PrePaid - hoe ALLE data blokkeren

PrePaid - hoe ALLE data blokkeren discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, Ik heb recent een iPhone 3G voor mijn vriendin gekocht. Deze gebruikt ze als PrePaid. Alleen is ze sinds de iPhone ZEER snel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 November 2009, 16:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard Opgelost | PrePaid - hoe ALLE data blokkeren

Hallo allen,

Ik heb recent een iPhone 3G voor mijn vriendin gekocht.
Deze gebruikt ze als PrePaid. Alleen is ze sinds de iPhone
ZEER snel door haar tegoed heen...

+-5 minuut bellen en 8 smsjes jaag je er niet 20 euro doorheen.

Ik heb de 3G en EDGE uitgezet. Maar ik denk dat de iPhone toch
nog ergens euros trekt.

Iemand een idee?

Laatst gewijzigd door t!mmy; 26 November 2009 om 09:28.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2009, 17:05
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Even het prepaid nummertje pb'en, blokkeer ik dr internet dienst.
(Zie mijn andere posts/topics op dit op forum)

PS: Tmobile prepaid right?
  #3  
Oud 25 November 2009, 23:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2009
Berichten: 118
Standaard

ga op de iphone via safari naar: http://iphonenodata.com/

Druk op de knop, installeer het certificaat. En daarmee werkt internet alleen met Wi-Fi!

Verwijderen is ook heel makkelijk in de instellingen, als je dat weer zou willen.

Ik heb het ook aan gehad, omdat ik nog niet over een webnwalk abonnement beschikte. En data was idd op nul gebleven. Als je 3g uitzet, trekt ie data via gprs. De iphone genereert veel data verkeer ivm push etc.

edit:
zie hier voor de volledige (grafische) handleiding
http://iphonenodata.com/site/

Laatst gewijzigd door gosat; 25 November 2009 om 23:43.
  #4  
Oud 25 November 2009, 23:45
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Een andere oplossing is om ongeldige gegevens in te vullen in de instellingen voor het mobiele datanetwerk (instellingen->algemeen->netwerk->mobiel datanetwerk).
  #5  
Oud 26 November 2009, 09:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

Dank u allen!
Voor de gene die het zelfde probleem hebben:
De snelste weg is via je provider.
Vraag hun of ze alle (internet)data uitzetten.

cheers
  #6  
Oud 26 November 2009, 09:49
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Graag gedaan t!mmy..
  #7  
Oud 10 May 2010, 16:34
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 12
Unhappy werkt niet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gosat Bekijk bericht
ga op de iphone via safari naar: Disable EDGE/3G data on iPhone - iphonenodata.com - for free

Druk op de knop, installeer het certificaat. En daarmee werkt internet alleen met Wi-Fi!

Verwijderen is ook heel makkelijk in de instellingen, als je dat weer zou willen.

Ik heb het ook aan gehad, omdat ik nog niet over een webnwalk abonnement beschikte. En data was idd op nul gebleven. Als je 3g uitzet, trekt ie data via gprs. De iphone genereert veel data verkeer ivm push etc.

edit:
zie hier voor de volledige (grafische) handleiding
Disable Edge and 3G data on iPhone
hmm ik heb dat geprobeert en ik kan stil geld verliezen via mijn kaart :s
ik heb een vraag iedereen zegt je moet je instelingen wijzigen..
maar ik heb heel mijn leven dat ik mijn iphone heb nooit iets ingevuld en verloor altijd geld.. nu kocht mijn nonkel een 3g en hij moest gewoon foute instellingen ingeven en bam het was gefixt hij kon er niet meer op.. ik kan er dus wel ng op komt dat misschien omdat ik met mijn fietsje naar de winkel ga om een betaalkaart te halen en zo inte tikke oeveel geld ik wil .. ik heb dus geen abbonement maar ik verlies ooh zoveel geld hulp alsjeblieft
danku
  #8  
Oud 18 May 2010, 17:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2010
Berichten: 16
Standaard

Heb nu via die site inderdaad o,oo dataverkeer maar ik kan thuis ineens niet meer gebruik maken van Wi-Fi... Bij iemand anders thuis gaat dta wel maar thuis krijg ik de melding dat ik niet beschik over een mobiele dataservice abonnement...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
prepaid kaart data en eventueel bellen bull Overige providers Nederland 1 6 March 2011 15:00
Prepaid data uit! matthijzz T-Mobile 2 26 May 2010 15:51
Mac OS X: Hoe krijg je alle data van iphone naar nieuwe mac (oude is gestolen) meul iTunes 3 29 December 2008 14:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:17.