iPhone en Proximus

iPhone en Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) ??????????????????????????????????????...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 28 March 2008, 14:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

??????????????????????????????????????
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 28 March 2008, 14:57
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Chill maat als ie een "" er bij had gezet had je em anders op gevat Niemand maakt hier iemand belachelijk, betekend niet dat je niet eens ff een grapje mag maken Gewoon lekker door posten

Greetz, Stiruam
  #63  
Oud 1 April 2008, 15:11
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Weet er iemand hoe je Vodafone Live instelt op je iphone? Ik heb namelijk het 'MTV-Generation' abonnement en ik heb daar 15 gratis Vodafone sessies op, maar ik weet niet hoe ik het moet installeren. Proximus wou me ook niet helpen, want het configuratiebestand bestaat nog niet voor iphone (de verkoper was wel stikjaloers )
  #64  
Oud 1 April 2008, 18:43
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

gateway : internet.proximus.be
username : wap
paswoord : wap en je kunt erop via safari.

adres dan in safari Register domain names online, with registration experts NetNames
  #65  
Oud 1 April 2008, 19:03
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Niet dus....
  #66  
Oud 2 April 2008, 23:44
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Weet er iemand raad ? Ik heb de croiman zijn tip geprobeerd, maar dat gaat niet... Ik kan gewoon op elke site, dus ik betaal gewoon voor de GPRS-verbinding...
Ik heb echter 15 vodafone-lives sessies in mijn abonnement en zou die graag gebruiken.
  #67  
Oud 3 April 2008, 00:30
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
gateway : internet.proximus.be
username : wap
paswoord : wap en je kunt erop via safari.

adres dan in safari Register domain names online, with registration experts NetNames
Ondersteund Safari dan het WAP platform?
Ik dacht toch van niet.
Volgens mij lukt het gewoon niet met de iphone.
  #68  
Oud 3 April 2008, 20:01
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ook niet vodafone live? is gewoon aangepast zodat een gsm niet teveel moet laden en daardoor sneller gaat werken.
je moet gewoon t internet adres weten voor daarop te gaan.
  #69  
Oud 4 April 2008, 20:31
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 74
Standaard

Ik heb 15 gratis Vodafone-live sessies van "mijne Levenslange Bonus". Dit komt erop als ik #149*1# doe...

Wat wil dit juist zeggen? En hoe kan ik er gebruik van maken op mijn iPhone? (Proximus, dus BelgiŽ)
  #70  
Oud 5 April 2008, 11:11
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Dat is dus ook mijn vraag
  #71  
Oud 5 April 2008, 11:58
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 47
Standaard

heb ik ook al meerdere malen geprobeerd, maar ik heb nergens de URL gevonden van de vodaphone-live startpagina.. dus geraakte ik er nooit op.
Zou hier ook wel een oplossing voor willen, aangezien ik zo'n gratis sessies heb.
  #72  
Oud 6 May 2008, 23:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 1
Standaard Proximus en GPRS

Hallo,

ik heb ook een probleempje met GPRS op de Iphone via Proximus :

Iphone 1.1.4/8GB unlocked met Ziphone en werkt perfect behalve als ik online wil gaan via GPRS : Mijn settings zijn volgens mij OK :
Internet.proximus.be
Gebruiker en wachtwoord leeg gelaten
Ik heb bij proximus navraag gedaan maar die zeggen dat GPRS aktief is op mijn SIM en dat de instellingen juist zijn...
Heb ook al een reset gedaan van de netwerkinstellingen maar zonder succes...
De iphone blijft zeggen dat ik geen abbo heb voor EDGE...

Iemand een idee?

Thx,

Duh...

Laatst gewijzigd door duh...; 7 May 2008 om 08:10. Reden: bijvoeging
  #73  
Oud 18 May 2008, 00:02
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 3
Standaard NO EDGE

DUH..
Heb je het al werkend gekregen ?
Ik heb het zelfde probleem en weet ook niet waar het inzit ,de hele truken doos gedaan
Met Boss prefs v1.67 kan je edge instellingen zien na edge staat dan
(N/A) of een ip nummer ,met het nummer het je verbinding met edge
Om te proberen of je toestel ok is geef je niet in internet.proximus.be
maar wap.proximus.be en twee keer wap voor username en password
als het goed is zie je dan als ip adres iets als 10.253.150.71
Ik kan dan aan het verbruik zien : general/usage dat er data weg en binnen gaat .
Maar safari gaat zoeken maar vind niets ,wap werkt niet op de iphone
denk ik
alle andere truken heb ik ook gedaan tot een nieuwe installatie enzo toe
graag hoor ik of je nieuwe truken kent die bij jou gewerkt hebben
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: iPhone 4 - Proximus Cokeman Overige providers BelgiŽ 3 26 September 2010 14:15
BelgiŽ: Proximus 3G instellen op iPhone 4 rbn Overige providers BelgiŽ 6 1 September 2010 16:47
BelgiŽ: proximus + iphone? Theezakj Overige providers BelgiŽ 1 25 June 2010 11:53
BelgiŽ: Iphone - Proximus 3G Generations. Tasty Overige providers BelgiŽ 32 8 January 2010 19:23
BelgiŽ: Proximus of iphone kapot? blaugrana Overige providers BelgiŽ 8 27 September 2009 01:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:07.