//

Proximus internetabonnement werkt niet.

Proximus internetabonnement werkt niet. discussie in Overige providers België forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben één van de gelukkigen die gisteren een iPhone 4 heeft kunnen bemachtigen en ik ben diezelfde dag nog bij de Belgacomwinkel geweest om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers België > Overige providers België
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31-07-10, 11:04
Bibipken Bibipken is offline
• iOS 4.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 2
Standaard Proximus internetabonnement werkt niet.

Ik ben één van de gelukkigen die gisteren een iPhone 4 heeft kunnen bemachtigen en ik ben diezelfde dag nog bij de Belgacomwinkel geweest om mijn microsimkaartje op te halen. Daarbij heb ik dan ook een internetabonnementje genomen. Ik zie dat het internetabonnement op MyProximus geactiveerd is, maar toch kan mijn iPhone niet op het 3G netwerk. Als ik op internet probeer te surfen dan komt er steeds op mijn scherm "Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk. U hebt geen abonnement op een mobiele dataservice." Heeft iemand een idee wat ik hier mee moet aanvangen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31-07-10, 12:07
mike77 mike77 is offline
• iOS 10.2.1
• 7.1.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 226
Standaard

hello,


Normaal moeten deze instellingen helpen-->

http://customer.proximus.be/nl/downl...MS_Setings.pdf

deze instellingen moeten voldoen voor 3g, mms...

Laatst gewijzigd door mike77; 31-07-10 om 12:58. Reden: ik heb de link aangepast
  #3  
Oud 31-07-10, 13:14
Bibipken Bibipken is offline
• iOS 4.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mike77 Bekijk bericht
hello,


Normaal moeten deze instellingen helpen-->

http://customer.proximus.be/nl/downl...MS_Setings.pdf

deze instellingen moeten voldoen voor 3g, mms...
Hartelijk bedankt!
  #4  
Oud 31-07-10, 13:31
Peter's schermafbeelding
Peter Peter is offline
• iOS 8.4
• 8.4
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Antwerpen - België
Berichten: 432
Standaard

heb MTV generation en heb net ook mobiel data abonnement afgesloten. ik zie echter bij mij e-services niet staan dat dit geactiveerd is.
  #5  
Oud 31-07-10, 13:37
mike77 mike77 is offline
• iOS 10.2.1
• 7.1.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 226
Standaard

check de instellingen zoals ik hierboven heb gelinkt...
  #6  
Oud 31-07-10, 14:29
apotheosis apotheosis is offline
• iOS 10.2.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.751
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter Bekijk bericht
heb MTV generation en heb net ook mobiel data abonnement afgesloten. ik zie echter bij mij e-services niet staan dat dit geactiveerd is.
Aha, dit is nu eens een vervelende zaak bij proximus; ik heb ook proximus nu, tevreden van ja maar ik moet de data zelf via de iphone bijhouden.
Je kan de data verbruik niet volgen via je iphone of e-services, alleen maar je verbruik van sms en bellen maarja, bij sms heb ik er 10000 per maand en das sowieso meer dan genoeg.
Je kan onderaan alle instellingen bekijken en je kan deze zelf ook aanpassen; ik had 2GB genomen, int begin zag ik ook niet of deze wel geactiveerd was of niet maar ik heb geen risico genomen en had toen die 2Gb toch nog eens zelf bevestigd .
  #7  
Oud 10-10-10, 13:57
Stephanie1982 Stephanie1982 is offline
• iOS 4.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 1
Unhappy Problemen mail en internet via 3G

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mike77 Bekijk bericht
hello,


Normaal moeten deze instellingen helpen-->

http://customer.proximus.be/nl/downl...MS_Setings.pdf

deze instellingen moeten voldoen voor 3g, mms...
Ik kan die link niet openen, krijg steeds een foutmelding en ik zit dus ook met het probleem dat ik op mijn Iphone steeds de foutmelding krijg dat ik geen toegang heb tot een mobiel datanetwerk (heb nochtans een internet abo genomen via proximus ,maar via 3G geraak ik ni op internet !)
Ik heb mijn mailaccount ook al diverse malen proberen intstellen (versch hostnamen geprobeerd) maar dit werkt evenmin :-/ Help somebody? of ligt dat aan telenet?
Alvast enorm bedankt!

Stéphanie
  #8  
Oud 03-11-10, 22:21
BigG's schermafbeelding
BigG BigG is offline
• iOS 11.2
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2010
Locatie: Het Antwerpse
Berichten: 87
Standaard

Link werkt toch ?

Laatst gewijzigd door BigG; 04-11-10 om 22:58.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
België: proximus - mms werkt niet na update IOS 4.0 G_Babyke Overige providers België 8 26-04-11 23:50
Vraag over Iphone zonder internetabonnement bobd Odido (T-Mobile) 0 07-02-11 19:16
iPhone HI zonder internetabonnement Minivliet Overige providers Nederland 8 05-08-09 19:43
ipphone 1G + proximus => gprs werkt niet matty Proximus 5 08-12-08 14:25
België: sms werkt niet op proximus netwerk Anvar Overige providers België 30 04-02-08 08:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:08.