MTV Generation Abbo

MTV Generation Abbo discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, ik ben van plan om de nieuwe Iphone 3Gs te kopen maar ik zit nog voor 12 maanden vast aan mijn abbo van proximus, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 June 2009, 18:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 17
Standaard MTV Generation Abbo

Beste, ik ben van plan om de nieuwe Iphone 3Gs te kopen maar ik zit nog voor 12 maanden vast aan mijn abbo van proximus, MTV generation.

Nu na wat rondkijken heb ik echt schrik gekregen over wat hier overal staat, mensen met rekeningen van 1200Ä, dus ik wil dit niet meemaken en vandaar mijn vraag... is het mogelijk om dit echt uit te schakelen, dat hij dus NOOIT verbinding kan maken via 3G (ik veronderstel dat als ik de instellingen hierover niet goed/niet invul dat hij dan ook geen verbinding kan maken...

dus is hier iemand die mij hier iets meer over kan vertellen of iemand die ook MTV generation heeft op zijn iphone?

nu reeds bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 June 2009, 18:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomazzz Bekijk bericht
Beste, ik ben van plan om de nieuwe Iphone 3Gs te kopen maar ik zit nog voor 12 maanden vast aan mijn abbo van proximus, MTV generation.

Nu na wat rondkijken heb ik echt schrik gekregen over wat hier overal staat, mensen met rekeningen van 1200Ä, dus ik wil dit niet meemaken en vandaar mijn vraag... is het mogelijk om dit echt uit te schakelen, dat hij dus NOOIT verbinding kan maken via 3G (ik veronderstel dat als ik de instellingen hierover niet goed/niet invul dat hij dan ook geen verbinding kan maken...

dus is hier iemand die mij hier iets meer over kan vertellen of iemand die ook MTV generation heeft op zijn iphone?

nu reeds bedankt!
Zodra de 3Gs te jailbreaken is, is dit zeer goed mogelijk, mbv bossprefs of Sbsettings.

Dus hou het forum/website goed in de gaten, want niets is nog zeker op dit moment. Dus wacht even af
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 14 June 2009, 18:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 17
Standaard

anders is dit niet mogelijk?

alť kan me niet voorstellen dat er niemand met een gewoon proximus abbo een iphone heeft(en veronderstel dat niemand zo een rekening van 1200 wilt :s)
  #4  
Oud 14 June 2009, 19:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 24
Standaard

Data Roaming uitzetten in settings en hopsakee hij maakt geen verbinding meer
  #5  
Oud 14 June 2009, 21:09
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Thomazzz, ik heb ook MTV generation en heb een iphone 3G... Je moet geen schrik hebben voor je rekening hoor, die van mij is absoluut nie zo fel omhoog gegaan! Ik heb niks meer van rekeningen sinds ik de Iphone heb aangeschaft en de 3G functie gebruik
  #6  
Oud 14 June 2009, 22:07
joppe's schermafbeelding
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Linden, BelgiŽ
Berichten: 152
Standaard

Ik heb ook MTV generation en ik heb mijn 3G gewoon open gelaten in het instellingen menu. Nu maakt hij nooit verbinding dus ook nooit hoge rekeningen.
  #7  
Oud 15 June 2009, 07:21
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joppe Bekijk bericht
Ik heb ook MTV generation en ik heb mijn 3G gewoon open gelaten in het instellingen menu. Nu maakt hij nooit verbinding dus ook nooit hoge rekeningen.
thx iedereen maar dat was wat ik ook al dacht...als het niet ingesteld staat, kan het ook niet verbinden!
  #8  
Oud 16 June 2009, 12:39
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Wondelgem
Berichten: 36
Standaard

idem hier ook
ook MTV generation
ik heb er een goedkoop dataabo bijgenomen want de mijne had wel een paar keer
verbinding gemaakt met internet waardoor ik 2 maand na elkaar een
rekening had van om en bij de 300 euro.

maar daarvoor naar proxi gebeld en ze hebben me voor beide rekeningen
een kredietnota gegeven dus was geen prob voor me.
nu dus voor 30 euro/maand mtv generation + 200Mb data
vind ik dus heel goed meevallen!
  #9  
Oud 16 June 2009, 17:34
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hublau Bekijk bericht
idem hier ook
ook MTV generation
ik heb er een goedkoop dataabo bijgenomen want de mijne had wel een paar keer
verbinding gemaakt met internet waardoor ik 2 maand na elkaar een
rekening had van om en bij de 300 euro.

maar daarvoor naar proxi gebeld en ze hebben me voor beide rekeningen
een kredietnota gegeven dus was geen prob voor me.
nu dus voor 30 euro/maand mtv generation + 200Mb data
vind ik dus heel goed meevallen!
ja maar mijn mtv generation is al 20/maand dus nog eens 20/maand erbij vind ik wat veel vooral omdat ik het wss toch niet ga gebruiken...

maar vermits het niet kan connecteren als je de instellingen niet veranderd naar die van proximus is het ok he...
ik veronderstel dat jij wel de instellingen had veranderd?
  #10  
Oud 16 June 2009, 19:57
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Wondelgem
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomazzz Bekijk bericht
ja maar mijn mtv generation is al 20/maand dus nog eens 20/maand erbij vind ik wat veel vooral omdat ik het wss toch niet ga gebruiken...

maar vermits het niet kan connecteren als je de instellingen niet veranderd naar die van proximus is het ok he...
ik veronderstel dat jij wel de instellingen had veranderd?

enkel bij mobiel datanetwerk, APN: internet.proximus.be
das het enige.
trouwens, je kan profiteren van promo's he, ik betaalde ook
eerst 20 / maand maar ik heb eens gebeld naar proxi en gevraagd of
ik ook kan profiteren van promo's en dat is
het geval. dus bellen naar proxi en vragen naar de laatste promo en dan
kunnen ze dat veranderen! dus dat zou handig zijn he! 10 ipv 20 (in mijn geval was dat die promo )
laat eens weten of het gelukt is
  #11  
Oud 17 June 2009, 02:10
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hublau Bekijk bericht
enkel bij mobiel datanetwerk, APN: internet.proximus.be
das het enige.
trouwens, je kan profiteren van promo's he, ik betaalde ook
eerst 20 / maand maar ik heb eens gebeld naar proxi en gevraagd of
ik ook kan profiteren van promo's en dat is
het geval. dus bellen naar proxi en vragen naar de laatste promo en dan
kunnen ze dat veranderen! dus dat zou handig zijn he! 10 ipv 20 (in mijn geval was dat die promo )
laat eens weten of het gelukt is
ja ik heb dat ook een jaar lang gehad en nu heb ik 3 maanden gratis gekregen en 12 maanden betalen...dat was de promo van toen...

nu ik ga als ik hem heb sowiso eens naar een proximus center om te zien of er geen abbo aanpassing kan gebeuren...dat ik een datapaket bijneem en dat ze dan iets kunen regelen...meestal zijn ze daarvoor wel te vinden

maar als ik het dus correct versta is het genoeg om "internet.proximus.be" niet in te vullen en dan gaat ie nooit verbinden via proximus?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
proximus MTV generation 20 apotheosis Proximus 2 2 August 2011 00:59
MTV Mobile Blurk KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 20 December 2010 14:01
Gewoon tmobile abbo omzetten in iPhone abbo TriXal0ne T-Mobile 4 19 January 2010 22:26
BelgiŽ: MTV Generation promo? joppe Overige providers BelgiŽ 4 20 June 2009 20:49
Huidig abbo, kan ik nu een iPhone abbo afsluiten? Duivenman T-Mobile 15 18 July 2008 19:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:51.