Airport extreme en Telenet modem

Airport extreme en Telenet modem discussie in Telenet forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een WIFI telenet modem met gastnetwerk en homespot actief.Heb ook een airport extreme. Het activeren van het gastnetwerk op de AE werkt hier niet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Telenet
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 March 2013, 07:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 142
Standaard Airport extreme en Telenet modem

Heb een Wi-Fi telenet modem met gastnetwerk en homespot actief.Heb ook een airport extreme.


Het activeren van het gastnetwerk op de AE werkt hier niet. Je kan geen verbinding maken wegens ontbreken van IP adres.


Logisch ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 March 2013, 08:03
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lancia Bekijk bericht
Logisch ?
Als de Airport Extreme niet is ingesteld als bridged router van de Telenet router kan dat logisch zijn.
  #3  
Oud 11 March 2013, 08:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 142
Standaard

En hoe doe je dat dan ... die instelling ?
  #4  
Oud 11 March 2013, 08:30
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lancia Bekijk bericht
En hoe doe je dat dan ... die instelling ?
Dat doe je met de AirPort Utility op de Mac/iPhone/iPad.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
AirPort Extreme ErikWF Wi-Fi 1 19 July 2012 12:17
Ziggo Ubee modem aansluiten op AirPort Extreme Cees Rijneveen Wi-Fi 4 8 April 2012 16:42
Airport Extreme Lucien1966 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 13 26 March 2012 22:08
Airport extreme tonveringa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 4 30 January 2012 18:39
Airport Extreme Wilby Wi-Fi 9 12 November 2011 18:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:56.