Proximus - Vodafone live

Proximus - Vodafone live discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Men eerste berichtje en maar dadelijk met de deur in huis vallen ! Kan ik met men iPhone 3G via Vodafone live van Proximus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 August 2008, 19:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Heusden - Zolder (BelgiŽ)
Berichten: 1
Standaard Proximus - Vodafone live

Hallo,

Men eerste berichtje en maar dadelijk met de deur in huis vallen !

Kan ik met men iPhone 3G via Vodafone live van Proximus gebruik maken van hun "Mobile TV" ???

Ik heb de website natuurlijk al goed gelezen en daar vind ik de iPhone niet tussen de compatibele toestellen. Volgens mij staan hier alleen maar de toestellen in die ze zelf verkopen in hun "Proximus Collection" !?
Volgens Proximus zijn de meeste recente gsm's die 3G bezitten wel compatibel ! Waarom weeral zo onduidelijk !

Zijn er misschien diesnten van Vodafone live die je wel kan gebruiken en andere niet ?

Heeft iemand hier al enige ervaring mee ???


THX
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 August 2008, 21:02
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Nee, gaat niet. Tenzij er later software voor zou uitkomen. Maar twijfel eraan of dit ooit zal kunnen.
  #3  
Oud 22 May 2010, 21:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2010
Locatie: belgie
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem,
maar ik geloof dat je via wap.proximus.be username : wap password: wap wel kunt surfen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Configuratie voor Vodafone live - Hulp gevraagd Kesse Archief 1 5 October 2009 14:02
Storing Vodafone Live. Trick9 Vodafone 7 30 September 2009 16:15
iPhone 3G + Vodafone + Rabomobiel + Vodafone Live Portal Luckysunnie Overige providers Nederland 31 16 August 2009 23:36
iPhone internet, vodafone live martijn88 Archief 5 11 March 2009 12:21
BelgiŽ: Vodafone Live! PanicPilot Overige providers BelgiŽ 0 25 September 2008 18:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:23.