wifi login bij mobistar

wifi login bij mobistar discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) mannen, ik heb iphone3g vant werk. We hebben ons kunnen inschrijven op abbo van 30euro. Deze week heb ik sms gekregen van mobistar met een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 November 2008, 19:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 17
Standaard Wi-Fi login bij mobistar

mannen,

ik heb iphone3g vant werk. We hebben ons kunnen inschrijven op abbo van 30euro.
Deze week heb ik sms gekregen van mobistar met een Wi-Fi-login en een Wi-Fi-paswoord. Ik heb geprobeerd dit te activeren en in te stellen als netwerk maar krijg steeds de melding dat het netwerk niet bestaat.

Ik ben ten einde raad wat betreft de Wi-Fi. Kan er mij iemand meer vertellen wat ik er moet mee doen, want ik heb klantendienst van M* gecontacteerd maar wat ik daar als antwoord kreeg, gaat ook langs geen kanten.

Ik hoop dat er mij echt iemand kan helpen ?
groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 November 2008, 19:02
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Wi-Fi van Mobistar? Bedoel je niet 3G?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 13 November 2008, 20:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 17
Standaard

neenee destiny,

geen 3g, ik heb een Wi-Filogin + paswoord ontvangen van M*. Van de dienst 1980, blijkbaar. Maar hoe in te stellen, dat is nu de grote vraag.
  #4  
Oud 13 November 2008, 20:30
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Is dat niet voor de telenet hotspots?

Dan kan je inloggen met de login en paswoord dat je ontvangen hebt. Dat moet je niet in je iphone instellen.
  #5  
Oud 12 February 2009, 20:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 2
Standaard

Je moet eerst in het bereik van een Wi-Fi hotspot (telenet/Accor) zijn en dan pas kun je je gegevens inbrengen in het Wi-Fi vak van je iPhone. Normaal jou je dan een verbinding kunnen krijgen die dan geldt voor alle telenethotspots. Hopelijk lukt het je wel op deze manier.
Groetjes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone bij Mobistar kopen = geen support ! (ook niet bij Apple) woca Koopinformatie Belgi 6 25 September 2010 01:19
Reservering over bij Mobistar??? tbeumer@ Mobistar 27 29 July 2010 22:36
sms instellingen bij mobistar ardanwen Mobistar 1 14 January 2009 22:08
Prijsdaling bij mobistar? drease Archief 9 1 August 2008 16:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:32.