the number you dialed is currently not in use

the number you dialed is currently not in use discussie in Telenet forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal, ben sinds een maandje bij telenet en heb sinds de overstap het probleem dat sommige contacten mij niet kunnen bereiken. Zij krijgen dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Telenet
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2011, 19:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 48
Standaard the number you dialed is currently not in use

hallo allemaal,

ben sinds een maandje bij telenet en heb sinds de overstap het probleem dat sommige contacten mij niet kunnen bereiken. Zij krijgen dan de boodschap "the number you dialed is currently not in use ..." te horen.

via facetime is geen probleem en smssen ook niet maar gewoon bellen gaat hoegenaamd niet.

nog mensen hier last van (gehad)? enig idee hoe ik dit kan oplossen?

groetjes en alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 December 2011, 12:27
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2010
Berichten: 4
Standaard

Zijn de contacten die je probeerde te bereiken toevallig Belgacom of base contacten, Zo ja dan moet je even contact opnemen met TLN en doorgeven dat je daar problemen mee hebt en alvast even de nummers noteren met tijd/datum, dan kunnen zij dit verder onderzoeken.
  #3  
Oud 31 December 2011, 12:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 48
Standaard

Idd ... Lijkt alleen bij bepaalde proximusnummers het probleem te zijn. Heb Telenet al mailtje gestuurd, met specificaties. Het probleem wordt onderzocht.
  #4  
Oud 4 January 2012, 10:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 48
Standaard

Probleem opgelost. Telenet en Proximus hebben er zich samen over gebogen. zat blijkbaar iets niet lekker bij Proximus ...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Encryption Registration Number (ERN) iMidas Ontwikkelen voor iOS 3 2 February 2011 15:13
Spell number Mootjuh iPhone Apps 0 13 December 2009 16:04
Why I can't call any number at all? zhi T-Mobile 4 7 August 2008 12:37
Fixed number dialing active error Wessel Unlock [archief] 7 25 March 2008 22:23
my number stippel2003 iPhone algemeen 4 24 March 2008 21:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.