iPhone en Proximus

iPhone en Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) hey, ikzelfben van belgie en heb de iphone perfect werkend op een proximus prepaid simkaart. Proximus gebruikers twijfel niet langer en haal een iphone!!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 September 2007, 23:41
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Rumst
Berichten: 173
Cool iPhone en Proximus

hey, ikzelfben van belgie en heb de iphone perfect werkend op een proximus prepaid simkaart. Proximus gebruikers twijfel niet langer en haal een iphone!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2007, 00:05
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosťgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Ha, bedankt voor de bevestiging! Goed nieuws voor de Belgische bezoekers Is Proximus overigens de beste/goedkoopste? En hoe zit het bij jullie met data? Voor ons 'ollanders ook wel eens goed om te weten
  #3  
Oud 19 September 2007, 08:06
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

een data abonnementje met maandelijks 50mb kost een 15 euro. Duurder dan bij de Nederlanders dus
  #4  
Oud 19 September 2007, 11:37
Turgon's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Turnhout (BelgiŽ)
Berichten: 37
Standaard

kan je met een pay & go kaart wel op het internet surfen met de iPhone?
  #5  
Oud 19 September 2007, 11:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 22
Standaard

En hoe zit het met mobistar??
  #6  
Oud 19 September 2007, 11:56
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Turgon Bekijk bericht
kan je met een pay & go kaart wel op het internet surfen met de iPhone?
ja, ik heb dit momenteel. Maar een echte aanrader is het niet omdat de prijzen per minuut gerekend worden.
Als ik mn iPhone heb neem ik zo'n abonnementje denk ik
  #7  
Oud 20 September 2007, 16:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

hey mensen,
Ik heb mobistar mijn iphone wertk er perfect mee. maar als ik er mee op internet wil bvb youtube cand find edge not subscribed to edge?
Wat bedoelt hij hier mee moet ik een abonnement nemen voor internet?
Moet dat bij mijn gsm provider dan?
Groetjes
  #8  
Oud 20 September 2007, 16:07
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Rumst
Berichten: 173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vasilli Bekijk bericht
hey mensen,
Ik heb mobistar mijn iphone wertk er perfect mee. maar als ik er mee op internet wil bvb youtube cand find edge not subscribed to edge?
Wat bedoelt hij hier mee moet ik een abonnement nemen voor internet?
Moet dat bij mijn gsm provider dan?
Groetjes
gewoon op een draadloos internet inloggen he..
  #9  
Oud 20 September 2007, 16:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

Ja dan moet ik iedere keer ergens een plaatsje zoeken voor Wi-Fi. kan je niet gewoon op internet en hoe zet ik gprs op en edge weg want edge wertk toch niet juist?
  #10  
Oud 20 September 2007, 17:23
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosťgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Alleen bij YouTube of ook bij Safari? Die YouTube-melding kan bijvoorbeeld ook komen omdat je die optie nog niet goed geactiveerd hebt (zoek op de website). Als het bij elke internetoptie gebeurt heb je waarschijnlijk nog niet de goede GPRS-gegevens ingevuld bij Settings > General > Network.
  #11  
Oud 20 September 2007, 17:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

Hey,
Ik heb het bij alle 2 safari en youtube, maar je ziet toch nergens gprs staan enkel edge? of is dat voor allebij bedoelt.
Zal eens zoeken hier op de site voor de instellingen. Want ik denk dat je toch op internet kan zonder speciaal abbo af te sluiten bij mijn gsm provider. Ik heb daar namelijk al een gewoon abonnement en vroeger met mijn oude gsm kon ik wel wappen enzo.
Groetjes
  #12  
Oud 20 September 2007, 17:49
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosťgoud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.445
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

De instelling EDGE geldt inderdaad ook voor GPRS. De instelling heet zo omdat de iPhone natuurlijk "oorspronkelijk" alleen bedoeld is voor AT&T, die wel een EDGE-netwerk heeft.
  #13  
Oud 20 September 2007, 17:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

hey

ik ga deze week eens langs bij mijn gsm provider en vraag het daar eens dat zal waarsch eert moeten geactiveerd worden en op mijn abbo gezet worden zodanig ik toegan krijg tot gprs.
Ik laat iets weten als internet werkt bij mobistar Belgie.

Groetjes

Laatst gewijzigd door Vasilli; 20 September 2007 om 18:17.
  #14  
Oud 22 September 2007, 18:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 21
Standaard

Dus je kan de iphone gebruiken met een sim-kaart zonder problemen?
  #15  
Oud 23 September 2007, 03:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

zonder enkel probleem alles werkt erop. internet enzo youtube alles zonder problemen.
  #16  
Oud 23 September 2007, 16:57
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 13
Stuur een bericht via MSN naar leendertdecae
Standaard

leuk, dan haal ik er mij een in Engeland ofzo
__________________
iPhone, here I come!
iPod mini 1st gen
MacBook 1.83 ghz core duo
iMac Intel, G5 en 4
wilt xserve ipv oude P2 doos
  #17  
Oud 25 September 2007, 23:17
» Ik heb geen iPhone
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 1
Standaard

Is er dan enige hacking nodig alvorens de iphone werkt met die kaarten?
Waar koop je die best? eBay?

bedankt!
  #18  
Oud 27 September 2007, 15:12
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik heb de i phone 8 gb nu een goeie 2 weken met men proximus abbo maar gprs of 3 g gaat niet. Weet er iemand of het eigenlijk wel werkt ? Aangezien het toestel edge ondersteund wat bij mijn weten door mobistar gebruikt word.
  #19  
Oud 27 September 2007, 18:45
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

dit bericht is getypt van mijn iphone.beste telefoon die ik ooit heb gebruikt
  #20  
Oud 27 September 2007, 18:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

Proficiat met je iphone veel plezier ermee ben er ook erg tevreden over.

Greetz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: iPhone 4 - Proximus Cokeman Overige providers BelgiŽ 3 26 September 2010 13:15
BelgiŽ: Proximus 3G instellen op iPhone 4 rbn Overige providers BelgiŽ 6 1 September 2010 15:47
BelgiŽ: proximus + iphone? Theezakj Overige providers BelgiŽ 1 25 June 2010 10:53
BelgiŽ: Iphone - Proximus 3G Generations. Tasty Overige providers BelgiŽ 32 8 January 2010 18:23
BelgiŽ: Proximus of iphone kapot? blaugrana Overige providers BelgiŽ 8 27 September 2009 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.