkt) ook internet in t buitenland kunt krijgen. Je hoeft hiervoor alleen met klantenservice te bellen. Ook hier zit een adder onder het gras. Als je bijna 45 minuten mobiel gewacht hebt in het buitenland, krijg je van klantenservice te horen dat je met het "Ipad Start" abonnement toch echt niet international kunt internetten. Daarvoor moet je namelijk weer persoonlijk met leg.bewijs naar een NL vodafoonwinkel gaan om een buitenland abonnement af te sluiten, waardoor je dat idiote bedrag van E 7,50/dag in het buitenland mag gaan betalen.

Overweeg je een abbo af te sluiten? Bezint eer ge begint! Ik zeg mijn abbo op. Blij te horen dat er
Prepaid is (vorig jr kon dat niet). Je past dan automatisch je consumenten gedrag aan, minder gemakzuchtig.

Info over de ah prepaid simcard (moet je lezen want de ah medewerkers weten van niks):
http://www.ah.nl/mobiel/article.jsp?trg=mobiel/prepaid.internet.home

En mocht je gebruik maken van Wi-Fi, installeer dan niet de 4.3.3 versie=regelrechte hel zowel op Ipad 1 als Ipad2

Laatst gewijzigd door gregre; 19 May 2011 om 21:38.
  #10  
Oud 20 May 2011, 12:42
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 10
Standaard

ik kan overal op Wi-Fi, maar met zo'n goedkope sim kaart kan ik op internet als het perse moet. daarom vind ik die van VF dus te duur (addertje had ik ook gelezen). daarom lijkt me de ah sim een perfecte oplossing voor die enkele keer dat ik niet op Wi-Fi zit. In buitenland schaf ik toch een locale prepaid aan. Orange heeft ze ook in hun pakket.
  #11  
Oud 23 May 2011, 20:04
» iPhone NL 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2009
Locatie: Amsterdam en San Francisco
Berichten: 2
Standaard ah prepaid sim

Kocht een ah prepaid sim voor m'n ipad2 maar het lukt me niet het bijbehorende software te downloaden; wie kan mij helpen?
  #12  
Oud 23 May 2011, 21:40
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb inmiddels toch maar besloten om een prepaid van VF te kopen. Dit hoofdzakelijk vanwege de snelheid van internet en de goede dekking en Blox. Er was 1 maar: hoe activeer je je microsim via sms?? gelukkig had ik nog een oude Nokia in huis waarbij je de simkaart in klemt. De microsim kan er op 2 manieren in en bij de 2e keer accepteerde hij de activatiecode. Dus heb ik nu een werkende prepaid simkaart van VF voor die keren dat ik op 3G ben. Thuis zit ik altijd op Wi-Fi en dan heb ik de 3G uit. Je hebt wel extra gegoed gekregen die maar een maand geldig is, dus straks nog maar even op 3G. De ah kaart zou makkelijker te activeren zijn omdat deze speciaal voor de iPad gemaakt is. Op de ah site staat precies hoe je de sim moet activeren. Succes!
  #13  
Oud 23 May 2011, 21:48
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.003
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cobele Bekijk bericht
Kocht een ah prepaid sim voor m'n ipad2 maar het lukt me niet het bijbehorende software te downloaden; wie kan mij helpen?
Voor de iPad is er geen bijbehorende software...
  #14  
Oud 23 May 2011, 22:05
» iPhone NL 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2009
Locatie: Amsterdam en San Francisco
Berichten: 2
Standaard

OK, bedankt!
  #15  
Oud 26 May 2011, 21:28
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 65
Standaard Ipad2

Was net om de microsim in de ah winkel te halen zijn ze niet op voorraad worden bijna niet verkocht mag over een paar dagen bellen als ze er zijn.
  #16  
Oud 27 May 2011, 01:18
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Berichten: 28
Standaard

Weet niet waar je woont, maar bij ons bij de servicecounter (Weert) zijn er genoeg!
  #17  
Oud 27 May 2011, 10:11
Jupsin's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boomer21 Bekijk bericht
Was net om de microsim in de ah winkel te halen zijn ze niet op voorraad worden bijna niet verkocht mag over een paar dagen bellen als ze er zijn.
Je kon ze ook via de AH Website bestellen toch?
Kun je altijd nog doen.
__________________
Werkstation: iMac 27" || 3,2GHz i3 || 12GB Werkgeheugen
Telefoon: iPhone 4 zwart 32GB || iPhone 3G zwart 16GB
  #18  
Oud 4 June 2011, 12:23
pcmarcel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonneke_schijnt Bekijk bericht
... hoe activeer je je microsim via sms?? gelukkig had ik nog een oude Nokia in huis waarbij je de simkaart in klemt. De microsim kan er op 2 manieren in en bij de 2e keer accepteerde hij de activatiecode. Dus heb ik nu een werkende prepaid simkaart van VF voor die keren dat ik op 3G ben. Thuis zit ik altijd op Wi-Fi en dan heb ik de 3G uit. ...!
Hoe activeer je je microsim via SMS ?
Welke activatiecode bedoel je en waar moet je die naar sms-en ?
Als ik de microsim in m'n iPhone doe kan ik alles prima doen. Als ik 'm in m'n iPad doe dan wordt aangegeven dat er niet aangemeld kan worden op het data netwerk
Instellingen zouden goed moeten zijn : office.vodafone.nl als APN en Vodafone als Username en password.
Ik kom verder in de documentatie nergens tegen dat je ergens een code heen moet sms-en om internet te activeren.
  #19  
Oud 9 June 2011, 21:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2011
Berichten: 4
Smile

hallo

ik volg dit even , ik heb namelijk ook een microsim van de AH aangeschaft voor mijn ipad 2 .
deze geplaatst.
ik zie nu ook dat ik verbinding heb met kpn .
maar als ik nu bv safari open krijg ik de melding.
"mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk u hebt geen abonnement op een mobiele dataservice.

wat heb ik gemist??

ik hoor het graag groet Romano

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 9 juni 2011 om 21:40 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rholtmeulen Bekijk bericht
hallo

ik volg dit even , ik heb namelijk ook een microsim van de AH aangeschaft voor mijn ipad 2 .
deze geplaatst.
ik zie nu ook dat ik verbinding heb met kpn .
maar als ik nu bv safari open krijg ik de melding.
"mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk u hebt geen abonnement op een mobiele dataservice.

wat heb ik gemist??

ik hoor het graag groet Romano
heb het inmiddels al gevonden,
toch maar even melden misschien heeft iemand er nog wat aan.

bij APN instellingen stond onder APN "internet" ingevuld hier moet je alles leeg laten!!!
  #20  
Oud 3 July 2011, 12:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2008
Berichten: 88
Standaard

AH sim only is niet meer te koop? kan 'm niet vinden op hun website (alleen met dongle), meisje achter de balie (Den Haag) keek alsof ze water zag branden

Iemand een linkje?
__________________
[h2]blacksn0wed RC3[/h2]
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
microsim > base chacha000 Base 4 11 October 2011 10:40
MicroSim Mobistar LEGACY Mobistar 11 21 November 2010 12:42
MIcrosim vraagje Inador T-Mobile 3 28 September 2010 15:07
MicroSIM Jasn Mobistar 7 20 August 2010 08:56
Microsim T-Mobile!!?? milan13 T-Mobile 15 29 July 2010 22:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:35.